Hvordan gjøre Smokey Eyes

Interessert i å lære hvordan du gjør smokey øyne! Vel, la meg gjøre en ting klart at å lage en smokey blikk i øynene, må du ha en sans for å kombinere to kontrasterende farger. Fargene bør være annerledes, men bør være slik at de produserer en feminin og sensuell effekt på huden din. Selvfølgelig er noen forslag til fargekombinasjoner gitt i denne artikkelen. Instruksjonene for å gjøre smokey eye makeup er den samme for alle øyenfarger. Den eneste forskjellen mellom hvordan du gjør smokey øyne for brune øyne, hvordan du gjør smokey øyne for grønne øyne, og hvordan du gjør smokey øyne for svart øyne, er kombinasjonen av øyenskygge farger. Du må prøve forskjellige farger blander til du får en imponerende smokey utseende som matcher din øyenfarge og ansiktstrekk.
Smokey Eye Makeup: En introduksjon; Smokey eye makeup er en enkel øye fremhever plan som kan gjøres innen et par minutter. På grunn av sin meget enkelt å lage, det også i løpet av noen få minutter, er smokey eye makeup veldig populært blant moteløver. Det innebærer riktig blanding av mørke og lyse øyne skygger på øyelokket. Noen eksempler på fine kombinasjoner er en myk gull base med mørk lilla på toppen, fersken base med lys grønn og en champagne base med dyp blå. Tilsvarende må du tenke på noen annen kombinasjon som bør matche din hudfarge og øyne form. Velg øyet skygger av fargene som du tror vil være fin til deg. Følg instruksjonene på hvordan du gjør smokey øyne er nevnt nedenfor. Les mer på øyenskygge ideer.
Smokey Eye Makeup: instruksjonene for å opprette; For å opprette en smokey titt på øynene dine, trenger du noen materialer. Disse er eye primer eller øyenskygge base, eyeliner, sminke børster, mascara og to nyanser av øyet skygger, en lys og en annen mørk. Gå gjennom følgende konto for å lære hvordan å gjøre smokey øyne steg for steg.
Trinn 1: Bruk en øyenskygge base på øyelokket ditt og området rundt øynene. Dette er nødvendig fordi det fjerner olje og hindrer smelting av øyenskygge i det press på øyelokket ditt.
Trinn 2: Ta en myk og glatt eyeliner blyant. Fargen skal samsvare med den fargekombinasjonen du har valgt for å gjøre smokey øyne. De tilgjengelige valgene er sort, brunt, lilla, blå og dyp grønn.
Trinn 3: Kjør eyeliner blyant på øyelokket nær roten av øyevippene. Linjen skal være tykk i sentrum og tynn på sidene.
Trinn 4: Start flytte eyeliner blyanten fra indre hjørnet mot det ytre. Dette er en teknikk for å gjøre øyet makeup som det hjelper deg å skape en renere og glattere utseende.
Trinn 5: Smudge snert linjer ved hjelp av en bomullspinne. Du kan også bruke en eyeliner børste til å møte formålet.
Trinn 6: Bruk en kontrasterende lysere farge på eyeliner blyant til bunnen lokkene. Følg instruksjonene gitt på slimhinnen øvre øyelokk. Gni godt. Du kan bruke en liten mengde øyenskygge for å få den komplette smudge effekten.
Steg 7: Ta en øyenskygge som er skimrende, fortrinnsvis av en krem ​​skygge. Påfør den på området mellom øvre øyelokk og pannen bein. Bruk en makeup børste for å få en jevn effekt.
Steg 8: Velg en mørkere nyanse av øyenskygge. Påfør dette med hjelp av makeup børsten. Et triks her til hvordan du gjør smokey øyne er å blande den mørke fargen som kjører børsten på din vippekanten, går videre til det press på øyelokket ditt.
Steg 9: Bland øyenskygge opp og ut med børsten. Gjør det på en slik måte at øyet liner forsvinner.
Steg 10: Marker både øvre og nedre øyevipper med en svart eller en matchende farget Volumizing mascara. Dette vil ytterligere forsterke skjønnheten i dine øyne.
Se også:; Hvordan søke Eye Makeup; Dramatisk Eye Makeup Ideas; Nå har du svaret på hvordan du gjør smokey øyesminke. Følg instruksjonene gitt godt og skape en smokey titt på øynene. Det kan skje at du ikke kan gjøre øynene dine vises nøyaktig slik du vil. Men du bør ikke miste motet. Nøkkelen til hvordan å sette på alle typer sminke inkludert hvordan du gjør en smokey eye er regelmessig og forsvarlig praksis. Du bør ikke bare følge en riktig teknikk, men også bruke ulike blandinger av øyet skygger og eyeliners. Du vet aldri hvilken farge kombinasjon gjør at du ser ut som en engel. Derfor, fortsette å prøve til du bli ekspert på å gjøre smokey øyne.