Semi-Permanent Tattoos

Så, hva er fordeler og ulemper med de semi-permanente tatoveringer? Det er ingen ulemper, bare fordeler. Du trenger ikke å gå gjennom smerten av nålen, som en permanent tatovering påfører. Du trenger ikke å gå gjennom den rå huden smerter som man lider i flere dager, etter å få en permanent tatovering. Du kan bli kvitt de semi-permanent tatovering lett, og få en ny en på samme hudområdet.
Valget av design og farger i semi-permanente tatoveringer er samme som for fast, slik at praktisk talt du kan få noen design du ønsker. Foreldrene dine vil ikke skrike, hvis du får en semi-permanent tatovering! Du kan få dine partnere navn tatovert, og trenger ikke å bekymre deg om å fjerne tatoveringen, hvis partneren endringene! Nå, som du vet om fordeler av den semi-permanente tatoveringer, her er de typer av semi-permanente tatoveringer, hvorav du kan gå for en. Les mer på midlertidige kroppskunst.
Sikker Semi-Permanent Tattoos, Lurer, hvor lenge semi-permanente tatoveringer sist? Det avhenger av hva slags tatovering, du får gjort på huden din. Mange folk holder utkikk for semi-permanente tatoveringer som varer i en periode på 6 måneder eller 3-5 år. Vel det er mye uoverensstemmelse over slike tatoveringer, som vi vil diskutere senere. Men, nå her er noen gamle og trygge metoder brukes til å lage semi-permanente tatoveringer.
Henna tatoveringer: Den henna penn tatoveringer er en rask, sikker og naturlig måte tatovering. Du kan kjøpe denne semi-permanent tatovering penn på nettet, eller i skjønnhet butikker. Du kan tegne skarpe og fine linjer med denne semi-permanent tatovering penn, i svart farge. Denne typen tatovering vil vare i rundt 2-4 uker.
Stick-ons: Trenger jeg å si mer om disse slags tatoveringer? Alle når de var små har prøvd disse tatoveringer, som ser brutto når de er filtrert bort, men ser kult når ferske limt på huden. Se etter en god kvalitet og god design stick-ons tatovering, og nyte kroppen kunst for 3-7 dager.
Tats: tats eller midlertidige airbrush tatoveringer, brukes på hudoverflaten uten å forårsake noen skade på huden. En sjablong er plassert på kroppen området, og tatovering blekk settes på huden ved hjelp av en airbrush. Det ligner en permanent tatovering ganske bra, og kan overvinnes ved hjelp av en olje-eller alkohol basert produkt. Det varer ikke for lenge og vask eller bading huden vil resultere i raskere fjerning av tatovering. Men, kan du øke det liv ved å bruke baby pudder på huden området, når en TAT er friskt gjort.
Mehndi: Noen av dere må tenke, at henna og Mehndi er ett og det samme. Men er henna stoffet som brukes til å lage blekk, og tatoveringer ved hjelp av penn er svart henna tatoveringer, mens Mehndi er en av de eldste formen for kroppskunst. I India og mange arabiske land utgjør kvinner en grønn pasta av Mehndi, legg den i en plast kjegle, og trekke design over sine hender som vil gi en rød farge dye effekt på huden området. Disse siste for 4 dager til 1 uke.
Ball Point Pen Tatoveringer: Dette kan gjøres ved hjelp av en vanlig kulepenn, og kan nøye se ut som den permanente tatoveringer når pent gjort. Men, de får falmet og fjernes enkelt med vann og såpe.
Hvis huden din er sensitiv, så gjør en allergi sjekk på huden din før du prøver noen av de ovennevnte semi-permanent tatovering metoden. Påfør en liten linje eller lapp for blekk, og vente en time for å sjekke for eventuelle hud allergiske reaksjoner.
Les mer om midlertidige tatoveringer:; Midlertidig Face tatoveringer; Lag ditt eget Temporary Tattoo; midlertidige tatoveringer som ser Real; Controversy på Andre Semi-Permanent tatoveringer; Den såkalte semi-permanente tatoveringer, som varer i måneder eller for et par år, innebærer innsetting av pigmenter under huden. Ingrediensene inn i huden, kan ikke fjernes helt, og dermed kan slike tatoveringer ikke kalles som midlertidige tatoveringer. Men, kan noen spesielt blekktyper være mye enklere å fjerne, som varer i en periode på 3-6 måneder. Mange tatoveringer å være kjent som midlertidige tatoveringer, er påføres med en tatovering pistol som forårsaker ubehag. Utøverne sier at disse tatoveringer vil falme etter noen år, men det er mye uoverensstemmelse over dette, og på grunn av dette blandede meninger, kan disse tatoveringer ikke helt betegnes som semi-permanente tatoveringer.
Så, istedenfor å gå for en tatovering med en tatovering pistol, noe som vil føre til visse ubehag, og det er ingen garanti for fullstendig fjerning, er det sikkert at du holder deg til noen av de ovennevnte trygge semi-permanente tatoveringer metoden, å få en kroppskunst design.