Salat Varieties

En tur til supermarkedet er ikke lenger slik det pleide å være. Det finnes flere typer og varianter av frukt og grønnsaker enn noen gang før. Det er en eksotisk visning av forskjellige farger, former, størrelser, varianter, teksturer, smak av grønnsaker og frukt i supermarkedet. Du trenger ikke engang vet hva er navnene på disse eksotiske frukter og grønnsaker. Denne artikkelen vil dekke litt informasjon om varianter av salat.
Salat eller Lactuca sativa er den eldste kjente grønnsaker for mennesket. Den vegetabilske salat er utviklet fra Latuca serriola, det vil si, prikkende salat. Det var en vill plante som hadde blitt utviklet i Middelhavet og Kaukasus-regionen. Det er sagt, hadde keiser Caesar Augustus en vedtekt gjort foreviget Romaine-type salat. Dette var fordi han trodde det kurerte ham for en sykdom. Salat frø ble brakt til Nord-Amerika på 1600-tallet fra England. Den vanlige isbergsalat ble populære først etter andre verdenskrig. Du vil finne litt informasjon på salat varianter tilgjengelig i markedet i følgende artikkel.
Varianter av Salat
Det er over hundrevis av salat typer tilgjengelig som varierer bare i størrelse eller dager å høste. Følgende er noen salat varianter som har blitt delt inn i fire grupper.
Cripshead: Den cripshead salat varianter har en fast hode. De har en Crips tekstur og tydelig årer. Den vanlige crisphead salat typen er den isbergsalat. De mest populære fall avlinger er Ithaca salat variasjon. Hodene kan bli løst i varmen, men disse salat typene er resistente mot bolting. Summertime salat har store hoder og ta tid til bolt i sommervarmen. De har frilly blader som er resistente mot spissen brenne.
Butterhead: Den butterhead salat varianter har en myk tekstur, fleksible blader med tydelige årer. The Bibb salat har et ømt tekstur og tar ca 45-57 dager å høste. The buttercrunch er en amerikansk utvalg av Bibb og er mer tolerante overfor varme enn sistnevnte. Den europeiske salat rekke Marvel av Four Seasons har grønne blader som har rødt tips. Det er plantet våren, sensommeren og høsten.
Looseleaf: Den looseleaf rekke salat ikke har et hode, i stedet danne en haug med blader. Salat bolle salat er lett å vokse og er varme ganske motstandsdyktig. Annet enn den grønne salat bolle salat, er den røde salat bolle salat variasjon også populært. Lollo Bionada er en italiensk salat som har en frilled kant som tar lang innhøstningen. The Lollo Rossa er den røde utvalg av Lollo Bionada. The Oak leaf salat kommer i flere varianter som grønt, rødt, bronse, osv. De er veldig populære salatblader og brukes som bandasjer.
Romaine eller Cos: Disse salat varianter har crunchy tekstur og brukes som salat dressinger. The Romaine er en oppreist plante som har lange smale blader som er grov og ømme. Rouge d'Hiver er en Romaine salat type som er tolerant for kalde temperaturer og kan også høstes om våren og sommeren. The Little Gem Mini Romaine er en type engelsk arvestykke som har en skarp tekstur.
Mesclun: Den mesclun er blandingen vill-høstes, unge greener. De fleste av mesclun blir dyrket som senger med blandet salat frø. Du vil også finne noen "spicy" blandinger som har en blandet rekke sennep blader, arugula, brønnkarse, mezzula i dem. Du kan lese mer om hvordan å vokse salat.
Dette var alt om salaten varianter tilgjengelig i det amerikanske markedet. Hver salat type har en annen næringsverdi. Salat er rike på kostfiber, vitamin A og K. de også inneholder gode mengder av omega 3 essensielle fettsyrer og Omega 6 fettsyrer. En salat salat er en viktig del av et sunt hjerte kosthold. Jeg håper du har funnet litt informasjon om de ulike salat varianter i denne artikkelen.