Kaster en Bryllupsutstyr Dusj

Brude dusj er en fest eller en sammenkomst som anses beslektet med bachelor-party. Imidlertid har brude dusj tradisjonelle røtter og har vært fulgt siden aldre. Denne tradisjonen ble startet når par bestemte seg for å gifte seg uten samtykke fra foreldrene. Ettersom foreldrene ikke var fornøyd med alliansen, gjorde bruden ikke har noen medgift til å ta med henne. På grunn av dette, kom venner av bruden sammen og hostet en liten fest for henne der de ga henne gaver at hun ville kreve for sitt nye liv.
Per tradisjonen, bør brude dusj bli kastet av brudepike og aldri av et nært familiemedlem. Men med moderne prinsipper blande opp med de tradisjonelle, kan selv den mor eller søster til bruden kaste en brude dusj for henne. Likevel kaster et brude dusj er et stort ansvar og kan være ganske overveldende, hvis man ikke vet hvordan du skal gå om å arrangere for partiet. Derfor er denne artikkelen for alle brudepiker som kaster en brude dusj for sine kjæreste venner. Les mer på brude dusj ideer.
Hvordan Kast en Bryllupsutstyr Dusj
Det viktigste å kaste en brude dusj eller for den saks skyld, er enhver slags fest riktig planlegging. For å gjøre brude dusj en vellykket og minneverdig, ikke bare for bruden å være, men også for gjestene, er det viktig å planlegge godt på forhånd. Man kan ta hjelp av andre brudepiker for planlegging og organisering av en brude dusj. Dette vil redusere ansvar av en enkelt person og hver brudepike vil få anledning til å gjøre noe for bruden. Her er noen avgjørende ting som du må huske på når du kaster en brude dusj. Vite mer om brude dusj etikette.
Dato for Bridal dusj, Den første og en av de viktigste tingene som du må bestemme er datoen for brude dusj. Tradisjonelt, bør brude dusj holdes når som helst mellom seks måneder til selve datoen for bryllupet. De fleste kaster partiet et sted mellom fire måneder til en måned før bryllupet. Men det er best å ikke planlegge det svært tett opptil det reelle bryllupet datoen da dette kan føre til stress til bruden og bryllupsfesten. Det vil også være bra hvis du diskutere datoen for brude dusj med bruden å huse den i henhold til sine planer. Imidlertid vil dette ikke være mulig, dersom brude dusj er en overraskelse for henne. Du eller en av brudepiker kan planlegge for en falsk lunsj eller middag med bruden slik at hun ikke gjør noen andre planer for den fastsatte dagen.
Budsjett for Bridal dusj, Budsjettet for brude dusj er noe som må vurderes i begynnelsen av planleggingen selv. Dette er fordi budsjettet vil bestemme om resten av faktorene dvs. lokalet, menyen, favoriserer, etc. Hvis bryllupet er en liten affære, vil det være bedre å holde brude dusj for å være en lav nøkkel affære også. Men, hvis du ønsker å kaste en stor fest komplett med en seks retters måltid og DJ, sørg for at du har nok økonomi i det. Man kan ta økonomisk hjelp fra andre brudepiker for å planlegge en brude dusj.
Venue of the Bridal dusj, Når dato og budsjett brude dusj er fast, den neste tingen som kommer til listen vil være arena. Vanligvis er brude dusj holdt i huset til bruden, men det er ingen regler knyttet til dette. Man kan ha brude dusj på en restaurant, spa, samfunnshus, park eller kan bli i huset til en av brudepiker. Det viktigste man bør se etter mens du velger åstedet for de brude dusj vil være at det skal være et sted der bruden å være, og gjestene vil ha en behagelig og avslappende tid. Antall gjester du ringer, vil også bestemme arena for brude dusj.
Tema for Bridal dusj, Tradisjonelt er brude dusj en enkel sammenkomst hvor alle kvinner kommer for å velsigne og gi gaver til snart-å-være-bruden. Men bestemme et tema for partiet kan gjøre hele saken mer spennende. Velge et tema for festen kan hjelpe på å bestemme dekorasjoner, meny og selv de gaver som gjestene kan ta for bruden. For eksempel, hvis temaet er kjøkken dusj, kan gjestene ta med gaver som paret kan bruke på kjøkkenet.
Guest List for Bridal dusj; Det neste som du må bestemme er gjestelisten. Selv om man ikke trenger ringe alle mennesker som er invitert til bryllupet, bør man sørge for ikke å invitere noen for brude dusj som ikke er invitert til bryllupet. De viktigste folk som må kalles for brude dusj er de nære kvinner slektninger av bruden, så vel som brudgommen og hele bryllupsfesten. Selv om den tradisjonelle brude dusj var bare for kvinner, har i dag folk kommer opp med brude dusj der selv brudgommen og vennene hans er involvert. I slike tilfeller bør det diskuteres med bruden og brudgommen til listen over personer de ønsker å invitere til dusjen.
Invitasjoner til Bridal dusj, The invitasjon for brude dusj bør sendes minst to uker før den faktiske datoen for partiet. I dag er brude dusj invitasjoner sendt via Internett og noen ganger også ved å ringe folk via telefon. Men, hvis du vil følge den tradisjonelle måte å invitere folk for brude dusj, sender invitasjon kort vil være hensiktsmessig. Invitasjon kort for brude dusj kan velges fra det mangfoldet som finnes i stasjonære butikkene. Man kan også gjøre invitasjonen kortene i henhold til temaet i partiet. Send invitasjonen kortene til gjestene ved å nevne riktig dato, klokkeslett og sted for dusjen. Les mer på bryllup dusj invitasjoner og brude dusj invitasjon ordlyden.
Meny for den Bridal dusj, Menyen på brude dusj vil avhenge av hva slags fest du er arrangering for. Hvis det er en liten komme sammen, en brude dusj kake, vil noen fingermat og forretter være den eneste ting som er forventet av deg. Men, hvis du har en grand brude dusj, vil det være best å planlegge antall kurs og hele menyen i detalj, veldig god tid i forveien. Også den tiden av dagen som du har bryllupet dusjen vil avgjøre hvilken type mat du har å betjene dine gjester. Hvis du har en ettermiddag fest, en kake med litt finger mat og te vil bli apt. Men, hvis du har den i dag eller i kveld, vil det være bedre å tilrettelegge for en lunsj eller middag. Du bør også bestemme om du skal til å lage maten for brude dusj eller kommer til å arrangere en Caterer å bringe i maten. Les mer på brude dusj kaken ideer.
Du kan gjerne lese mer på:; Bridal dusj Games; Bryllupsutstyr Dusj Cake Designs; Hjemmelaget Bryllupsutstyr Dusj Favoritt; Dette er noen av de viktigste tingene du må vite for å kaste en brude dusj. Selv vanligvis er en brude dusj en hvor alle kvinner sitter sammen og snakker, planlegger noen spill vil legge litt mer moro på festen. En annen ting som du må huske er å tilrettelegge for en av brudepikene til å skrive ned hvem som har gitt som gave, da bruden åpner gaver slik at det blir enkelt for henne å sende takkekort til alle. De fleste mennesker kan møte problemer når du kaster en brude dusj på et budsjett, men som jeg sa hvis du planlegger det godt, kan du ha en flott brude dusj på et svært begrenset budsjett også. Man må forstå at mer enn penger brukt på brude dusj, synspunktene som du planla og organiserte det vil bli husket mer av din venn.