Hvordan bli kvitt Razor Bumps

Kvaler, med barbering å se ordentlig og ryddig, og endte opp med en klynge av barberhøvel humper! Det kan være frustrerende faktisk. Ender opp med nøyaktig det motsatte av hva du var ute etter, kan gjøre deg vil trekke håret av hodet ditt. Selvfølgelig, er at ikke den eneste muligheten du har. Du kan velge å behandle problemet også, ved å finne ut hvordan du kan bli kvitt barberhøvel humper.
Unnskyld den dramatiske innledningen. Det virkelige problemet med barberhøvel humper er at av inngrodde hår, eller hår som vokser under huden, under barberingen, som en metode for uønsket hårfjerning. Det ser stort sett rødt og betent, og er ofte misforstått som akne. En nærmere titt vil avsløre inngrodde hår som kan forårsake kløe og noen ganger, selv utslett. Dette problemet oppstår når barberhøvel brukes er butt, eller gamle. Noen ganger, manglende kunnskap om riktig barbering metoder er årsaken. Menn står overfor problemet med barberhøvelen humper i ansiktet, mens kvinner stort sett ansiktet dette problemet på armer og ben. Her er noen løsninger på spørsmålet om hvordan bli kvitt humper barberhøvel for kvinner og menn, og også hvordan å forhindre dem i fremtiden. Les mer om hvordan du unngår barbering.
Hvordan bli kvitt Razor Støt Fast
Razor humper kan selv bli smittsomme i sjeldne tilfeller. Selv om det ikke er mirakuløse natten behandling for barberhøvel humper, vil disse tipsene hjelpe de leges raskere enn de vanligvis gjør. ; Flere lotion er utviklet spesielt for barberhøvel humper. De er hypo-allergifremkallende, i naturen og er derfor nyttig når den brukes umiddelbart etter barbering. Bortsett fra disse, kan du også bruke en mild, uparfymert fuktighetskrem å berolige irritasjon forårsaket av razor støt. ; For menn, bruker et rengjøringsmiddel å vaske ansiktet hver dag kan bli kvitt barberhøvel humper. ; Bruk noen cornstarch på det berørte området i 20 minutter, etterfulgt av skylling den av, har vist seg å være en effektiv hjem rette for barberhøvel humper. ; Bruk ispose eller kaldt vann på det berørte området vil ta seg av den påfølgende betennelse og kløe. ; Ikke prøv å presse ut inngrodde hår som det vil bare forverre tilstanden. ; Rubbing en snerpende som inneholder alkohol, eller en antiseptisk løsning etter barbering vil bidra til å hindre enhver mulighet for en infeksjon. ; Aloe Vera gel er kjent for å lindre kløende og irritert hud. Ikke bare det, har dens bruk vært effektiv selv i å oppnå klar hud. Som sådan, bruke noe av det, to ganger om dagen, vil hjelpe å bli kvitt de plagsomme barberhøvel humper. ; Ved hjelp av en agurk og melk maske er et godt middel for å fjerne disse barberhøvel humper. Legg ½ en most agurk til ¼ kopp melk, og kjølig i kjøleskapet. Bruk denne løsningen på det berørte området med bomull og skyll etter noen minutter. Se og føle forskjellen selv. , Bli kvitt razor støt ved å la dem gro før han angriper dem med en barberhøvel igjen. ; Disse tips og triks er sikker på å hjelpe kvitte seg med barberhøvel humper. Spesielt kvinner som lurer på hvordan bli kvitt barberhøvel humper på ben og armer, slik at de kan bruke sine favoritt lille sorte kjolen, vil finne disse tiltakene svært nyttig. Les mer på høvelen humper kur.
Hvordan bli kvitt Razor Støt - For Good
Den eneste løsningen på hvordan bli kvitt barberhøvel humper for godt er å finne måter å hindre gjentakelse av dette problemet. De nedenfor nevnte metoder vil hjelpe i denne forbindelse. ; Den viktigste regelen av barbering, og dermed hindre barberhøvel humper er, å barbere i retning av hår vekst og ikke i motsatt retning. Dette vil forlate huden myk etter barbering. ; Fuktighetskrem huden etter barbering er et must å stimulere follicles og oppmuntre håret til å vokse ut og ikke under huden. ; Unngå bruk av gamle barberkniver vil eliminere bekymre hvordan bli kvitt barberhøvel humper for godt. , Hvordan bli kvitt humper barberhøvel for kvinner? Ikke barbere! Prøv å unngå å barbere, ved å bruke trygg fjerning av hår kremer. Disse myke opp håret og forsiktig fjerne dem, og dermed, hindre harde effekten av barbering. Også disse inneholder kremer som er viktig for huden. Som sådan, etterlater de liten mulighet for utseendet på høvelen støt eller inngrodde hår. ; Før barbering, myke opp håret ved å vaske området med varmt vann grundig. Prosessen med barbering blir mindre grov, og vil forhindre barberhøvel humper. Les mer om hudpleie. , Finn ytterligere informasjon på:; Razor Støt Behandling; Barbering tips for kvinner, bli kvitt Razor Burn; Disse teknikkene bør definitivt hjelpe deg med dine spørsmål angående hvordan bli kvitt barberhøvel humper. Følg dem og 'barbering' deg til jevn og klar hud!