Hvordan fjerner Tile Grout

Over en periode, mørtel dannet i porselen eller keramiske overflater starter ser veldig shabby og skitne. Platene selv er ganske mye fint. I stedet for å erstatte fliser, er det alltid et bedre alternativ å fjerne flis fugemasse. De fleste av oss er i tvil om hvordan du fjerner fliser fugemasse. Du kan enkelt gjøre det ved hjelp av ulike hjemmelagde gysemasse rengjøringsmidler eller til og med visse verktøy, omtalt nedenfor.
Hvordan fjerner Tile Grout
Det er forskjellige måter å fjerne fugemasse fra fliser, bruke hvilken som helst en du er komfortabel med. Noen av de vanligste måtene om hvordan å fjerne fugemasse fra fliser er omtalt nedenfor.
Baking Soda, du kan bli overrasket, men natron er en svært effektiv husholdning element som kan brukes til å fjerne flis fugemasse. Alt du trenger å gjøre er å forberede en lime ved å blande natron og vann, og skrubb den på fugemasse dannet på flisene. Du kan bruke aa tannbørste eller en spesialisert fugemasse rengjøringsbørste for skrubbing.
En variant av metoden ovenfor er å blande natron og sitronsaft å danne en lime, som vil hjelpe deg å fjerne fugemasse fra fliser. Denne blandingen virker fordi sitron har enkelte sure egenskaper som reagerer med den mildt harde natur natron, og dermed hjelpe deg å bli kvitt fugemasse og smuss fra fliser.
En sterkere og mer potent versjon av ovennevnte lim, kan dannes ved å blande eddik sammen med baking soda. Bruk hvit eddik i skjemaet lime og spe den med litt vann. Når pastaen er dannet, bare bruke den på fugemasse og la det forbli en stund. Skrubbe og vaske den bort med en fuktig klut, vil du se at mørtelen har forsvunnet fra flis din.
Les mer på rengjøring fugemasse med peroxide og natron.
Bleking Produkter; De ulike bleking produkter tilgjengelig i markedet er også svært dyktige i å hjelpe deg å fjerne flis fugemasse. Noen av de vanligste er listet nedenfor.
Klor Bleach: Du trenger å blande vann sammen med klor, og la den bli værende på flis fugemasser for rundt 10 til 15 minutter. Skrubbe den av med en tannbørste eller andre scrubber dere besitter. Bare vær forsiktig hvis du har uforseglet fliser, som ved hjelp av klor på dem kan resultere i en mild misfarging.
Oxygen Bleach, oksygen bleach er en ekstremt sterk rengjøringsmidler. Til tross for dette, regnes det trygt som det ikke misfarges fliser på bruk. Bruk varmt vann sammen med oksygen blekemiddel ved bruk den på fugemasser, og skrubbe den av. Oksygen ioner vil lett ødelegge noen tunge flekker.
Hydrogenperoksid; En annen meget potent og effektivt blekemiddel er hydrogen peroxide. Fortynn hydrogen peroxide i vann før bruk. Bare bruke løsningen på urene fugemasser, og tørk den av med en fuktig klut etter flere minutter. Bortsett fra å være svært effektive i fliser fugemasse fjerning, er hydrogen peroxide også en mild desinfiserende, noe som hindrer fremtidig dannelse av mildews og mugg på fliser.
Kommersielle produkter; En rekke kommersielle rengjøring produkter tilgjengelig i markedet kan brukes effektivt for å fjerne flis fugemasse. Mens du velger disse produktene, les etiketten å forstå pH balansen i produktet. Det bør være nøytral, ellers kan misfarges din fliser. Også lese instruksjonene på etiketten før bruk. I tilfelle du har noen tvil i tankene, prøve å bruke produktet på et lite område før du går fullt fledged med det. Steam rengjøringsmidler tilgjengelig i markedet er nyttige i å løsne ut akkumulert smuss fra fliser.
Fugemasse Removal Tools, Det er mange fugemasse fjerning verktøy tilgjengelig som med hell fjerne fugemasse fra fliser.
Fugemasse Scrapper, Plukk opp en fugemasse scrapper med karbid spiss. Bruk en hammer og skrutrekker for å bryte litt mørtel, for å få et utgangspunkt. Fiks fugemasse scrapper på dette punktet gjelder press på den i nedover. Gå om dette nøye, som du ikke ønsker å skrape keramiske fliser. Som mørtelen begynner å komme ut lett, kan du øke hastigheten. Fjern alle fjernet fugemasse med en børste.
Power Grinder; Power grinders hjelp i rask, fliser fugemasse fjerning. Du kan enkelt leie en fra en lokal butikk. Ikke koble til strømmen vinkelsliper til du har sikret alle arrangementer på plass. Fest tilbehøret gitt for fugemasse flytting til vinkelsliperen. Nå plugg den inn og slå bryteren på. Begynn å bruke på fugemasse forsiktig og sakte, slik at du ikke jobber i det samme området i lang tid. Pent, går om å bruke vinkelsliper på fugemasse, og dermed beskytte fliser i prosessen.
Hammer og skrutrekker, Bruk en flat skrutrekker, og holde på gulvet i 45 graders vinkel. Ta hammeren i den andre hånden og forsiktig, start slående hodet på en skrutrekker, slik at fugemasse chips ut. Ikke trykk det veldig vanskelig som du kanskje ende opp med å forårsake skade på flisene. Fortsett å gjøre dette til du har fjernet all fugemasse fra fliser. Du vil da kreve en pensel for å fjerne fugemasse og tørk av området med en fuktig klut.
Fugemasse Grabber Kit; Disse pakkene inneholder stempelkompressorer fugemasser som bidrar til å fjerne flis fugemasse. De har også et ekstra vedlegg i form av hardmetall blad. Begge disse bladene effektivt kan fjerne flis fugemasse for ca 200 meter, i en rett linje. Prosessen er samme som den ene med en fugemasse scrapper.
Les mer på; Tile Grout rengjøringsmetoder: Hvordan Clean Tile Grout; Hvordan Clean Tile Grout; Grout Removal Tools: Slik fjerner Grout; Håper din tvil om hvor å fjerne flis fugemasse er lagt til hvile. Ikke skade eller ødelegge din vakre fliser i denne prosessen, ved å gå om oppgaven omhyggelig.