Blue Rose Tattoo

Rose tatoveringer er ikke bare populær blant kvinnfolk, men også med mannfolk. Som et spørsmål om faktum, steg tatoveringer øverst på listen av tatovering design. Folk har alltid valgt å få disse design tatovert i svært lang tid. En grunn, noe som gjør rose tatovering veldig populær er symbolikken knyttet til den. Roser er synonymt med kjærlighet. Fra gammelt av, har roser hatt mange betydninger bortsett fra kjærlighet knyttet til dem. Disse rose tatoveringer kan lages i forskjellige farger, som rødt, rosa, blå, svart rose tatovering, etc. I denne artikkelen vil vi lese om den blå rose tatovering.
Blue Rose Tattoo Meaning
Ifølge de gamle grekerne, er første steg sies å være skapt av Chloris, Gudinnen av blomster. Gudinnen for kjærlighet, Afrodite, ga skjønnheten til blomst og Dionysos, gav Gud Wine den berusende duften av blomsten. På grunn av dette, økte blomsten symboliserer skjønnhet, kjærlighet, rus og død. Tornene legge til et hint av sorg og fare for blomsten. Derfor er det sett på som et perfekt symbol for menneskelig tilstand.
Den vanligste betydningen er knyttet til en rose tatovering er at av skjønnhet. For en rekke tatovering aficionados, representerer en rose både indre og ytre skjønnhet. Hvis tornene er tilstede på tatovering, betyr det ganske enkelt, at personen ikke legger stor vekt på den ytre skjønnhet, og er bare opptatt av den indre skjønnheten i personen.
Evig kjærlighet er den andre betydningen er knyttet til økte tatovering. For disse menneskene, betyr en torn sammen med Rose Tattoo - "du kan se, men kan ikke røre objektet av skjønnhet". A thorned rose tatovering kan også være påminnelse om det faktum, at kjærligheten kommer i en pakke, som du må gjøre visse offer for din kjærlighet. Dette forsiktighet brukes ofte, når personen er forelsket. Det kan også bety at kjærligheten ikke kommer uten risiko og ecstasy knyttet til kjærlighet vil bare komme med varig viss smerte og pine.
Betydningen av den blå rose tatovering er en fascinasjon for noen mennesker. Det kan også sees som en fantasi og umulighet. Dette kan skyldes det faktum at blå roser, ikke finnes i naturen i det hele tatt. Den såkalte blå roser er faktisk enten lavendel roser eller hvite roser, som er farget i fargen blå. For noen mennesker, rose en blå tatovering representerer et håp for et mirakel, og at nye muligheter er ennå ikke kommet, og at de kan komme. Du kan lese mer på rose farge betydninger.
Blue Rose Tattoo Designs
Når du velger å ha selv tatovert med dette tatovering design, har du et bredt utvalg av design, der du kan velge fra. Du kan ha en enkel liten rose knopp eller en åpen blomst. Det andre alternativet er å ha en krans av blå roser tatovert rundt halsen. En bukett av blomster gjør også en flott tatovering design. Samtidig har du muligheten til å få en rose tatovering enten med torner eller uten torner.
Bortsett fra nettopp nevnte design, jeg personlig liker renn bånd festet til rose tatovering. Båndene kan ha navnene på kjære tatovert på den. Du kan ha navnet tatovert som et tegn på respekt huskes for. Det er folk, som har også fått løfte om evig hengivenhet tatovert på båndet. Du vil finne Celtic design tatoveringer, tribal tatoveringer og kompass rose tatoveringer blant en hel horde av andre som kan bli brukt til å lage tattoo design.
Hvis du ønsker å få en blå rose tatovering, er det en rekke elektroniske kataloger, der du kan velge å få en design for tatoveringen. Du kan også kombinere dette blå rose tatovering design med andre motiver, for eksempel et hjerte, fe, butterfly, dolk, cross, osv. Men, vil jeg anbefale deg å snakke med en tatovering artist, slik at du er i stand til å finne riktig design for tatoveringen din.