Aztec Tattoo Art

En av de eldste tradisjonene i tatoveringer, er Aztec tatovering kunst populære og blomstrer, selv i dagens tider. Aspektet av åndelighet, som er forbundet med kunsten å tatovere i aztekisk kultur, gir det en helt annen betydning og touch. Aztec folk brukte å ha tatoveringer for å vise sin hengivenhet til en bestemt gud. Den bryst, håndledd og mage var de kroppsdelene der folk vant til idretten den Aztec tatoveringer.
Aztec Tattoo Art, Kompleks og intrikat mønster er spesialitet Aztec tatoveringer. Deres klart annerledes utseende er årsaken bak Aztec tatoveringer blitt populært. Imidlertid bør man ikke gå av bare den særegne utseende og komplekse mønstre av Aztec tatoveringer. Disse tatoveringer hold vesentlig betydning i hver avbildning. Noen form for rituell, religiøs praksis, mv av den gamle Aztec kulturen er forbundet med dem. Som kunnskap om Aztec språket gikk på synkende i løpet av tiden, ble det vanskelig å gjøre oversettelser av symboler knyttet til disse tatoveringer.
Aztec Tatoveringer Historie, The Aztec tatovering design har sin opprinnelse i det mesoamerikanske regionen, som består av Mellom-Amerika og Mexico. Disse former for tatoveringer utviklet i det 14. århundre og noen av dem er regnet som hellig av Aztec folket. Tatoveringer hadde en betydelig plass i aztekernes kultur og ble brukt til ritualer. De fleste av disse ritualene ble utført for å tilby hensyn til Uitzilopochtle, en gud dyrket av aztekerne. Hernando Cortés, en spansk conquistador etter ankomst på den meksikanske kysten i 1519, fant ut at de lokale / urbefolkningen utført ritualer for tatovering / tatauing (Maya ritual) bilder av demoner og guder på kroppen sin. Den spanske vurdert denne praksisen med tatauing bilder av demoner på kroppen som ond. Innsikten levert av Diego de Landa, gir en fransiskanermunk oss viktig informasjon om Aztec tatoveringer og design. Han reiste mye i Mexico og studerte de ulike aspektene ved tatovering. Siden, tatauing var smertefull, ansett noen av aztekerne praksisen å være en test av tapperhet. Kriminelle også ble straffet ved å tatovere ansiktet. Dermed er mange slike fakta og historier knyttet til Aztec tatovering.
Best Aztec Tattoo Arts; Aztec folk brukt ulike typer tatoveringer og de med skildringer av solen var viktige. Disse tatoveringer spilte en viktig rolle i aztekisk kultur og senere ble populært i moderne tid. La oss ta en titt på de forskjellige Aztec tatoveringer med mening. Les mer på Aztec tatoveringer og deres betydning.
Huitzilopochtili, Solen er en viktig symbol, brukt i ulike Aztec tatoveringer og design. Aztekerne betraktet solen som vokter av himmelen, og derfor den tatoveringer som skildrer denne guden, hadde stor betydning.
Quetzalcoatl, The Quetzalcoatl, ble ansett for å være en viktig guddom i den gamle kulturen i Mexico. Denne guden var også kjent under navnet, Feathered Serpent. I Mexico, ble Quetzalcoatl kjent som Kukulakan, mens navnet Gukumatz ble gitt til ham av Quiche-Maya folket i Guatemala.
Tezcatlipoca; The Aztec krigeren tatovering design brukes for å tilby hensyn til Tezcatlipoca, herre krigere. Det er en av sola tatoveringer og er avbildet på høyre skulder. Les mer på skulderen tatoveringer design.
Eagle, Ørnen tatovering symboliserer mot, styrke og kraft. Det var en av de brukte fuglen og dyr tatoveringer. De kvaliteter som sterk karakter, flyr ferdigheter og en stor størrelse er tilskrevet ørnen. Derfor sported selv Aztec krigerne ørnen tatoveringer på kroppen.
Crocodile; Krokodillen tatovering er faktisk beskrivelse av en monster-lignende symbol. Det ligner en krokodille, og har mange variasjoner i sin utforming. Tatoveringen brukes til å skildre en skremmende karakter.
Aztec tatovering kunst er en av de rikeste kunstarter i antikken. Den plutselige popularitet i nyere tid har ført til bevaring av denne kunsten. Men det er behov for å forskning med hensyn til det grunnleggende av symboler og avbildninger. Det ville legge mer mening til Aztec tatoveringer og design.