Long Distance Relationship Gaver

Mange finner det vanskelig å opprettholde en lang avstand forhold. Men det er ganske enkelt hvis du har tillit på partneren din. Det eneste problemet i en lang avstand forhold er at du bare ikke kan slutte mangler partneren din! Spesielt når noen spesielle dager som Valentine's day er rundt og partneren din ikke er med deg, kan deretter ingenting på denne jord gjøre deg smile eller distrahere deg! I slike tilfeller, for å minske denne avstanden, kan man sende noen gaver. Nedenfor er noen god lang avstand forhold gaver.
Gaver til Long Distance Relationship
Collage: Dette er en av mine personlige favoritt gaver. Når du er borte fra hverandre, savner deg hver, og alt du gjorde sammen. Følelsen makes åpenbart deg deprimert. Noen ganger du savner den spesielle personen så mye at du savner ham, selv når du går over gaten, hvor dere begge ville møte! Så hvorfor ikke gjøre deg partneren føler spesielle ved å samle alle disse bildene og sende ham! Ta bilder av hver eneste sted som betyr noe for dere begge, og ikke bare klikke bilder av steder, klikker du bildene dine på disse stedene! Også skrive en søt melding under hvert bilde, noe som passer for det bildet. Kanskje spesielt minne om hvert sted, og husk, kan det være en kamp også!
Love Letters; I dagens alder av netto-og direktemeldinger, har kjærlighetsbrev blitt en av borte. Men kjærlighetsbrev er en av de beste måtene å formidle dine følelser for ham. Hvis du ikke vet hvordan å skrive et kjærlighetsbrev, ikke bekymre deg. Brevet er ikke nødvendigvis trenger å være poetisk.Faktisk bør det være enkelt. Noe som gjenspeiler din personlighet. Skriv så mye du kan. Sett varemerke parfyme på den, og legge det ut! I stedet for å skrive alle bokstavene på en dag, skrive ned de første følelsene som kommer til ditt sinn (hjerte?) når du starter savner ham. Gjør det samme hver dag. Dagen før du sender brev, bare omorganisere alle notater og sende dem! Brevet er sikker på å være intens, som når følelsen av manglende noen begynner, er det ingen tvil veldig rørende! Les mer på gave ideer.
Minne boks; Hvis partneren din mangler deg mye, få ham til å føle deg nær ved å sende ham alle de ting som betyr "du". Disse tingene kan være noe så enkelt som parfyme, bildet, gamle kinobilletter, t-skjorten din, etc. Han vil sikkert føle seg nær deg av disse gavene. Du kan også be ham om å sende samme type gaver til deg også!
Tilpasset Art Prints, Dette er en av de beste langdistanse forhold gaver. Personlig art utskrifter er ikke annet enn enkle rammer som inneholder bilder av vanlige steder som parker, gater, gater, etc. Du kan legge inn spesielle minne på toppen av disse bildene. Men dette er ikke det, som navnet antyder, er disse rammene holder på å flytte som de er i en form av en lysbildefremvisning. Du kan også skrive meldinger på toppen av disse bildene som "vi møtte her for første gang", osv. på toppen av en gate! Disse vil hjelpe verdsette minnene dine for alltid! Du har også et valg her, som du faktisk velge hva som skal bygges inn i rammen. Det er også digital foto klokker, som også har mulighet for å holde bildene beveger seg. Les mer på personlige gaver.
Dette var noen av de beste langdistanse forhold gaver. Disse gavene vil ikke bare gjøre partneren lykkelig, men vil også vise seg at avstanden spiller ingen rolle når du er mentalt i nærheten!