Hvordan bli kvitt vorter

Vorter er et dermatologisk problem som oppstår på grunn av et virus, kalt HPV eller human papilloma virus. Vorter er små, ikke-cancerous vekster som vises på den øvre most lag av huden som kalles epidermis. Vorter er smittsomme og kan spres gjennom kontakt fra ett huden område til et annet, og også fra person til person. En person som har vorter på ansikt eller hender eller andre steder på kroppen, kan bli ganske pinlig berørt på grunn av dem. Hvis du også har dette problemet, og vil vite hvordan bli kvitt vorter, er da her er noen effektive måter å gjøre det.
Hjem Rettsmidler å bli kvitt vorter
Papaya Mask, Papaya maske er en veldig bra kur for å bli kvitt vortene. Ta en umoden papaya og skjære et lite stykke fra det. Mos den og tilsett vann til det å danne en lime. Bruk denne papaya lim på vorter, to ganger om dagen. Enzymene i papaya hjelper i fordøyer de døde vevet, altså, hjelpe til med fjerning av vorter.
Hvitløk; Ta to fedd hvitløk og knus dem til å danne en lime. Bruk denne lim på vorte, og etter som dekker det med en duct tape. Neste dag, ta ut tapen og bruke fersk hvitløk lim på vorte. Tape det vorte igjen, etter anvendelse av hvitløk lim. Fortsett denne prosessen i ca to uker, til det vorte faller av. Les mer på duct tape vorte fjerning.
Eddik, Hvis du vil vite hvordan du skal bli kvitt warts hjemme, ligger løsningen i eple cider eddik. Enkelt, bruke en liten mengde eple cider eddik på vorte med en bomullsdott. Nå tar et plaster og sette den på vorte. Hold plaster som det er over natten og ta den forsiktig i morgen. Gjenta samme prosedyre hver dag til det vorte blir fjernet. Les mer om vorter behandling hjemme.
Onion, Løk hjelpemidler i å stimulere blodsirkulasjonen og dermed kan bidra i ansiktet vorte fjerning, hvis den anvendes jevnlig på dem. Onion Juice er like gunstig. DAB litt løk juice på bomull og bruke den på det vorte. La være på i en time eller helst, over natten, og vask huden området med lunkent vann om morgenen. Les mer på ansiktet vorte fjerning.
Legemidler til Kvitte seg med vorter
Salisylsyre; salisylsyre bidrar til å fjerne de døde celler fra huden. På grunn av denne eiendommen, anvendelse av salisylsyre på vortene vil bidra i avviklingen av dem også som vorter er ikke annet enn ansamlinger av døde celler på hudoverflaten. Så hvis du vil vite hvordan du skal bli kvitt vortene fort, foreslår jeg kjøper over disk løsninger tilgjengelig i markedet for vorte fjerning som inneholder salisylsyre, og bruke dem jevnlig på den berørte huden området, til det vorte faller av.
Thuja; Et alternativ medisin for å bli kvitt vortene er flytende Thuja medisinen. Den er laget av ekstrakter av Thuja treet, som er kjent for sine antibakterielle og anti-fungal egenskaper. Denne flytende medisin må brukes på vortene daglig for best resultat. Vanligvis er det ikke ta mer enn et fjerde natt å fjerne vorter med Thuja medisinen.
Les mer på:; Hjem tiltak for Wart fjerning; Wart Fjerning: Hvordan bli kvitt vorter, jeg håper nå vet du hvordan bli kvitt vortene hjemme. For å hindre at vortene sprer seg til andre hudområder, er det svært viktig å opprettholde hygiene. Så å holde huden ren, unngå å berøre andre hudområder etter berøring av vorter, er noen måter å hindre warts vises i fremtiden.