Fuglebrett for Kids

Barn elsker å se dyr og fugler i deres naturlige habitat. Det skulle vise seg som en godbit for dem om du kunne få noen fugler i hagen din. Barna vil like å se dem, og dette vil hjelpe dem å utvikle en interesse for naturen. Bird ser er en interessant aktivitet for mennesker uavhengig av alder. Du kan lære barna om deres ansvar overfor moren naturen ved å hjelpe i å mate våre fjærkledde naboer. Lage fuglebrett på egen hånd vil bli en spennende opplevelse for dem. Det kan være et håndverk aktivitet for å bli tatt på en søndag når ungene er ferdig med skolen lekser. Du vil få en sjanse til å tilbringe tid sammen med ungene og dermed bidra i familien binding. Barna vil elske å lage fuglebrett på egen hånd som også vil forbedre sine kreative evner. Pluss at de vil nyte å se deres hage blir dekorert av egen innsats.
Building fuglebrett for barn kan være gunstig å gjøre barna oppmerksomme på naturen rundt. Dette er et par ting barnet ditt skal lære gjennom denne aktiviteten. , Ulike fugler, Social Behavior av Fugler, matvanene til forskjellige fugler, enkel Fuglebrett For Kids, fuglebrett kan være laget av enkle ting tilgjengelig på ditt hjem. Du kan også bruke tørkede blomster og kvister funnet i hagen din. Farget fuglefjær kan også brukes til å gjøre i materen se attraktive. Hold det enkelt, slik at ungene synes det er lett å gjøre det. Her er noen eksempler som vil hjelpe deg å lage din egen fuglebrett for barn.
Det enkleste å begynne med er den oransje materen. Ungene vil finne det svært lett å gå om det, og de kan dekorere det imidlertid de liker.
Orange Feeder; ting som kreves:; An Old Tørr Orange, en skje, en penn, en plast String; Skjær av toppen av den oransje. Nå scoop massen forsiktig ut ved hjelp av en skje. Med hjelp av en penn, lage noen hull i den oransje nær toppen kanten. Nå satte en hyssing gjennom hullene og danner en loop, slik at du kan henge den.
Pine Cone Feeder; kongle fugl mater er en type hjemmelagde fuglebrett for barn som kan bringe mange forskjellige fugler å din hage.; Ting som kreves:; Pine Cone, Peanut Butter, Bird Seeds, String, Knyt en hyssing tett til en av kongler. Så smash peanøttsmør på membranen. Nå er denne delen er litt rotete, men barna vil elske å gjøre det. Rull deretter membran i fuglen frø. Hang en kjegle til en gren. Det ser helt naturlig og kan tiltrekke seg mange fugler.
String Matere; ting som kreves:; String, Needle, Bird Feed; Barn vil like å lage denne. Ved hjelp av en nål, feeds rekke ulike typer fugl som bær, rosiner, brød kuber eller til og med popcorn. Du kan bryte den lange strengen med mat rundt greiner og busker eller også rundt rekkverk. Pass på at du bruker en sterk streng.
Carton Feeder; ting som kreves:; An Empty melk eller juice kartong, sikkerhet saks, String, lim, maling, Ta en tom melk eller juice kartong. Vask esken og tørk den skikkelig. Deretter lage en åpning i den ved hjelp av et par sikkerhet saks. Legg igjen en fylle rommet på om lag 3 inches nederst. Åpningen bør være medium størrelse. Deretter lage hull med en penn og sette en streng gjennom den slik at den kan bli hengt. Du kan male esken fra utsiden med lyse og flotte farger og lage dekorative mønstre på den. Your kartong mater er klar til å henges opp i din hage.
Les mer på; Hjemmelaget fuglebrett, Squirrel Proof fuglebrett, Dette var noen ideer for å bygge din egen hjemmelagde fuglebrett for barn. Men du kan også tenke på mange flere. La barna utforske og finne sine egne måter å gjøre materen. Nå er disse feeders vil ikke vare veldig lenge. Men som de er veldig enkle å lage, kan barna erstatte dem med nye når de vil. Håper denne artikkelen viser seg å være nyttig for deg og barna dine. Så ikke kast bort mye tid og komme i gang med fuglen materen snart.