T-skjorte Quilt Instruksjoner

Føler ikke at avskjed med din gamle t-skjorter? Fikk for mange gamle t-skjorter, er noen falmede, har noen søm kommer ut, noen har til hull ..? Bekymre deg ikke, bruk under t-skjorten dyne instruksjonene for å lage noen interessante t-skjorte dyne design. Det er mange t-skjorte dyne beslutningstakere, og du kan finne noen på nettet, hvis du ikke har tid til å gjøre quilts selv. Men, slik t-skjorte quilt mønster er en morsom DIY kunst og håndverk prosjektet og med noen materialer kan du lage en flott t-skjorte dyne hjemme. Her er trinnene du må følge og ting du trenger.
Hvordan lage T-skjorte Quilt?; Ting du trenger for å lage en t-skjorte quilt mønster er:; T-skjorter, Interfacing (smeltemetallegeringer, vevd type), Cotton vatt, Regular quilting bomull, papp ark; Rotary kutter; Steg # 1: Layout Design; Dette er et viktig skritt, som vil veilede deg i å avgjøre størrelsen på t-skjorte dyne design. Ifølge antall av t-skjorter har, du designe layout. For eksempel, hvis du har 12 tees, så de kan gjøres om til en 3 på tvers og 4 ned t-skjorte dyne mønster, og dyne vil være rundt 48 med 64 tommers størrelse. Så bestemmer over og ned blokker nummer, i henhold til tilgjengeligheten av antall t-skjorter.
Step # 2: Rengjøring og Cutting T-skjorter, Vask alle t-skjorter, og hvis du har t-skjorter som aldri brukes, så får vaske dem to ganger. Nå, ta en papp ark og klippet ut en firkant av størrelse 15 inches, slik at du har en ramme. Pass på at du gjør en perfekt ramme. Nå plasserer denne rammen på en t-skjorte, og med en blyant markere 15 med 15 inches grense på t-skjorten, og skjær den firkantede biter av t-skjorte ved hjelp av en roterende kutter, og separate forsiden av tee fra ryggen. Prøv å unngå beiset t-skjorte, og ta vare å beskjære fronten utformingen av skjorten godt.
Steg # 3: Kutte Interfacing; Du kan få pre-krympe smeltemetallegeringer materiale om nødvendig. På en lignende måte som nevnt ovenfor, lage en ramme av papp ark, men rammen denne gangen skal være 2 inches større, så det vil være 17 med 17 inches. Plasser rammen på fusjonere, merker de 17 med 17 inches størrelse, og kuttet ut den firkantede stykker av fikseringsprosessen å bruke en roterende kutter.
Steg # 4: Fusing; Les produsentens instruksjoner mens sikring av t-skjorten. Nå, vant plasserer grensesnitt med harpiks side, på den ikke-trykte størrelsen på t-skjorte og prøve å sentrere design så mye du kan. For å unngå å få noe lim på strykejernet, husk å bruke en presse klut. Ta ut alle rynkene når stryking.
Steg # 5: Organisere Blocks, nå, ordne blokker i et mønster du liker. Legg ut rutene på gulvet, og ordne t-skjorte quilt mønster på en slik måte at du balansere ut farger og design godt.
Steg # 6: Søm Blokker, Så, holde sy sammen blokkene i rader, som kan være enten vertikalt eller horisontalt. Sett inn sashing stykker. Nå, sammen radene, og deretter legge grensene.
Steg # 7: Etterbehandling; Da laget kompet og vatt og quilt topp, og Baste eller sikringssplint det sammen. Du kan lappeteppe teppe med en quilting maskin eller tie det å holde lagene sammen.
Hvis du vil vite mer om quilting, les -; Baby Dyner, Hvordan få en Rag Quilt, Hawaiian Quilt, Så følg ovenfor t-skjorte dyne instruksjonene for å lage en t-skjorte dyne. Når du vet hvordan du bruker grensesnitt og t-skjorte for å lage dyne, du kan eksperimentere med ulike t-skjorte dyne ideer og mønstre, som arrangerer t-skjorter i et diagonalt mønster eller i et tilfeldig mønster, å lage mer interessante t- skjorte dyner.