Hvordan Wear en Pashmina Sjal

Opprinnelsen til ordet pashmina kommer fra det persiske ordet pashm som betyr ull. Den høye kvalitet og mykhet gjør dette til et svært spesiell ull og er godt kjent for sin høye pris. Det er dyrket fra en sjelden rase av geiter som finnes i Himalaya regioner i Nepal og Tibet. Det er også funnet i Mellom-Amerika spesielt Mongolia. Ullen fra underverdenen i disse fjellgeiter er samlet inn og blandet med silke å ​​produsere pashmina. Selv om det er svært lett, gir det utrolig varme og er egnet for dagtid og kveld slitasje. The pashmina er en svært allsidig stoff og her vil vi veilede deg om hvordan du kan bære et pashmina sjal.
Måter å bære en Pashmina Sjal
Det være seg en formell eller uformell anledning, er en pashmina sjal den mest allsidige tilbehøret til å eie. Det gir en touch av eleganse og glamour til selv de mest enkleste antrekk. Det finnes ulike måter og stiler av innpakning en pashmina rundt deg.
Løkka Wrap; Denne stilen ble gjort populært av den daværende moteikon Grace Kelly. For å lage dette elegante og allikevel elegant utseende, kaste deg pashmina sjal i halv, på langs, slik at brettet kanten er vendt mot deg. Nå kaster den på midten igjen, men sammen er det bredde. Sett brettet pashmina bak hodet og sett den åpne enden av sjalet gjennom løkken på brettet slutten. Par denne store pashmina med en kjæreste jakke og dinglende øredobber. Dette ser passer hjerteformet ansikt med en sterk benbygning.
Dobbel Pashmina Wrap, Dette er et flott triks for hvordan å bære et pashmina sjal. For dette krever du to pashmina sjal i kontrasterende farger som blått og rosa. Fletter både pashmina rundt og legg dem rundt halsen. Denne stilen passer for alle ansikt konstruksjoner. Så her er et svar på hvordan du skal bære en pashmina sjal.
Skulder skuldertrekk sjal; Denne stilen har evnen til å forvandle en vanlig antrekk til en ultra chic en i løpet av minutter. Bare sørg for at du velger en fet øyne spratt farge som blod rød eller gul kanarigul for pashmina skjerf. For å få dette ser, vikle en lang og bred skjerf løst over skuldrene. Drape ene enden av skjerfet over skuldrene og holde den andre enden henger på slutten. Ikke prøv å få en altfor ryddig utseende, bare drapere den løst en båt necked utseende. Dette er en best ideer hvis du lurer på hvordan du skal bære en pashmina med en kjole.
The Repeterende sjal, å skape utseendet, trenger du en lang rektangulær pashmina sjal. Plasser sjalet over nakken din og la den ene siden henger litt lenger enn den andre siden. Nå, pakk den siden som er lenger rundt halsen, drapering den rundt halsen i mot klokka. Sjalet bør ende der du begynte drapering det med slutten henger ned på forsiden din. Kanskje du har lyst å vite mer om måter å bære en pashmina.
Hodebåndet; En morsom måte å knytte en lett sjal som pashmina er hodebånd. For dette tar et firkantet sjal og og brett de to motsatte hjørnene for å danne en trekant. Nå ruller det å danne en lang smal hår tie. Plasser dette på toppen av hodet ditt og knytte endene på baksiden av nakken din. Dette er et flott utseende hvis du trenger å kamuflere en dårlig hår dag.
Enkelt Drape, Den beste måten øverste bære et pashmina, er å drapere den over skuldrene. Dette er en av de mest tidløse og stilig måte å bære pashmina for en elegant natt ute. Les mer på; Pashmina - Hvordan Bruk en Pashmina; Hvordan Wear ett skjerf; Det viktigste å huske når du bruker pashmina, er å holde se enkel. Ikke vær redd for å eksperimentere og lage din egen unike stil. Så, nå som du vet hvordan du skal bære en pashmina sjal, hvorfor ikke prøve noen av ideene som er gitt ovenfor, og gjør deg klar til å se uanstrengt elegante.