Marriage License: Hvordan få en Marriage License

De fleste ser frem til deres bryllup dagen med stor forventning. Tross alt, det er ment å være den lykkeligste dagen i sitt liv! Mens alle sier at ekteskap er en union av to sjeler og alt det, kan man ikke og bør ikke ignorere det juridiske aspektet ved ekteskapet. Tross alt, det er mange av lovverket at et ekteskap kan medføre, som felles bankkontoer, felles ressurs driftsenheter etc. Derfor, ja det er en juridisk side til ekteskap. Derfor, for å formalisere det faktum at en viss par er gift, er det behov for å sette det skriftlig, foran domstol, og med tilstrekkelig vitner, at to personer er gift. Og for å gifte seg trenger du et ekteskap lisens. Hvorfor trenger dere et ekteskap lisens? Og hvordan få et ekteskap lisens? Les videre for å finne ut.
Få en Marriage License
Jeg føler den viktigste forskjellen mellom et ekteskap og en live-i forholdet er vigselsattest og ekteskap lisens. Tross alt, er et ekteskap en juridisk bindende avtale, så veldig ulikt en live-i forholdet. Når to mennesker velger å gifte seg, må de faktor i mye av hensynet til lovene i landet.
Og en av disse vurderingene er ekteskap lisens. En lisens er noe som er som et juridisk klarsignal for enhver aktivitet. En lisens betyr at staten eller andre styrende organ har godkjent noen tillatelse til en person som har søkt. Samme gjelder i tilfelle av et ekteskap. For å gifte seg, er det viktig at en person gjelder for regjeringen (i USA, de statlige myndigheter) om at han / hun akter å gifte seg og ber myndighetene til å gi dem en slik lisens som vil la denne personen gifte seg i samsvar med lovene i landet. Les videre for juridisk rådgivning.
Hvordan få en Marriage License
Hvordan få et ekteskap lisens? Siden jobben tildelingen av ekteskap lisenser i USA er gitt til statlige myndigheter, prosedyrer og krav for samme varierer fra stat til stat. Men igjen, er noen krav etterspurt av alle. Så her er det grunnleggende disposisjon for skritt for å få ekteskap lisens.
Det første du trenger for å få et ekteskap lisens er et dokument som vil bevise at du har krysset minimum gifteferdig alder som er fastsatt i loven i landet. Fødselsattest er en ideell dokument for dette. Den andre tingen du trenger å gjøre er å ha et dokument som beviser at du ikke har en smittsom kjønnssykdom eller rubella. En blodprøve rapport vil være tilstrekkelig dokumentasjon for det samme. Et bilde identitet kan også kreves av noen stater som et bevis på identitet. Hvis du har blitt skilt, så du må også ha et bevis for skilsmisse din. Og til slutt, et søknadsskjema med ditt navn om ditt ønske om å delstatsregjeringen å få et ekteskap lisens. Dette er mer eller mindre alle dokumentene at statlige myndigheter ber deg om for å få et ekteskap lisens.
Når du har fått alle disse dokumentene, er det bare et spørsmål om å gå til fylket kontorist kontor, sende inn skjemaene og kopier av dokumenter og betale de nødvendige avgifter. Den ansvarlige kan også velge å stille deg noen spørsmål knyttet til tidligere ekteskap, hvis du har vært gift før. Og du er ferdig. Ekteskapet lisensen vil bli sendt til adressen din, eller du må plukke den opp fra fylket kontorist kontor når den er klar.
For mer om juridiske prosedyren involvert med ekteskap, les videre. ; Hvordan endre navn etter vigselen; Endre Etternavn Legally; Hvordan Endre Etternavn Legally; Annullering av ekteskap, Så nå vet du hvordan du får et ekteskap lisens. Det er viktig at du vet hvordan du skal få et ekteskap lisens og hvordan du kan få en vigselsattest som de er viktige dokumenter knyttet til ekteskap som du alltid må ha.