Vitaminer at fremme hårvekst

Det er ulike faktorer som påvirker en persons hår vekst som genetikk, langvarig sykdom, forsømmelse av hårpleie, ytre værforhold, og stress. Hår som er sprø, tynn, eller dele anses ikke å være sunn, og tar lang tid å vokse igjen. Det er derfor svært viktig å gi kroppen med nødvendige næringsstoffer, slik at håret holder seg sunt. Disse næringsstoffene inkluderer mineraler og vitaminer som fremmer hårvekst hos kvinner så vel som menn. Les mer på vitaminer for tynt hår.
Håret vekst syklus hos mennesker er delt inn i tre faser - Anagen eller vekst fase, Categen eller hvile fase, og Telogen eller Shedding fase. En persons genetiske konstitusjon bestemmer varigheten av hver av disse fasene i hans / hennes kropp. Kosthold, livsstil og generell helse er visse viktige faktorer som bidrar til å bestemme varigheten av disse fasene. I Anagen fasen, må kroppen ha regelmessig og tilstrekkelig tilførsel av vitamin A, B og C for å sikre at håret vokser godt. Det er visse vitaminer for hår tap også. Les mer på mat for hårvekst.
Vitaminer lage håret vokse
Følgende er en liste over vitaminer som fremmer hårvekst:
Vitamin A, vitamin A og betakaroten er begge svært viktig for kroppen som de stimulerer bein vekst og beskytte cellemembranene. Denne funksjonen beskytter cellen membraner er det som bidrar til å opprettholde god og sunt hår på innsiden og utsiden av hårsekkene, ved å holde håret rot og smøres.
Vitamin B; Alle medlemmene av vitamin B-familien bidra til å fremme hårvekst. Vitamin B3 hjelper med å tilrettelegge hodebunnen sirkulasjon. Vitamin B5, B6 og B12 all hjelp i å forebygge håravfall og gråning av håret. Den lengste fasen i hårvekst syklusen er Anagen fasen. I løpet av denne fasen, alle disse vitaminer hjelper i celle reproduksjon sammen med RNA og DNA syntese for å fremme sunn hårvekst.
Vitamin C, Vitamin C er svært viktig å opprettholde hodebunnen, som bistår i den formasjonen, vekst og reparasjon av bindevev mellom blodårer og hud. Hårsekker holdes på plass av hodebunnen sammen med blodårer som gir håret med ernæring. Vitamin C gir næring til hårsekken riktig for å sikre riktig hårvekst sammen med å holde hodebunnen i god stand, slik at den kan produsere de nødvendige sebum som hindrer bryte av hår.
Vitamin E, Blant de vitaminene som fremmer hårvekst, er vitamin E et av de mest essensielle vitaminer. Vitamin E er en svært effektiv antioksidant som øker blodsirkulasjonen i hodebunnen. Dette hjelper håret å få mer næring fra follicles å lette veksten av sunne, sterke hår. Vitamin E er også et viktig næringsstoff som bidrar til å hindre hårtap. Les mer på vitamin E for hårvekst.
Kilder til vitaminer som fremme hårvekst
Vitamin kosttilskudd for hår tilgjengelig i markedet inneholder alle de viktige mineraler og vitaminer for hår vekst. Imidlertid, kan disse essensielle næringsstoffene lett fortært ved å inkludere visse matvarer i det daglige kostholdet. Den naturlige kilder til vitaminer stimulere hårveksten er:; Vitamin A: Melk, ost, egg, kål, kjøtt, spinat, gulrøtter og brokkoli. ; Vitamin B3: Kylling, kalkun, fisk og annet kjøtt. ; Vitamin B5: Egg, hele korn, litt kjøtt. ; Vitamin B6: Grønnsaker, hele korn, egg og visse kjøtt. ; Vitamin B12: Kylling, fisk, egg og melk. ; Vitamin C: Green grønnsaker, frukt og poteter. ; Vitamin E: Bønner, nøtter, vegetabilsk olje og grønne grønnsaker. ; Les mer på:; Prenatal Vitaminer og Hair Vekst, Hair Vitaminer for Black Women, Hair Vekst Vitaminer for Black Men; I stedet for å velge for syntetiske produkter tilgjengelig i markedet for å fremme hårvekst, er det alltid bedre å spise matvarer som gir kroppen med nødvendige vitaminer som fremmer hårvekst. Et sunt og balansert kosthold sammen med stress fritt liv stil er avgjørende for å sikre sterk og langvarig hår.