Hvordan Grow African American Hair

African American hår er naturlig krøllete og frizzly. Deres hår har en tendens til å være tørr og bruk av hårføner, flatt jern, og trykke kammer gjør dem enda mer tørr. African American kvinner elsker å farge håret og prøve mange kjemikalier som relaxer, etc. til å slappe av krusete tekstur og gjør håret vakkert. Dermed fører dette håret blir tørt, sprøtt og flisete tupper.
Dette fører til hårtap, og håret vokser ikke ut over nakken nivå. Hvis du også står overfor det samme problemet, da er du ikke alene. Det er mange kvinner som er på utkikk etter måter å utvikle African American hår naturlig. Så til å begynne med, må du holde håret fuktig og begynne å bruke naturlige hårpleieprodukter. Disse naturlige hårpleie produkter bidrar til å gi de næringsstoffene som er avgjørende for vekst av håret og holde håret sunt og sterkt. Følgende artikkel på hår vekst tips for afro-amerikanere vil kunne svare deg på spørsmål om hvordan å vokse African American hår.
Hvordan få African American Hair Grow?
Du trenger ikke lenger å være frustrert og rasende med hjelpeløshet din voksende African American håret langt. Slutt å bruke parykker og hair extensions som hjelper gi deg utseendet til lengre hår. Følgende enkle trinn om hvordan å vokse lenge afrikansk-amerikansk hår vil bidra til å gi deg med rennende lokker.
Det første du må gjøre for voksende African American håret naturlig er å stoppe bruken av kjemiske basert sjampo og balsam. Bytt over til naturlige sjampo og hårpleieprodukter som nærer håret. Disse naturlige hårpleie produkter for afroamerikanere vil bidra til å forbedre teksturen, erstatte tapt fuktighet og fylle den tapte mineraler. Velge produkter som inneholder omega 3 essensielle fettsyrer og omega 6 essensielle fettsyrer som de gjenopprette tørt hår. Også velge produkter med jojoba, olivenolje, tistelolje olje, solsikkeolje og hvetespirer olje. Du kan lese mer på African American hårpleieprodukter som; Conditioner for African American Hair, Hair fuktighetskrem for afro-amerikanere, Hair Vekst Vitaminer for African American Women; Det neste viktige ting å vokse African American hår er å begynne med et sunt kosthold. Du må følge et balansert kosthold, som inneholder vitaminer og viktige mineraler. Ta med fisk og nøtter å gi kroppen med naturlige omega 3 fettsyrer som hjelper håret vokser raskere. Spis mer av grønne bladgrønnsaker, for eksempel, spinat, grønnkål, salat varianter som de inneholder viktige vitaminer som hjelper på hårveksten. Frukt bør også spises daglig som de inneholder mye mineraler og vitaminer. Kjøtt, peanøtter og bønner inneholder proteiner som er viktige i voksende hår naturlig. Du kan lese mer på African American hårpleie tips.
Du må massere håret med kokos olje å stimulere hårvekst. Før du vasker håret, varm litt kokos olje og massere det inn i håret og la den på i ca en time. Du kan også la kokos håret over natten og vask den av neste morgen. Kokos olje vil holde håret fuktig, glatt og hindre brekkasje. Du kan selv prøve anvendelsen av varm olivenolje og Saflorolje på hodebunnen din.
Det neste skritt å vokse African American håret holder håret fuktig hele tiden. Pass på at du vasker håret minst en gang i uken for å fremme blodsirkulasjonen, fjerne støv og smuss og redusere flass som forårsaker hårtap. Etter å ha vasket håret bruker en hårbalsam for å holde håret sunt. Bruk balsam som inneholder aminosyrer, essensielle fettsyrer, mandel, jojoba, kokosolje, shea, etc., som det bidrar til å beskytte og voksende African American hår.
Redet viktig skritt på hvordan å vokse lenge afrikansk American hår, er å drikke masse vann. Drikk minst 8 til 10 glass daglig for å skylle ut giftstoffer, urenheter og kjemikalier i kroppen som hindrer hårvekst og forårsake hormonell ubalanse. Du bør helt unngå bruk av flat strykejern, hårføner og curling strykejern som de yngel håret og hindre den i å vokse lenge. Du bør begynne å bruke naturlige børster laget av naturlige fibre.
Minimer bruken av tette hår fletter, cornrows og limt-på extensions, som de legger for mye stress på hårstrå. Hvis du får flettene, må du bære flettene på en ukentlig basis. Hårfarge produkter inneholder hydroksider og alkoholer som skader håret. Håret blir tørt og sprøtt. Dermed unngår hårfarge så mye som mulig. Hvis du trenger å farge håret ditt, må du utføre dype håret conditioning hver uke.
Det mest avgjørende skritt for voksende African American hår klipping endene hver 6 til 8 uker. Dette regulære trimming sikrer delt slutter er fjernet, og dermed hjelpe håret å vokse lengre. Dette var noen tips som vil hjelpe i voksende African American hår naturlig. Nøkkelen er riktig hårpleie og stoppe hår misbruk av overdreven bruk av kjemikalier og hår strykejern, blåsere, osv. Et sunt kosthold vil sørge for sunn hårvekst. Unngå stress og røyking som det har en tendens til å gjøre håret ditt matt og livløst. Den tykke, krøllete afroamerikanske hår er en misunnelse av alle kvinner med fine, rett hår. Ta vare på låser og se dem bli din stolthet. Jeg håper du finner artikkelen ovenfor om hvordan å vokse African American hår nyttig.