Slik Hang Gardiner

Windows er stort sett den sentrale punktet i ethvert rom. De kan imidlertid ikke alltid viser et vakkert bilde av eksteriører, eller de kan ikke være godt bygget seg. Dermed, gardinene er et must hvis du vil skjule bestemte arkitektoniske eller interiør feil. Gardiner er også viktig å sikre personvernet og holde hjemmet ut av øynene på Peeping Toms. Siden, gardiner opptar en betydelig veggplass, kan de faktisk endre utseendet på rommet ditt. Dermed, hvis du ikke har noe hjem remodeling planer på tankene, men ønsker å gi en rask løsning til hjemmet ditt, så bare henger nye gardiner er tilstrekkelig. Her er noen tips om hvordan å henge gardiner deg selv som en proff.
Slik Hang Gardiner: Tips
Ta Målinger; Uansett om du velger å kjøpe ferdige gardiner eller få dem sydd, vil du trenger nøyaktige målinger for det samme. Derfor, ta et målebånd og starte målingen fra venstre hjørne av vinduet rammen. På en grovt papir, tegne en liten skisse av vinduet, og merk av høyden og bredden på vinduet ditt.
Når du har høyden og bredden på vinduet ditt klar, velger en posisjon der du vil at stangen til å gå. Det anbefales at du fikse stanga så høyt som mulig for å skape en illusjon av høye taket. I tillegg bør endene av stangen strekke seg minst 8 til 10 inches fra vinduskarmen, på hver side. Merk alle målinger på grov skisse, slik at du kan ta det med til gardin butikken.
Kjøp Gardiner; Velg en gardin stoff som går godt sammen med resten av innredningen din. Hvis du går for readymade gardiner, kan butikken gi deg gardiner som per dine målinger. Du bør imidlertid huske på at det er sømmene mønsteret på det teppe som bestemmer lengden på teppet klut. Hvis du skal ha mange folder, så åpenbart at du trenger lengre klut. For fransk folder, hvis du har en 54''klut, ender du opp med en 25''inches gardin med folder. Følgelig bestille drapere for gardiner. Også kjøpe kroker, stenger og annet tilbehør.
Et tips om høyden på gardiner er at, du skal alltid ta hensyn til stoffet i gardinene mens bestemmer lengden. er Silk gardiner best holdt lenge med vanndammer på gulvet, mens, tynne gardiner ser flott ut når de berører gulvet. I alle fall sørge for at gardiner ikke avsluttet mange inches over gulvet. Hvis du velger for en tung gardin stoff, sørg for at støtte er sterke nok til å bære lasten av gardinene. Mer om hvordan du kan sy gardiner.
Hang Gardiner, dette er din siste trinnet for å henge gardinene. Bor hull i ønsket høyde, og påføre stangholdere på veggen (din skisse kan komme til nytte igjen). Fikse en krok på hver fold eller beger og henge gardinene på stangen. Hoist stangen opp og sikre dens mål på plass, i stanga holderen.
Finn mer informasjon om gardiner på:; Bay Window Gardiner, Gardiner for franske dører, Beaded Gardiner, dette var alt om hvordan du henge gardiner selv. Hvis du ønsker å henge gardiner uten stang, bør du nok stole på en profesjonell som kan gjøre denne jobben uten å skade vegger eller vinduskarmer.