Slik Clear Up Acne

Alle hater akne for åpenbare grunner. Spise sunn mat, drikke masse vann og nyte en stress fri livsstil går langt i å forebygge en akne utbrudd. Folk tror også at det å ha dårlig hud er den eneste årsaken til akne. Men, skitne huden ikke den eneste årsaken til akne som det kan være forårsaket på grunn av de enkelte hormonelle forandringer også. En annen grunn til at folk sliter med akne, fordi de ikke vet hvordan å rydde opp akne fort. Det finnes ulike akne hudpleie produkter tilgjengelig som bidrar til å rydde opp akne sammen med enkelte naturpreparater.
Hvordan rydde opp akne Fast
Her er noen metoder og tips om hvordan å klare rydde opp akne fort:
Acne Solutions; Det finnes ulike akne løsninger tilgjengelig i markedet som inneholder benzoyl peroxide eller salisylsyre. Begge disse syrer bidra til å redusere betennelser og akne forebygging. For å få best mulig resultat, disse løsningene må brukes regelmessig til acne klarner opp.
Sink Supplements, sink-mangel hos mennesker er også en årsak til akne. I slike tilfeller, ta sink kosttilskudd er en god måte å rydde opp akne raskt og også å øke opp immunforsvaret. Sink er en utmerket akne løsning og er like effektivt som antibiotika, bortsett fra det tar litt mer tid i å klarne opp akne. Les mer på sink oksid for akne.
Antibiotika, Uten tvil den raskeste måten å rydde opp akne, antibiotika trenger resept fra lege for å bli kjøpt. Ved hjelp av antibiotika kan til tider føre til vitamin C-mangel. For å hindre det, spise yoghurt eller andre pro-biotiske kosttilskudd sammen med antibiotika anbefales. Det er relativt enkelt å få en resept på antibiotika og det tar bare noen få dager med bruk å rydde opp i akne. Les mer på antibiotika for akne behandling.
Glycolic Acid; Det finnes ulike glykolsyre basert akne rette produkter tilgjengelig i markedet. Bruke glykolsyre for akne, fjerner flekker fra huden og renser den for å forhindre ytterligere acne avslapnings. Mange salonger tilbyr glykolsyre ansiktsbehandlinger å kurere akne. Mens du bruker glykolsyre produkter hjemme, er det nødvendig å følge instruksjonene angitt på etiketten og også bruke en Neutralizer å unngå bivirkninger.
Acne Remedy Treatment Cream; Acne bøte behandling kremer kan kjøpes etter å få en resept fra legen. Få informasjon om hvordan du bruker kremen, da disse kremene kan til tider kan forårsake brennende på ømfintlig hud.
Aspirin Acne Face Mask; En aspirin akne munnbind kan gjøres hjemme. Crush en aspirin tablett og blande litt sitronsaft i det å danne en lime. Dette lime produksjon må brukes på akne flekker eller kan også brukes på hele ansiktet. Å bruke denne ansiktsmaske en gang annenhver uke kan sikkert hjelpe til å rydde opp akne og hindrer ytterligere utbrudd. Les mer på ansiktsmaske for akne.
Baking Soda, bruke natron er en svært effektiv og naturlig måte å rydde opp akne fort. Å tømme akne med natron, for å blande natron sammen med vann danner en lime. Forsiktig gni dette lim i ansiktet, la det roe seg i ca 20 minutter og deretter vaske det av. Å gjøre dette to ganger hver dag vil gjøre akne forsvinner innen en uke. Se etter eventuelle hudreaksjoner før bruk natron på hele ansiktet, ved å anvende den først på en liten stripe av huden.
Tea Tree Oil, bruke tea tree olje for akne er en effektiv naturlig akne kur. Påfør tea tree olje direkte på akne flekker, og det vil drepe akne bakterier. Tea tree olje er lett tilgjengelig og er lettere å bruke på store områder.
Eddik; Bland eddik med vann (1:8) for å tynne den, bruke den på akne stedet ved hjelp av bomull, og la den på noen timer. Eddik tørker av bakteriene som forårsaker kviser og hjelper huden til å absorbere oljen slik at den ikke blir tørr veldig lett. Sitronsaft kan brukes i stedet for eddik å få samme effekt. Les mer på sitronsaft for akne.
Egg; Knekk et egg og fjerne all egget gule fra den. Da slo alle de gjenværende eggehviter og bruke den i ansiktet. La den stå på i 15 til 20 minutter og skyll den av med varmt vann. Siden egg er rikt på proteiner, hjelper det å gjenoppbygge tapt huden og gjør at mer olje blir absorbert av huden.
Accutane, Accutane er et svært potent medisin for å rydde opp akne rask og en av de beste akne behandlinger. Det eneste problemet er at bivirkningene den bringer med seg sin bruk. Accutane bør være det siste alternativet å behandle akne og det er også lurt å konsultere lege før du bruker det.
Slik Clear Up Acne Overnight
Hvordan rydde opp akne på en dag, og hvordan å rydde opp akne over natten synes å være de mest stilte spørsmål om akne. Det er imidlertid viktig å merke seg at det ikke er mulig å rydde opp akne innen en dag eller over natten. Tipsene som er nevnt nedenfor, i beste fall, vil bidra til å påskynde akne opprydding prosessen:; grundig vask og rengjør ansiktet med vann og såpe. Skyll vannet av ansiktet med en myk klut. , Shampoo og conditioner brukes for håret kan også føre til akne. Bruk et hode wrap mens du sover for å hindre det. ; Erstatt gamle putene med nye vasket seg og sove godt i minst åtte timer i strekk. , Drikke mye vann sammen med spise sunt matvarer som frukt og grønnsaker bidrar til å holde huden hydrert og forhindrer akne. ; Bruk en aspirin akne ansiktsmaske eller tannkrem på akne flekker er også en svært effektiv måte å rydde opp akne. ; Les mer på:; Akne Control, Hvordan bli kvitt kviser over natten; Akne Scar Removal; Ovennevnte metoder for hvordan å rydde opp akne fort, hvis det brukes riktig og oppriktig, bør gjøre en synlig forskjell på huden i løpet av 1-3 uker. Hvis tilstanden vedvarer etter det, er det alltid lurt å oppsøke lege for behandling.