Emosjonelt Fornærmende Relasjoner

Relasjoner er i utgangspunktet følelsesmessige bånd som folk deler. Denne bindingen gir individ visse answerability til en annen. Som om jeg var i et forhold med en mann, ja, til en viss grad ville jeg stå til ansvar for ham, og vice versa. Imidlertid gir dette båndet også en person viss makt over en annen. Det er når en person misbruker denne makten, som den kalles en følelsesmessig fornærmende forholdet. Den triste delen om en følelsesmessig fornærmende forholdet, er at det ikke kan bli oppdaget. Som en fysisk fornærmende forholdet kan bli oppdaget med sår merker på offeret. Men, arr på sjelen, sinnet og hjertet er ikke synlig. Så, hvordan skal vi vite om noen vi vet er offeret i en følelsesmessig fornærmende forholdet? Hvis man allerede er i en følelsesmessig fornærmende forholdet, hva skal man gjøre? Slapp av, ta deg tid å lese denne artikkelen og oppfatter den med så mye relevans til ditt liv som mulig.
Hva ville beskrive en følelsesmessig fornærmende forholdet?; Emosjonelle misbruk kan ha mye konsekvenser. Hvorfor det? Fordi det gjør vondt i ett aspekt av et menneske som ikke kan sees veldig enkelt; sinnet. Men hva kjennetegner en følelsesmessig fornærmende forholdet? La oss se ... ; En person med økonomisk makt til å kontrollere en annen person. ; Eggende og fyre opp under frykten av forlatthet i et individ. ; Skape frykt i en persons sinn med hjelp av uttrykk, ord og fakter. ; Indirekte vold som knuser ting og kaster ting rundt. ; Øve kontroll på en person ved å minimalisere eller fornekte ønsker, og mye kritikk. ; En person belittling andres bekymringer og tar dem lett. ; En person hele tiden kritisere og navnet ringer en annen. ; En person blir to ansikter: nedverdigende i private og sjarmerende da i selskap med andre. ; En person ydmykende annet i offentlig eller foran selskap. ; Hvis en person har denne oppførselen mot en annen, så kan det sies at forholdet som de deler er en følelsesmessig fornærmende forholdet. Les mer i detalj om følelsesmessige overgrep.
Emosjonelt fornærmende forholdet tegn; En person som lider av en følelsesmessig fornærmende forholdet, vises følgende følelsesmessig fornærmende forholdet symptomer. ; Personen viser mistro i egen eller en annen persons spontanitet. De vil virke ekstremt paranoid. Flere så, går det øyeblikket noe galt vil de enten gå hysterisk eller si at jeg visste det var noe av!. , The abusee (som jeg har nevnt i mitt tidligere artikler, er dette et begrep jeg har laget for enkelhets skyld) vil være helt tapt for entusiasme. De kan gips på en falsk smil å tilfredsstille alle, men det faktum er at de føler ingen entusiasme. Overgriperen har en tendens til å bruse ut en persons entusiasme og la dem ganske flatt. , The abusee vil bli ganske bekymret for hvordan ting er tilsynelatende for andre. De vil helt avhengig av andre folks meninger om sine handlinger. , The abusee vil bli overbevist i bakhodet at noe er galt med dem. Siden, de er så vant til å bli klandret for alt, de tror nå at det er ALLE deres feil. ; Emosjonell abusees har liten eller ingen selvtillit igjen. Emosjonell mishandling inkluderer en person blir satt ned hvert steg på veien. Dette får dem til å stå, vil lite eller ingen selvtillit. ; Du vil også merke at en abusee blir nervøs når deres mening er spurt. Dette er fordi de er andre kloke ikke lov til å si opp, og / eller emosjonelle straffet hvis de opine forskjellige til partneren sin. ; Alle har en indre stemme, høyre! For de fleste er denne stemmen er støttende og oppmuntrende. Men for en abusee, vil denne stemmen være svært kritisk. De vil alltid tvil alt de gjør, hvert steg på veien. Les mer på kvinner i fornærmende relasjoner, for å vite mer. ; Håper synes å være en veldig viktig ting for abusees. Imidlertid fører dette håper de å leve i fremtiden. De vil holde håper at alt vil bli bedre snart. Dette får dem til å komme drømmende i sine daglige aktiviteter i tillegg. ; En abusee vil vise alvorlig angst symptomer. Alt vil gjøre dem sinte, og de vil være i en konstant tilstand av stress. ; En abusee vil ha en konstant ønsker eller ønske om å stikke av eller unnslippe det livet de lever på den tiden. De kan til og med snakke om å rømme fra selvmord synspunkt, noe som er svært alvorlig. ; De vil være mistillit til alle fremtidige relasjoner, selv om de klarer å rømme fra en fornærmende forholdet. , Hvis du merker noen av disse tegn eller symptomer på deg selv, eller noen du kjenner, får hjelp. Emosjonell mishandling i relasjoner har en tendens til å føre til selvmord, eller alvorlige psykiske problemer hvis ikke merket i tid.
En følelsesmessig fornærmende forholdet, akkurat som en verbalt fornærmende forholdet skal være kommet ut av tidligst. Få mer informasjon om verbal mishandling skilt. Bli kjent med hva som gjør et godt forhold og se etter disse ingrediensene. Leve med en alkoholisert ektefelle kan også virke som emosjonelle misbruk, så hvis det er tilfelle, få hjelp. Les mer på emosjonelle misbruk utvinning.
Det er viktig at du verdsetter livet mer enn en annen persons ego. Ikke prøv å resonnere mye med en følelsesmessig fornærmende partner, lagre din sjel og komme seg ut, holde avstand. Det er her jeg logger av! Alle de beste alle sammen!