Hvor Ikke for å bli gravid

Vel, vel vel! Hva har vi her? Det vi har her er et veldig vanskelig, men viktig sak. La meg avslutte spenningen og la meg fortelle deg hva det er. Det er for og om de som hengir seg til sex regelmessig og likevel forvente at de ikke ville bli gravid. Så la meg fortelle deg min kjære damer, at dette ikke kommer til å skje. Selvfølgelig er det tider når du sannsynligvis ikke ville bli gravid selv om du har en samleie. Men det er et problem som denne artikkelen ikke kommer til adressen. Spørsmålet er hvordan kan graviditet unngås. Synes Interessante? Nysgjerrig nok? Ok, da gir opp, som kommer opp er et lavt på hvordan å ikke bli gravid.
Måter å unngå å bli gravid
'No' Sex and the City, Dette er den beste måten å unngå å bli gravid. Ja, er avholdenhet ordet. Selv om det ikke synes alltid praktisk, er det utvilsomt den mest pålitelige metoden for å hindre deg fra å komme inn i en uønsket situasjon. Det kan også høres ut som en av disse prinsippene fra en religiøs eller åndelig skrift, men det er ikke noe sånt. Jeg mener er ikke det veldig veldig tydelig og logisk at ikke har sex hvis du har forståelsen om å bli gravid? Selv om du tar nødvendige forholdsregler, kan det ikke fungere til slutt. Derfor er den sikreste metoden for å forhindre graviditet ikke har samleie.
Prevensjon, Et all; Aha! Trenger jeg å fortelle dere om dette?? Likevel. Du kan ikke "ikke" har sex. Så hva gjør du? Svaret er enkelt, det er bruken p-piller eller noen form for prevensjon. Merk deg, bruker prevensjon er fortsatt den mest stoles på og troverdige svar på spørsmålet om hvordan å unngå graviditet. Disse er tilgjengelige i ulike former - fra kondomer for menn og kvinner til p-piller. P-piller, i særdeleshet, er ment kun for kvinner. Disse prevensjonsmidler endre produksjonen av eggceller på en måte at de ikke kan bli befruktet av sperms. En annen måte når det gjelder hvordan å ikke bli gravid er en intrauterin enhet, en liten enhet inn i en kvinnes livmor gjennom en operasjon. Denne styrer kvinnelige hormoner på en måte at det ikke er betydelige sjanser for å bli gravid og bli gravid. Les mer om hvordan du vite om du er gravid.
Rhythm Divine; Dette er en annen måte som du kan hindre graviditet. Det er rytmen metoden, og jeg er sikker på om det fungerer, (som det vil mest sannsynlig!) det er helt sikkert kommer til å være en rytme guddommelig for deg. På en alvorlig notat, skjønt, rytme metoden i utgangspunktet innebærer å holde orden på menstruasjonssyklusen og eggløsningen. Ved å gjøre at du kan måle de dager da du ville 'ikke' bli gravide etter at du har sex. Men, har noen studier rapportert at dette kanskje ikke fungerer hver gang. Men det gjør definitivt fornuftig å overvåke din menstruasjonssyklus. Dokumentere og overvåke det i samråd med en fødselslege og gynekolog. Les mer på; Menstruasjon under graviditeten, Hvordan bli gravid på Din Periode; Feeling Hot Hot; Tilsynelatende er dette en av de mindre kjente måter, som er ansatt i hvordan å ikke bli gravid. Det refererer til å beregne basal kroppstemperatur. Det er ditt kjernetemperatur, som du har når du våkner. Det er rundt 97 f, normalt, noe som går opp til halvparten eller 1degree i et par dager etter eggløsning. Dette er tiden når kroppen er fruktbar og vil være det før temperaturen kommer tilbake til det normale, rundt 2 eller 3 dager senere. Kontrollere temperaturen med en spesiell basal termometer hver morgen på samme tid er det du trenger å gjøre her. Les mer på sjansene for å bli gravid under eggløsning.
I tillegg til disse, er det en metode som tilsynelatende er svært vanlig og som kalles et uttak eller trekke ut. En generell oppfatning er at hvis en mann er kjønnsorgan er trukket tilbake fra en kvinne, før bare litt før de når en orgasme, vil det ikke føre til graviditet. Det ser ikke overbevisende selv, da det er en mulighet for at noen mengde av sæd har rømt og kom inn i vagina, før utløsning og tilbaketrekning. Likevel, kan dette gjøres som en ekstra sikkerhet hvis piller brukes allerede av kvinnen.
På slutten, når du arbeider med hvordan å ikke bli gravid en eneste metoden ville kanskje ikke være effektiv, sammenlignet med en forbindelse av et par av disse. I tillegg til det, er en av de viktigste tips om hvordan å ikke bli gravid sunn fornuft! Alle de beste!