Coat Storage Ideer

Så du har endelig brakt at dyr "Balanciaga 'skinnjakke, at du har vært eyeing en god stund. Men nå er du bekymret om å finne plass til den i overfulle skapet. Det er en god idé å rydde opp i rot i garderoben din, slik at du kan passe på alle dine vinteren nødvendigheter. Hvert hus har plassbegrensninger og hver familie har ulike behov for lagring. Så prøv å finne den beste pelsen lagringsløsningen for ditt hjem. Du kan utforme strøk skapet i henhold til din stil, smak og behov. Her er noen pels lagring ideer.
Frittstående Coat Storage Ideer
Hvis gangen er liten, og det er liten plass i et skap, kan du ha en frittstående strøk oppbevaringsmøbler som en frakk rack, pels kroker, og en hall tre. Hall trær gir en komplett lagringsløsning for store familier. En hall tre er en frittstående struktur bestående av en benk festet til en bakplate. Krokene er festet på bakplaten og kåper og jakker kan bli suspendert fra dem. Mens du tar på sko eller støvler, gir benken et sted å sitte. Noen ganger mer lagringsplass er gitt under sittebenker, som kan brukes til lagring av støvler og sko. En vegg monteres skuffeseksjon er også funnet i noen hall trær, noe som er praktisk for oppbevaring av skjerf og hansker.
Det kan være en god idé å installere kroker og knagger i øyehøyde for ulike medlemmer av familien din. De er flott for barn så vel som eldre mennesker. Du kan også fargekode knagger å tilpasse dem i henhold til smak av ulike familiemedlemmer. Det begrenser bruken av plass og er også rimelig.
En annen kompakt pels lagring alternativ er å investere i en frakk rack. Et strøk rack tar opp mindre gulvplass og de kan passe i trange rom. Det er en høy stang som struktur med mange små og mellomstore kroker for oppheng av jakker og skjerf. De er laget av tre eller metall, slik at du kan få et strøk rack i enten av materialet, for å matche med resten av innredningen din. Den største ulempen med en frakk rack er at det kan bli ustabil hvis for mange jakker og kåper er hengt på kroker.
Coat skap som Storage Solutions
For å redusere rot i gangen, er det bedre å bygge en frakk skapet, som det er et flott alternativ for entryway pels lagring. Hvis du har mye klumpete jakker, sko og paraplyer det kan være litt av en utfordring å organisere alt i pelsen skapet. For å henge tunge og klumpete strøk bruke god kvalitet tre eller plast kleshengere, som er solid nok til å tåle vekten av lagene. Du kan også utnytte plassen under rack strøk. Flettede kurver kan brukes til å holde ting som skjerf og luer, og de kan holdes på bunnen av skapet. Plassen på baksiden av skapet kan brukes til å henge paraplyer. Hengende arrangører som er stoff eller lerret avdelinger kan henges på baksiden av pelsen skapdøren. De er svært praktisk for lagring et bredt utvalg av varer som sko og regntøy. Plassen på toppen av pelsen skapet over skapet stang er ofte oversett. Denne plassen kan installeres med noen hyller og kan brukes til å lagre sjelden brukt elementer som off-season elementer, fiskeutstyr og ryggsekker. Les mer på vinterfrakk for kvinner, menn og barn og vinterfrakk.
Hvis du tenker på å organisere huset, kan du ha pelsen lagringsplass cubbies som passer for din families behov. Lagrer ikke for mange jakker i skapet, som stapper dem sammen kan skade dem. Bruk disse strøk lagring ideer for å skape den perfekte frakk skapet, og har et ryddig og organisert huset.