Hva står PDA

Det var en tid da verden var enkel med få ting å bekymre seg om og få ting å huske. Det var en tid da en mann kunne faktisk vet alle at det var å vite. Så kom kunnskap og informasjon eksplosjon. Hvert felt nordover til spesialiteter og folk visste mer og mer om mindre og mindre. Det var en spredning av "ting" med alt som spesialiserer seg og får "jargonized '. Forkorte ting ble en nødvendighet i prosessen. Denne artikkelen er rettet mot avskaffe uvitenhet om en slik akronym, som er "PDA". Denne artikkelen snakker om hva PDA står for i den globaliserte verden i dag. Det er to svar på spørsmålet om hva PDA står for. One er en teknologisk en, mens en hører til et sosialt fenomen.
Hva betyr Stand PDA For i teknisk terminologi?; Først la meg snakke om hva pda betyr i teknologiske termer dag. PDA står for 'Personal Digital Assistant ", som er en populær enhet i disse dager, som er din egen personlige assistent i en elektronisk avatar! Det er en mobil dings som gjør alle de tingene som et menneske personlig assistent pleide å gjøre tidligere. Et eksempel på maskiner erstatte mennesker er personlig digital assistent eller PDA. Så, er at PDA definisjonen på det teknologiske området. Les mer på gadgets.
Personlige digitale assistenter er også kjent som håndholdte datamaskiner. De har en innretning for å utføre en rekke oppgaver som å ta notater, lagre kontaktinformasjon samt gi Internett sammen med alle grunnleggende oppgaver med datamaskinen. De kan doble opp som media spillere, PDA-telefoner som også er kjent som smarttelefoner.
Henvisningen av slike mobile enheter som «Personal Digital Assistant" ble laget først av administrerende direktør i Apple Computers, John Sculley i Las Vegas på forbrukerelektronikk show, da han siktet til et Apple-produkt som kalles "Apple Newton". De fleste av PDA i dag er smarte telefoner som kombinerer funksjonene til en mobiltelefon med en digital assistent, mens noen frittstående enheter er også tilgjengelige. De mest populære smarttelefoner som også dobbelt opp som PDA er Apple iPhone, Blackberry mobiltelefoner, og Nokia Nseries av telefoner. De har touch screen med WiFi, bluetooth og IrDA-tilkobling. Noen PDA selv kommer med en GPS-tilkobling, noe som kan være nyttig når du kjører. Disse håndholdte GPS-enheter leveres i hendig.
Hva betyr Stand PDA For i Sosial Terminologi?; Nå la oss komme til den andre mulige svar på spørsmålet om hva PDA står for i sosiale terminologi. PDA står også for 'offentlig visning av hengivenhet ». Jeg tror, ​​er tittelen i seg selv selvforklarende og du forstår hva jeg snakker om. Det handler om den fysiske visning av hengivenhet i offentlig domene. Det er en visning av intimitet med en person, i nærvær av andre mennesker. I mange land verden over, finnes det lover som innskrenker offentlig visning av hengivenhet. Det er et kontroversielt tema om hva slags offentlig visning av følelser bør tillates i det offentlige. Det er ingen universell moral code om hvordan intime en person skal være sammen med noen. Det er en helt personlig problem. Men siden vi lever i et samfunn som har sitt eget sett med regler, må vi overholde visse regler som har vært kollektivt akseptert. Så vidt jeg tror, ​​er offentlig visning av følelser, som går utover grensene for anstendighet (som igjen er et relativt begrep) riktig innskrenkes ved lov. Så igjen år gammel debatt om hvor individuell frihet må overgi seg til sosial mening kommer i, som er uendelige i seg selv. Unødvendig å si, er jeg ikke kommer til å komme inn på det!
Les mer på:; Hva gjør NASA Stand For; Hva betyr GOP Stand For; Hva gjør NASCAR Stand For, Så håper jeg at jeg har kommet inn på din tvil om hva pda står for generelt. Det er mange flere lange former for PDA, men jeg har diskutert bare de mest populære.