Bør jeg kaller ham

Opprettholde et forhold er en av de tøffeste delen, som et forhold er ikke i det hele en seng av roser. Det er mange oppturer og nedturer, faktisk er det massevis av nedturer og bare et par ups! Når du starter et forhold, er mange ting egentlig bestemt seg, som for eksempel er det enstemmig bestemt at hvis noen misforståelser oppstår i forholdet, vil vi sitte og diskutere. Men som forholdet inntektene disse løfter viser seg å være like meningsløse ord! Men spørsmålet, bør jeg ringe ham, faktisk kan bryte ut selv før forholdet begynner!
Noen vil kanskje føle seg spørsmålet, bør jeg ringe ham eller ikke, er meningsløst. Men disse menneskene har definitivt ikke gått gjennom tumultene samvittighet at man står overfor når dette spørsmålet kommer opp! Problemet er ikke av bare ringer et par tall, er problemet hvorfor meg! Hver gang spørsmålet, skal jeg ringe, utbrudd, er det et underliggende spørsmål eller snarere sta ønske at den andre personen skal ta initiativ, føler alle at det er den andre personens ansvar å ta initiativ, enten det er etter en kamp eller etter en date. Noen ganger er det ego som ikke tillater, og noen ganger er det selvfølelsen. Så mens du finner svar på skal jeg kalle ham tilbake, se hva som stopper deg. Hvis det er ego, må du dempe den, og hvis det er selvfølelse, bør du ikke sette ned foten! Men hvordan skal man bestemme? Vel, det avhenger av situasjonen, og noen av de mest vanlige forholdene er gitt nedenfor. Les mer på forholdet råd.
Bør jeg kaller ham etter en breakup
Håndteringen av en breakup er en Herculean oppgave! Det er svært få heldige som har en "glatt" breakup, dvs. uten noen forbannelse, tårer og sårede hjerter! Mesteparten av tiden, er årsaken til bruddet ikke situasjonen eller personen, er det ordene som er sagt i heten i øyeblikket, noe som egentlig aldri skulle ha blitt ytret, disse tingene kan aldri glemt av den andre personen som vanligvis fører to samlivsbrudd. Les mer på forholdet samlivsbrudd.
Etter at øyeblikket er borte man ofte beklager sa ordene, og det er da spørsmålet, skal jeg kalle ham etter en breakup overflater. Svaret på dette vil avhenge av flere ting. For det første, tror nok en gang hvorfor bruddet skjedde prøve, å holde følelsene ut denne gangen. Hva var som forårsaket det? Hvorfor kom du til en så stor avgjørelse? Hold ditt sinn kult og tro om igjen av de tingene som skade deg, som gjorde du føler deg fornærmet i forholdet ditt. Hvis du tenker på å gi en ny sjanse, kan du være sikker på at den andre personen ikke vil gjøre de samme feilene igjen? Og aller viktigst, du tror du kan glemme alt som skjedde? Hvis svarene på disse spørsmålene er ja, kan du ringe ham. Men hvis svarene er nei, bør du ikke gjøre den feilen å ringe. Ingen tvil om det vil være vanskelig å stoppe deg fra å ringe etter at sinne slår seg ned, men husk at avgjørelsen ved å bryte opp har vært tatt for noen konkrete grunn. Det er slutt fordi det ikke gikk slik du hadde tenkt. Så gi telefonen til din beste venninne og bli kvitt spørsmålet skal jeg kalle ham! Les mer på forholdet spørsmål.
Bør jeg kaller ham etter en slåsskamp
Konflikter er en del av ethvert forhold. Forskjellene som knapt saken før starten av forholdet, blir årsaken til krigene etter en gang! Svaret på bør jeg ringe ham etter en kamp, ​​er faktisk litt komplisert. De tingene som er sagt og gjort i løpet av en kamp, ​​vanligvis forsvinne etter kampen. Så det kan synes trygt å ringe. Men når vi ringer for å si beklager, uvitende de samme tingene som forårsaket kampen er gjentatt som igjen fører til kritikk og en annen kamp! Så dempe din impulser, og ikke ringe i minst et par timer etter kampen (den nøyaktige varigheten avhenger av arten av kampen!). Før du ringer ham, tenk på alle mulige svar som kan komme fra hans side, husk, kun de negative svarene som du kan få. Praksis å være rolig selv etter den verste mulige svar, og når du tror du nå idiotsikre ANGERS og forbannelser, ring! Hvis du har spørsmål, bør jeg ringe ham eller tekst ham, er muligheten til å sende tekstmeldinger ut av spørsmål som meldinger etter en kamp er noe annet enn cowardliness! Les mer om håndtering av stress i et forhold.
Bør jeg kaller ham etter en dato
Bør jeg ringe ham først etter en date? Dette er en av de vanligste spørsmålene står overfor moderne jenter. Før du bestemmer deg for å ringe eller ikke, først tenker for deg selv om du virkelig liker den fyren, og ønsker du å gå igjen på en date med ham. Hvis svaret er ja, vent. Selv om du har falt pladask for ham, kaller ikke minst i 24 timer! Ha litt tålmodighet, se om han ringer til deg. Hvis han ikke ringer selv etter 24 timer, kan du ringe, men ikke engang ved en feil spørre ham hvorfor han ikke ringte. Dette spørsmålet vil bare vise desperasjon og gi ham et fortrinn! Snakk om noen tilfeldige ting i noen minutter, og deretter tilfeldig spør ham om han ønsker å møte ham en dag. Les mer på forholdet råd for kvinner.
Dette var noen av svarene på skal jeg kalle ham? Håper denne artikkelen hjalp deg å nå en konklusjon. Bare ikke la egoet til å ødelegge ting, men på samme tid, ikke lavere selvtillit! Alle de beste!