Bumble Bee Tatoveringer

Tatoveringer har kommet av alder, derfor folk er alltid på utkikk etter nye design og ideer. Blant de nyeste tilskuddene til tatoveringen verden er insektet tatoveringer. Bumble Bee tatoveringer tilbyr et bredt spekter av allsidighet i sin design. Derfor er de mer egnet design for tatoveringer. Disse tatovering design gjør for små og søte design av vennlige bier eller store biter synliggjøre bee er mer aggressive tendenser. Du vil kanskje lese mer på søte tatovering ideer. De fleste mennesker er allergisk mot bier, derav ideen om å få en bie tatovering kan virke tiltalende for dem.
Bumble Bee Tatoveringer Meaning
Det er mange meninger knyttet til humlen tatoveringer. Det viktigste symbolization er at av plikt og ære. Selv om humlen kan stikke flere ganger, de er vanligvis ikke voldelige. De brodd for å forsvare hive, dronningen og seg selv. Derfor de er også forbundet med integritet. De kan også ses på som forsvarere. Imidlertid bør det bemerkes at disse bier angriper bare når det er det siste løpet av handlingen. Dette er en kvalitet, som en rekke mennesker står ved, der de tror, ​​vold er siste utvei.
De lever et veldig strukturert liv, der de pollinering av avlinger og blomster, før de returnerer tilbake til sine elveblest. Strukturen, blir dermed den organisatoriske sentrum av en humlen liv. De er strukturert og stadig på call of duty, hvor de tjener deres dronning med lojalitet og også skure feltene med lidenskap. Hvis du har en likening for et strukturert liv, kan du velge søte humlen tatoveringer.
Den andre betydninger knyttet til et humlen er at av sårbarhet, intelligens, belønninger, sødme og stikker av livet, sist men ikke minst intelligens. Det kan også symbolisere royalty, soul, oppstandelse og veltalenhet. Les mer på humlen fakta.
Bumble Bee Tattoo Designs
Det finnes en rekke ideer, noe som kan gjøre humlen tatoveringer attraktivt og unikt. Hvis du ikke bare vil ha en humlen tatovering, kan du velge en blomst tatovering og har en humlen til aksent tatoveringen. En rekke mennesker også melde deg på et felt av blomster sammen med humlen tatovering. Du kan gå for blomst tatoveringer sammen med humlen på ryggen eller også på øvre arm.
Hvis du er glad i liten tatovering design, vil de du sikkert velge en humlen design. Du kan få en vennlig humlen design, på ankelen for de små design. Hvis du vil den skal være litt større, så kan du velge et spor av små humlene over foten. Det vil gjøre for en flott ankelen tatovering design.
Humlen design gå veldig bra med fairy tatoveringer også. Det finnes en rekke varianter, som kan gjøres til fairy tattoo. Du kan ha noen bier rundt vingen er av de fe eller rundt hennes føtter. Jeg personlig liker utformingen av en humlen gjort på vingene av fe. Du kan også velge å dekke hele feen med bier. Klikk for å lese mer om feen tatoveringer for kvinner.
Hvis du ønsker bare humlen, så kan du velge en stor bie, der du kan ha alle de intrikate design inked. Innfarge bee opp er ned også en annen fantastisk idé. I tilfelle du ønsker å ha andre motiver sammen med humlen, kan du bruke stripete baksiden av humlen som et lerret og har design plassert der.
Sist, men absolutt ikke minst, er en utsmykket humlen med etterfølgende linjene bak bee å vise sin vei. Den veien er ofte i form av loopen og sirkel. Denne utformingen kan gjøres på noen del av kroppen, men det gjør for en interessant design på den buede delen av kroppen, som håndleddet eller over nakken.
For å gjøre humlen tatoveringer, kan du velge farge design eller sort design. For meg det beste stedet å plassere disse tatoveringer enten er på ankelen eller på skuldrene. Siden det er så mange design tilgjengelig, kan du benytte deg av omtrent alle kombinasjoner i design, samt farge på bier.