Hvordan fjerner Kjøkkenkran

Det er normalt for din kjøkkenvask kranen å lekke etter en betydelig periode. De viktigste årsakene til dette er stor trafikk og konstant kontakt med vann. Det blir veldig irriterende og irriterende å ha en lekkasje i kjøkken kranen, som du hele tiden må holde rensing av vannet slippe ut fra vasken. Det kjører også opp vannforbruket regningen. Men hvis du vet hvordan du fjerner kjøkkenkran og erstatte det, kan du lett komme deg ut av dette kjøkkenet renhold ork.
Slik fjerner du en Kjøkkenkran
Trinn 1, før du fjerner kjøkkenkran, fjerne alt ut av skapet under kjøkkenbenken. Du finner to vannforsyning rør koblet til vasken fra den nederste etasje. Identifiser varmt vann linje, og en merking på den for å forenkle prosessen med å fjerne kjøkkenkran og også i installasjonen av en ny.
Trinn 2: Under både vann forsyningslinjer, vil du finne en sveiv som kontrollerer vanntilførselen til vasken din. Dreie det med å slå av vannforsyningen til vasken. Også sikre det ikke er vann igjen i rørene, ved å skru kranen på og la vannet i rørene for å renne ut.
Trinn 3; Du vil da må fjerne, både vannforsyning linjene, ved å skru mutterne som knytter kranen rør-og vannforsyning linjer. Justerbar skiftenøkler og tang skal hjelpe deg med dette. Hvis du finner det vanskelig å fjerne nøtter, bruke et smøremiddel for å løsne dem opp litt.
Trinn 4; Deretter må du fjerne sprøyta. Under sprøyta håndtaket eller armatur, vil du finne en sprøyte slange. Bruk hendene til å løsne slangen og deretter bruke tang for å skru tilkobling nøtter fra begge ender av slangen.
Trinn 5; Det er montering nøtter til stede på begge sider av kranen basen og under vasken på baksiden. Hvis du finner ett stykke plast muttere på disse stedene, bruker hendene til å rotere og fjerne dem. I tilfelle det er metall nøtter, må du fjerne dem ved hjelp av en skiftenøkkel eller tang.
Trinn 6, nå, bare holde kjøkkenet tappekran og trekk den bort fra vasken. Under kranen base, kan du kommer over en gummipakning. Ta den ut og rengjør plassen rundt alle tre hull. Også, med hjelp av stålull, fjerner skitt fra gjengene på vannforsyning kontakter.
Les mer på; Kjøkkenkran Installasjon; Faucet Reparasjon Instruksjoner; Hvor å Fastsette en Dripping Faucet; Slik fjerner Kjøkkenkran Håndtak
Til å begynne med, slå av vannforsyningen til kjøkkenkran. Din hånd vil bare ha én skruen på sitt base, så ta den med hjelp av en skrutrekker. Hvis skruen er dekket med et lokk, lirke den av og så ta ut skruen. Løft håndtaket opp mot deg, for å skille den fra kranen forsamlingen. Du kan deretter legge den nye håndtaket ved å reversere prosessen, eller ta håndtaket for reparasjon.
Slik fjerner Kjøkkenkran Cartridge
Etter at du har stengt ute vanntilførselen til faucet, følger det 'hvor å fjerne kjøkkenkran håndtak' prosedyre omtalt ovenfor, for å fjerne kjøkkenet håndtaket. Etter at håndtaket har blitt fjernet, ta en stor fastnøkkel og løsne mutteren på panseret. Dette vil gjøre det enkelt for deg å bare trekke patronen ut fra kjøkkenet kranen forsamlingen. I tilfelle det ikke kommer av lett, prøv å vri det. Når du har kjøkkenkran kassetten med deg, ta det med til en nærliggende jernvarehandel og kjøper den eksakte utskifting stykker derfra. Les mer på kassetten tappekran reparasjon.
Etter å lære hvordan du fjerner kjøkkenkran, håndtak og patron, bør du prøve det selv. Det vil neppe ta deg noen minutter. Du vil bli forbauset over å finne ut hvordan enkle prosessen er og hvor lett du klart å spare noen få dollar, som ellers ville gått til rørlegger.