Hvorfor folk Lie - Psykologi

Hvis du ser deg rundt, vil du finne mange mennesker som lyver mange ganger i løpet av dagen. Faktisk er det sagt at nesten alle mennesker på denne planeten ligger på et eller annet punkt av livet sitt. Det antas at forholdene rådende i det øyeblikket tvinger folk til å lyve. I de fleste tilfellene, folk lyver for å beskytte deres personlige interesser. Men det finnes folk som lyver å lure andre mens, er noen andre bare avhengige av å lyve. Det er mange som lyver for å unngå enhver form for kritikk fra samfunnet. Gitt i neste avsnitt er årsakene til at folk lyver i forhold. Les mer på tegn på tvangsmessig lyve.
Hvorfor Folk Lie i relasjoner?
Det kan være ganske vanskelig å forstå hvorfor folk lyver om seg selv i relasjoner. Den viktigste årsaken til dette kan være, at de frykter at deres partner skulle forlate dem hvis de åpner opp sine hemmeligheter. Folk ligger i forhold til å holde de negative sidene ved personligheten sin skjult for sine partnere. Mange folk ikke innrømme om deres tidligere forhold, eller en ekstra martial affære, da de ikke vil at deres partner å blande seg i deres daglige aktiviteter. Grunnen til at folk lyver og jukse i relasjoner er fordi de har et mindreverdighetskompleks, og ville ikke ønsker sine partnere for å vite om det. Frykt i hodet er ansvarlig for å gjøre folk lyver. For eksempel kan en mann løgn om sin finansielle stilling, årslønn og eiendeler for å holde sitt forhold stabil med en kvinne. Her er frykten for kvinnen gå ut av forholdet, om hun kommer til å vite om sannheten. Det mest morsomme er at folk lyver, selv om de vet at de får eksponert på et tidspunkt i livet sitt. Imidlertid gir løgnen talt midlertidig lindring og en falsk følelse av prestasjon og være smart, noe som disse menneskene glede. Mer om måter å fortelle om noen lyver.
Hvorfor folk Lie i arbeid?
Det er mange årsaker til spørsmålet - hvorfor lyve folk i arbeid. Kuttet i halsen konkurranse om å fullføre oppgaver og oppnå høyere stillinger, gjør ofte at folk forteller en løgn. En løgn blir også brukt av mange mennesker for dårlige mouthing rivalen ansatte, for å få sin stilling eller komme foran dem. Å gi falske grunner for ikke å fullføre målene er observert mange steder. Folk også ligge på arbeidsplassen for å bedre sine fattige image. Mange lyver for å gjøre raske økonomiske gevinster. For eksempel kan en butikkeier løgn til sine kunder om kvaliteten på varene han har solgt. Mer om liggende barn.
Noen flere grunner til at folk Lie
Årsakene til at folk lyver og manipulerer kan ikke være negativ alltid. I noen tilfeller, er en løgn talt for å sikre velferden til en person. I mange situasjoner, gjør man ikke har tid til å forklare hele situasjonen til den motsatte personen og overbevise ham om at det som gjøres er riktig. I mange tilfeller kan en løgn bidra til å kontrollere en bestemt situasjon fra forverring. Du kan lese mer på:; Compulsive Liar Symptomer; Compulsive Liar syndrom; Compulsive Disorder Liar, Liar Compulsive behandling, altså, konkluderer vi at det å forstå hvorfor folk lyver psykologi, er svært vanskelig. Imidlertid bør en løgn talt for et godt formål ikke sees på som en uærlig atferd. Likevel, så langt det er mulig, bør vi unngå liggende som det skaper et dårlig inntrykk og gjør det vanskelig for andre å stole på oss.