Hvordan Kill Spiders

Edderkopper er en plage til alle hjem og kontor. Med mer enn 35.000 kjente arter, er de svært ulike når det gjelder størrelse og farge. Men, kan du enkelt kjente dem fra deres fire par bein, som ikke er sett i andre insekter (de fleste har 3 ben par). Selv om edderkopper vanligvis ikke bite mennesker (bortsett fra noen få arter), deres webs gi en snusket utseendet til interiøret i rommet.
Mange ganger, hage edderkopper eller de i utendørs er inkludert som en gunstig insekt i biologisk kontroll som de konsumerer og bidrar til å eliminere vanlige skadedyr. Selv i innendørs, edderkopper er effektive til å fange insekter alt fra maur til mygg. Likevel, den stygge webs oppveier fordelene med edderkopper i å kontrollere andre skadedyr. I denne artikkelen vil vi diskutere naturlige metoder for hvordan å drepe edderkopper.
Hvordan Kill Spiders naturlig?
Blant de flere typer edderkopper, de vanligste arter som kommer til vårt hus er ulven edderkopp, sac edderkopp, kjeller edderkopp og hus edderkopp. Tatt på et øyeblikk, disse insektene er allestedsnærværende, du kan finne edderkopper inne i bilen, streifer rundt i huset, i tak eller hjørner i rommet og i hagen. Nevnt nedenfor er effektive tips om hvordan å drepe edderkopp, som du kan følge for å bli kvitt denne silke spinning insektet:
Se etter Hiding Place: For å drepe edderkopper i huset, først forstå deres bolig-områder. De foretrekker rote og bygge sin duk i varme og mørke områder, slik som luftventiler, vegg sprekker, skap, kjellere, kjellere, etc. Ta et notat av spesifikke gjemmesteder for edderkopper, slik at du kan kontrollere dem effektivt. Tett sprekker i kjellere og vegger (hvis noen), før du prøve andre måter å drepe edderkopper. Vite mer på spindelvev vs spindelvev.
Hold huset rent: Som en del av rutinen huset rengjøring, kan du rydde opp i områder som er utsatt for edderkopp infestation. Hvis mulig, støvsuger edderkoppene på stedet for å drepe dem. Ikke glem at de foretrekker spinning sitt webs on rote eller ting som er plassert på en uorganisert måte. Så sørg for at du fjerner dem så mye som mulig for å bli kvitt edderkopper.
Bruk kiselgur: Enten du ønsker å drepe edderkopper i kjellere eller andre angrep nettsteder, vurdere å bruke kiselgur (diatoméjord). Det er en mild, men effektive kiselholdige stoff, selges i markedet som en hvit pulveraktig form. Du kan bruke dette pulveret til å drepe edderkopper i bilen eller skap. Dryss kiselgur, i alle edderkoppen boplasser samt rundt huset for å kontrollere dem.
Påfør Eddik eller Essential Oil: En annen måte å drepe edderkopper bruker teknisk sprit eller eddik spray. Du kan fylle noe av denne løsningen i en spray flaske. Når du merker edderkopp krypende på gulvet, spray en tung dose av væsken. Løsningen vil forbause edderkoppen i et par minutter, slik at du har nok tid til å knuse den. Annet enn alkoholer, essensielle oljer som rosmarin, sitrus og kanel olje er effektive til å drepe edderkopper. Lær mer om hvordan du kan bli kvitt edderkopper.
Dette var alt om hvordan å drepe edderkopper på den naturlige måten. Gjør din huset utilgjengelig for bugs, som er favoritt mat for edderkopper. Ved store edderkopp infeksjoner, kan du bruke kjemiske sprøytemidler som er formulert for å drepe edderkopper. Men, bruke dem som siste utvei, når øko-vennlig tips ikke viser effektive resultater. Det anbefales ikke å drepe edderkopper ute, til og med mindre de er giftige. Tross alt, disse skumle robotsøkeprogrammer hjelp i å holde kontroll over andre skadedyr rundt huset.