Sterling Silver Smykker Cleaner

Hvis du er som meg som elsker å bruke sølv smykker, så du også må være i en fastsette som å vite hvordan du rengjør sterling sølv smykker og bevare dem. Silver er en delikat metall og det krever mye omsorg, hvis du ønsker å bevare sin glitter og glans. Pure sølv er for myk og tøyelig og det er også kombinert med andre metaller for å danne smykker. Når sølv er blandet med kobber i forholdet av 92,5% sølv til 7,5% kobber, kalles det som sterling sølv. Det er mange sterling sølv smykker renere tilgjengelig i markedet i tillegg til flere måter som du kan rengjøre dem hjemme. Les mer om sølv smykker rengjøring tips.
Tips for å Clean Sterling Silver hjemme
Sølv oksiderer raskt og enkelt, og det har en tendens til å se mørkere med passering av tid. Dette skyldes oksidasjon av sølv med sulfider i atmosfæren. Det finnes ulike måter å rense sterling sølv smykker. ; Unngå kontakt sølv smykker med noen form for slipemidler som aceton, klor og bleke. Bruk en mild og mild flytende vaskemiddel for å rengjøre den. ; Lagre sølv smykker i lufttette beholdere eller plast poser. Mens lagre dem, sørge for at ulike deler av smykker ikke gni mot hverandre, som riper kan dannes på dem. ; Den beste sterling sølv smykker renere er et stykke av myk bomull eller flanell klut. Gni sølvet med frem og tilbake bevegelse å rengjøre den. Ikke gni det i sirkulære bevegelser, som det kan være riper over smykker. ; En annen måte som du kan rengjøre sterling sølv smykker, er ved hjelp av tannkrem. Til dette trenger du en myk klut og en hvit tannkrem. Påfør tannkrem på smykker og gni den med en klut i 2-3 minutter. Skyll smykker med lunkent vann og tørk den med et håndkle. ; Du kan også bruke en løsning av mild urte sjampo for å rengjøre sølv smykker. I en glassbolle, tynnes litt sjampo og senk sølv smykker i den i 10-12 minutter. Skyll med varmt vann og tørk dem godt. ; Line et grunt glassfat med aluminiumsfolie med sin blanke siden peker mot deg. Plasser sølv smykker over aluminiumsfolie og strø 5-6 ss av vask brus. Hell en halv liter kokende vann over den og la smykker virke i 10-15 minutter. Skyll godt med vann og tørk den med en myk flanell klut. Hvis dine smykker inneholder noen steiner som turkis eller perler, så ikke bruk denne fremgangsmåten, som du kan skade steiner. ; Les mer på: Hvordan Clean Sølvsmykker; Hvordan Clean Silver; Hvis your sterling sølv smykker har overskudd anløpe og skitt på det, så er det en god idé å rense sølv smykker med kommersielle sølvpuss. Den er tilgjengelig i en lime og flytende form, og fungerer godt for delikate biter av smykker. Bruk små mengder polish på en myk flanell klut. Nå forsiktig gni den polske, i en opp og ned bevegelse, og pass på at du ikke går glipp rengjøring de små sporene i den. Du kan også bruke en tannbørste med myk bust til å rengjøre sølv smykker. Skyll grundig under rennende vann for å bli kvitt all skitten. Les mer om hvordan du fjerner glansen fra sølv.
En av de beste og mest økonomiske sterling sølv smykker renere at du kan bruke er ved å blande ½ teskje av ammoniakk og 2 ss av noe mildt rengjøringsmiddel med 2 kopper vann. Sug dine smykker i den i 10-15 minutter og du vil finne at sølv skinner så god som ny. Hvis du bruker din sølv smykker hverdagen, så sørg for at du har dem etter at du har brukt alle kremer, lotion og parfyme. Sørg alltid for at du bruker veldig mildt vaskemiddel til rengjøring sterling sølv smykker så sterke kjemikalier kan skade dem.