Hvordan få en Bow Tie

En bue slips er vanligvis laget av et bånd eller noe stoff som kan brettes rundt halsen på en spesiell måte å gi klær en formell og stilig utseende. Du kan ha en rekke måter å gjøre en sløyfe rundt kragen, men den enkleste måten er nevnt nedenfor. Du kan også bruke noen form for stoff å gjøre tversoversløyfe. Så hvis du må gå ut for en fest iført en Tux, kan du like godt lære hvordan å lage en sløyfe og bruke det som en personlig fashion statement. Så, ta en titt på noen grunnleggende trinn for å gjøre det samme.
Fremgangsmåte for å Lag en Bow Tie
Å gjøre en sløyfe kan være så enkelt som å knytte skolissene. Det har bare noen få grunnleggende trinn for å brette tversoversløyfe. Så plukker opp tversoversløyfe, stå foran speilet og følg disse enkle trinnene på hvordan å lage en sløyfe.
Hvordan få en Bow Tie ut av Fabric
Prosedyren for å knytte en bue fra alle stoff er det samme. Det eneste du må sørge for er at du binder knuten tett som stoffer som sateng og silke er myke slik at de kan få utfoldet uhell. Følgende trinn guide for hvordan du kan lage en sløyfe fra alle slags stoff. , Det første drapere baugen knytte rundt halsen og under skjorten halsbåndet. Hold de to endene i en posisjon som enden til høyre for deg er utvidet ca 1,5 inches lavere enn slutten på venstre side. ; Cross slipset nær nakken, slik at løkken rundt halsen er stor nok for den videre folder. Krysse den på en slik måte at jo lenger slutten skulle gå over kortere. , Nå tar lengre enden av sløyfen gjennom løkken, danner en enkel, løs overhead knute. , Ta den andre løse enden som nå er til høyre og fold til slutt tilbake til danne en loop, klemt mellom tommelen og pekefingeren. , Slipp venstre ende over høyre fra samme loop for å bringe den venstre enden til front din. ; Hold baugen mellom pekefingeren og tommelen, og deretter danne en ny loop med venstre kant akkurat som du gjorde med den første. ; Knip de to sløyfer sammen med tommelen og skyv den andre sløyfen inn i knuten bak fronten loop. Du kan gjøre dette ved å trykke på slutten av denne loopen i hullet foran loop med høyre pekefinger. ; Løkken vil være i fronten på den ene enden og bak på den andre. , Nå stram knuten ved å trekke de to sløyfer sammen og rette ut tversoversløyfe. Trekk på halen hvis du ønsker å løsne eller løse baugen. ; Hvor enkelt var det? Ville ikke du vite hvordan du skal gjøre det samme med et bånd? Ta en titt på disse følgende fremgangsmåte for å lære deg hvordan å lage en sløyfe med et bånd.
Hvordan få en Bow Tie ut av båndet
Alt du trenger å gjøre en sløyfe sløyfe er en sløyfe slips og et par enkle trinn for å gjøre det samme. ; Ta båndet tversoversløyfe og plassere den under kragen, holder de to endene av det på samme måte som nevnt tidligere. ; Lag en løkke og bestå lenger enden gjennom det å lage en vanlig knute. , Nå holder den løse enden med høyre pekefinger, og brett den opp i en halv bue, holder den tett. ; En annen loop er dannet bak den første, som du trenger for å passere den første slutten. ; Dra den ut fra baksiden av den andre løkken ved å gjøre den andre enden av buen. Stram baugen ved å trekke løkkene og sørg for begge er av samme størrelse. ; Du kan lese litt mer instruksjoner om hvordan å knyte et slips.
De var noen raske og effektive tiltak for å lage en sløyfe. Jeg håper du har notert disse ned, så neste gang du lurer på hvordan å lage en sløyfe, kan du bare referere til disse enkle trinnene for å binde en bue og imponere dine dato.