Tattoo ettervern

Tatovering er en lang prosess som inkluderer, finne en tatovering ekspert, velge tatovering design, bestemme tatoveringen plassering, skulpturer tatoveringen og endelig ta vare på tatoveringen. Alle disse trinnene sammen resultere i en flott tatovering. Tattoo ettervern er viktig og mange tatovering bærere viser uaktsomhet mot det. Man kan ødelegge skjønnheten i den nye tatoveringen hvis forsvarlig ettervern ikke er tatt. Feilaktig tatovering ettervern kan forårsake infeksjoner og sløver av ferske tatoveringen. Så har du fått en ny tatovering, og søker etter tatovering ettervern instruksjoner? Så, her er noen nyttige retningslinjer for deg.
Tattoo ettervern Instruksjoner
Nedenfor er noen grunnleggende tatovering vedlikehold følges.
Hold Bandage, Når tatovør er gjort med tatovering din, han / hun vil bruke en bandasje eller dressing over den velformede området. Mange tatovering elskere tendens til å fjerne denne bandasjen. Aldri gjør det! La bandasjen være på sin plass i hvert fall for en time. Noen tattoo artister anbefaler også å dekke tatovering for 3 til 4 timer. Tiden som kreves kan endres og er avhengig av tatovering størrelse og design. Så, kontakt din tatovering artist og dekke ferske tatoveringen for en passende tidsperiode. Fersk tatovering ligner sår på huden og dermed dekke det med bandasje er nødvendig for å hindre smitte av luft-båret bakterier.
Vask og Bruk salve; Så snart du fjerner bandasjen, er det nødvendig at du vasker og rengjør tatovering. Ser at du bruker lunkent vann og en mild antibakteriell såpe å vaske tatovering. Ikke gni tatoveringen med myk klut og bruk hendene og fingertuppene til å rengjøre den. Vask den forsiktig uten å gjøre noen tøffe bevegelser og se at alt blodet og overflødig blekk er fjernet. Etter vask, bruk en ren og myk klut eller papirhåndkle og rengjør tatovering. Ikke gni håndkleet og bare klappe den på tatovering. Nå, bruke eventuelle antibakterielle salve til tatovert området. Det anbefales at du bruker salve som inneholder vitamin A og D.
Healing Process; Tattoo healing kan være en frustrerende opplevelse, men du må ha tålmodighet og ta godt vare på tatoveringen din. Når tatoveringen starter healing, kan tatovert hud skreller og noen skorpedannelse også oppleves. The peeling vanligvis finner sted etter den tredje eller fjerde dag med tatovering. Å fukte tatoveringen du må bruke milde produkter, eller du kan gå for spesielle tatovering ettervern lotions. Du kan oppleve kløe og føler som å plukke eller skrape av skinnet, men ikke gjør det. Påfør fuktig komprimere til skorpedannelse i 5 minutter, to ganger på en dag. Hvis du følger instruksjonene riktig, vil tatoveringen leges fort. Enkelte tatoveringer plasseringer som leppe og fot krever spesiell tatovering omsorg, siden disse plasseringene har en tendens til å gro sakte og blekner raskt. Les mer på avskalling av tatoveringer.
Tattoo ettervern Tips
Her er noen nyttige tatovering pleie tips. ; Du kan ta dusjen etter at du får en ny tatovering på kroppen. Men ser at du ikke bade med varmt vann i for mange timer. Du bør unngå å ta lengre bad, svømming i klorerte basseng eller noen kontakt med salt vann minst 2 til 3 uker etter tatovering. ; Unngå direkte kontakt med solstrålene. Overflødig eksponering for ultrafiolette stråler kan ødelegge tatoveringen såret. Hvis din tatovering er på en kroppsdel ​​som er lett utsatt for sol, deretter bruker solkrem lotion. ; Unngå iført trange klær på tatovert kroppsdelen. Sier, hvis du har tatovert på foten, bør du unngå iført sokker og tette sko. Unngå enhver form for friksjon over tatoveringen på grunn av klær. ; Bruk aldri alkohol baserte produkter på tatoverte området. ; Påfør tynt lag med fuktighetskrem og salve på tatoverte området. Tykke lag kan forandre helbredelsesprosessen. ; Les mer på:; Infisert Tattoo Care; Lip Tattoo Care; Foot Tattoo Care, Så, disse var noen forslag på tatovering ettervern. Tatovering er ikke en enkel prosess og du må ta spesiell forsiktighet for å opprettholde skjønnheten og kvaliteten på denne store kroppskunst. Alle de beste!