Hvordan Wear en Claddagh Ring

En av de mest kulturelt signifikante stykker av smykker i historien er kanskje den irske Claddagh ringen. Den irske Claddagh ringen historie kan spores tilbake så langt som over 300 år. Utformingen og måten ringen er slitt har bestemt Claddagh ringen mening. La oss gå inn i dypet av Claddagh ring mening.
Hva er Claddagh Ring Meaning?
Betydningen av Claddagh ringen ligger i dens betydning. Det har imidlertid vært noen endringer i design, men Claddagh ringen betydningene er de samme. Ordet Claddagh refererer til en liten fiskerlandsby i Irland. Ringen ble først laget i at fiskevær og derfor fikk navnet "Claddagh Ring". Claddagh var en liten landsby med svingete gater og hus med små stråtak.
Hvis du ser på den opprinnelige utformingen av Claddagh ringen, det er et hjerte som er holdt av to hender. På toppen hjertet, er det en krone. Den opprinnelige Claddagh ringen betydninger portrettert kjærlighet mellom to hjerter som var hav fra hverandre. Hjertet står for kjærlighet, hendene for vennskap og samhold, og kronen innebærer lojalitet.
Opprinnelsen til Claddagh Ring
Det er to historier som omgir opprinnelsen til Callaghan ringen. Den første historien forteller at den første personen som har laget den Claddagh ringen var Richard Joyce, en slave fra Claddagh landsbyen. Han hadde i ringen gjort for elskeren sin. Claddagh ringen meningen i utgangspunktet dreier seg om historien om Richard. Det er sagt, returnerte Richard til elskeren sin i Claddagh etter at han var fri fra båndene av slaveriet. Det er mange legender rundt historien, noen sier at han rømte slaver, og returnerte fri mann å Claddagh og begavet hans elskerinne med Claddagh ringen.
Den andre historien handler om Margret Joyce som arvet en stor sum penger fra sin avdøde ektemann Domingo de Rona. Hun giftet seg ordføreren i Galway Oliver Og fransk, i 1596 og han brukte henne penger til å bygge broer i Connacht. Den første Claddagh ringen var hennes forsynet belønning som ble senket i fanget av en ørn. La oss nå svare på spørsmålet som har ført deg til denne siden, hvordan å bære en Claddagh ring.
Slik bærer du Claddagh Ring?
Claddagh ringen betyr ikke bare ligger i symbolene hjerte, krone og hender, men også som hånd det er slitt og retning kronen poeng. Som en giftering Claddagh ringen den er slitt på venstre hånd. Kronen peker bort fra hjertet av personen på seg ringen. Dette viser at hjertet ditt har blitt slått sammen med et annet hjerte for alltid.
Hvis en person har inngått et nytt forhold, er ringen skal bæres på høyre hånd med kronen pekende bort fra hjertet. Dette viser at hjertet ditt er vant over av noen, og er ikke lenger åpent for nye relasjoner. Dette gjør Claddagh en perfekt forlovelsesring. Den samme metoden innebærer for dem ikke interessert i å starte et forhold. Du kan lese mer på hvilken finger gjør forlovelsesring gå på. Hvis du bærer ringen på høyre hånd med kronen vendt mot ditt hjerte, betyr det at du er villig til å vurdere kjærlighet eller nye forhold. Dette viser at hjertet er åpent for kjærlighet og har ikke blitt vunnet over av noen.
Dette var alt om hvordan du ha en Claddagh ring. En Claddagh ring kan brukes av både menn og kvinner. Så følg instruksjonene på hvordan du skal bære Claddagh ringen, og forkynne for verden din nåværende sivilstatus.