Ovn Rengjøringsinstruksjoner

Ovn rengjøring kan være ganske smertefullt oppgave å utføre i helgen. Etter at alle som ønsker å skrubbe alle typer mat søl, crusty formasjoner, etc. overholde ovnen! Men faktum er, jobben er fortsatt må gjøres, og gårsdagens utslipp må renses opp, med mindre du liker lukten av siste måltid er burnt rester i ditt neste måltid! Noen ovner leveres med selvrensende modus, derimot, selv om de krever mindre rengjøring, en behøver å bruke tid på rengjøring dem. Så uavhengig av type ovn du eier, rengjøring men uunngåelig! Ved å betale akt til noen nyttige ovnen rengjøring og tips som er nevnt nedenfor, kan man lindre tungvinte prosessen. La oss ta en titt på hva de er!
Ovnen Rengjøring tips og instruksjoner
Owner's Manual
Hver ovn er konstruert på en bestemt måte. Så, ta ut brukerhåndboken og les instruksjonene som er nevnt i det før du prøver å rense ovnen for første gang. Informasjonen i håndboken vil forberede deg og gjøre deg oppmerksom på noen viktige do's og dont's of ovnen rengjøring, med hensyn til ovnen du har hjemme.
Forbered ovnsrens; fleste kommersielle ovnen rengjøring produkter avgir røyk som strike ens bihulene, og ikke minst muligheten for brennende øynene og huden ved kontakt. Hvis du bruker den kommersielle spray eller rengjøringsmidler, så sikrer du har på deg hansker. Du kan også bruke en av de nedenfor nevnte rengjøringsmiddelet oppskrifter å rengjøre ovnen. Disse naturlige løsemidler er like effektiv som den kommersielle enere og definitivt mye tryggere.
Rengjøring Solvent 1; Bland 4 ss eddik sammen med 5 spiseskjeer natron og 3 dråper av flytende oppvaskmiddel. Du vil få et tykt lim, som må brukes på ovnen interiør og skrubbet med en svamp. Tørk og skyll grundig.
Rengjøring Solvent 2: Ta en kopp salt og en kopp bakepulver og bland dem. Hell i en kopp vann for å danne en lime. Bruk den til interiøret i ovnen og lukk døren. Varm ovnen til 500 grader i en time. Slå den av og la ovnen avkjøles. Når det er kult, bruk en fuktig svamp til å tørke av rusk. Skyll grundig for å rengjøre ovnen. Les mer på rengjøring produkter.
General Ovn Rengjøringsinstruksjoner
Typen rengjøringsmetoder vil variere avhengig av type ovn.
Selvrensende Oven
Trinn 1: Fjern stativene fra ovnen, sammen med broiler pan, som er under ovnen. Legg dem i såpevann i 20 minutter og tørk av med en svamp. Leaving stativene inne i ovnen kan conduce to misfarging og fordreining under rengjøringen syklus.
Trinn 2: Kontroller at døren til ovnen er låst sikkert før du slår til selvrensende modus. Hold vinduene åpne mens syklus er det som skjer, for å gi et utløp for røyken. På denne måten røyken vil ikke stokk på veggene og taket på kjøkkenet.
Trinn 3: Kjør selv ovnen rengjøringssyklusen, på slutten av dette, vil du ha alle at utslipp forvandlet til en grå haug av aske, som kan tørkes bort etterpå med minst innsats.
Trinn 4; Påfør skånsom rengjøring løsning 1, nevnt ovenfor på innsiden av ovnen. Bruk en svamp eller fuktig klut til å tørke vekk rester. Ovnsdøren og rammen må også rengjøres med rensing løsningen. Men, i tilfelle av gummiaktig pakning, unngå skrubbing, istedenfor bare skyll den med oppvaskmiddel og vann. Skyll grundig og har en ren stekeovn! Les mer på kjøkkenet rengjøring.
For ikke-selvrensende ovner, er fremgangsmåten litt annerledes. Når du tar ut stativene og plasser dem i varmt-såpevann, bruke rensemiddel som er nevnt ovenfor inne i ovnen. Varm ovnen til 500 grader i en time. Slå den av og la ovnen avkjøles. Når det er kult, bruk en fuktig svamp til å tørke av rusk. Skyll grundig for å rengjøre ovnen.
Les mer på:; Hvordan Renhet en Oven; selvrensende ovn Instruksjoner, Siden, natron er en forsiktig slipemiddel, kan man bruke den til å rengjøre ovnen på regelmessig basis. Dessuten, hvis du eier den ikke-selvrensende ovn, og sett en aluminiumsfolie i bunnen av matvarene du vet vil dryppe. Også, må du rengjøre ovnen med jevne mellomrom. Å tillate mat avsetninger til å øke, vil bare føre til vond lukt, røyk under selvrensende syklus og øker krefter du trenger for å sette i for å fjerne vanskelige flekker. Håper denne artikkelen på ovnen rengjøring var til hjelp!