Hvordan Kill Bed Bugs

Bed bugs er små insekter som har en flat kropp og oval form. Størrelsen på en voksen seng bug er en fjerdedel av en tomme, mens larvene er på størrelse med et ris korn. De bor i mørke sprekker og revner av våre hjem og brødfø seg selv på varme blod av mennesker og kjæledyr. Bed bugs komme ut i åpen når vi sover om natten og suger blod fra kroppen vår. Bed bug biter forårsake irritasjon, og hvis de er dårlig skrapet da det kan føre til andre hudinfeksjoner. De mennesker som er nysgjerrige på å vite hvordan å drepe veggedyr hjemme, jeg ønsker å advare dem helt i begynnelsen at det er en tøff oppgave, og du må investere mye tid og krefter før du kan se noen tilfredsstillende resultater . Les mer om hva som er bed bugs.
Hvordan Kill Bed Bugs deg selv?
I denne delen skal vi diskutere om hjemme rettsmidler for å drepe veggedyr. Du bør starte behandlingen så snart du oppdager deres tilstedeværelse. Du må gjenta hver av følgende metoder flere ganger før du kan eliminere bed bugs fra hjemmet ditt.
Killing Bed Bugs i Madrasser, The madrasser må støvsuges grundig hverdagen til du har fått kvitt bed bugs helt. Bruk en støvsuger med et vedlegg som kan fjerne bed bugs fra madrasser samt omkringliggende områder som vanligvis er vanskelige å nå ut, som sengen står, gavler, bed sømmer, etc. Når du er ferdig, kaster ut støvsugeren posen etter at du pakker det opp i en plastpose. Deretter forsegle madrassen inne i en innstøping. Det omslutter madrassen og dermed bed bugs som er fanget ikke får noe mat, og sultet i hjel. Du må holde madrasser i denne tilstanden i mange måneder fordi de bed bugs kan holde seg i live uten mat så lenge som et år.
Killing Bed Bugs i Klær, Vask alle infested sengetøy og klær med varmt vann (med en minimumstemperatur på 120 ° F), og tørk det under varmen fra solen til å drepe veggedyr. Hvis klærne kan være tørr renses først da varme dem i ca en halvtime i en tørketrommel for samme effekt. Bed bugs kan bukket under for en ekstremt lav temperatur i tillegg forutsatt at de er under den kalde forutsetning for rundt to uker. For dette, må du ting alle berørte sengetøy og klær i en plastpose og forsegle den seg godt. Deretter plasserer det inne i fryseren. Etter to uker, ta dem ut og vaske dem som vanlig i vaskemaskinen. Les mer om å bli kvitt bed bugs fra klær.
Killing Bed Bugs i Gulvtepper, The matter og tepper må rengjøres ved hjelp av damp renere. Varmen genereres av damp renere vil drepe sengen bugs samt deres egg. Kommersielle damp renere er tilgjengelige på leie basis. Hvis du ikke kan få en damp renere, og legg dem i varme og solfylte utendørs for en dag eller to. Pakk dem i plastposer før du setter dem under solen. Når temperaturen i poser vil gå utover 120 ° C, vil bed bugs dø. Du kan bruke disse to teknikkene på tekstiler og møbler også.
Killing Bed Bugs Bruke Produkter, Spray plantevernmidler inn i sprekker i vegger og gulv til å drepe veggedyr ligger inni dem. Les instruksjonene på etiketten før du bruker dem. Ikke prøv å bruke dem i madrassen eller slike ting som vil komme i direkte kontakt med kroppen din. Hvis du er ute etter et svar på hvordan å drepe veggedyr naturlig, så svaret kiselgur. Det er en ikke giftig stoff som kan drepe bed bugs. Den er tilgjengelig i form av støv. Du må spre det over hele omkretsen av infested rommet. Når bed bugs passerer gjennom støvet, dekker de sin kropp med den. Som et resultat, absorberer pulveret lipidene fra waxy ytterste laget av bed bugs og få dem til å bli dehydrert, og til slutt de dør. Finn mer om å bli kvitt bed bugs naturlig.
For mer informasjon, les videre:; Bed Bugs - Hvordan bli kvitt dem; Bli kvitt Bed Bugs: Hjem rettsmidler; Hvis alle disse tiltakene på hvordan å drepe veggedyr ikke klarer å gjøre noen forskjell, så er det på tide å kalle en god skadedyrbekjempelse profesjonelle. Dette kan bli en kostbar alternativ, og krever flere timers behandling. Før ankomst av profesjonelle, flytte møbler for å gjøre dem mindre rotete, fyller opp sprekker og sprekker på vegger og gulv, og rengjør huset en gang.