Petunia Blomster

Petunia blomster er veldig populært for sine livlige farger og delikate kronblader. Petunia anlegg med attraktive og lyse blomster er innfødt til Sør-Amerika og tilhører familien Solanaceae og genus Petunia. Mens de fleste av de kjente varianter av Petunia er hybrider, er det fornøyde at forløperen til disse hybridene er en, krysser mellom Petunia axillaris med store hvite blomster og Petunia integrifolia, som har fiolette blomster. I dag kan vi se et bredt spekter av trompet-formet petunia blomster i ulike størrelse, farger og design. La oss ta en titt på noen Petunia blomst fakta og petunia plante omsorg.
Petunia Flower Fakta
Petunia er en lavtliggende anlegg med en grønn og hårete blader og lyse trompet-formet blomster. Det finnes mange forskjellige varianter av petunias og disse plantene er grovt klassifisert i grandiflora, hedgiflora, multiflora og milliflora. Grandiflora består av de petunias med de største blomstene, dvs. opptil fire inches i diameter. Medlemmene i denne klassen er igjen delt inn i fire grupper - Merlin blå morgen med blå og hvite blomster, supercascade serien med blomster i mange farger, pappa serien med rosa eller lilla blomster, og ultra-serien, med blomster i mange farger. Den siste gruppen omfatter bi-fargede blomster også.
Plantene i den andre kategorien, eller hedgiflora er kjent som sprer petunias. De fleste av plantene i denne kategorien har en maksimal høyde på opp til seks inches, men de kan dekke et stort område (opp til fire meter). Den mest populære blant disse typene er operaen øverste med store blomster og flodbølge, som er mye høyere enn de andre medlemmene. Den tredje kategorien kalles multiflora inkluderer petunia planter som produserer blomster, som har en diameter på inntil to inches. I forhold til grandiflora varianter, kan disse plantene og blomstene ikke lett bli ødelagt av regn. Den populære varianter inkluderer teppe serien med blomster i mange farger og surfinia serien, som har blomster i rosa, blå, lilla og hvitt. Det fjerde og siste kategorien er milliflora, som har den minste petunia blomstene. The petunia blomster i denne kategorien har en diameter på opptil en tomme. Disse plantene er funnet å være mer tolerante overfor tøffe værforhold. Les mer på blomst betydninger.
Nå, vet du mer om Petunia blomster og petunia planter. Petunia blomstene kommer i ulike farger og kan gjøre blomsterhage lys og livlig. Følgende avsnitt avtale med petunia blomst omsorg.
Hvordan Grow Petunia Flowers
Petunia er en av disse anleggene, noe som er lettere å vokse og trenger mindre vedlikehold. De har noen grunnleggende krav, som godt sollys, fuktig, godt drenert jord og vann. En av de første trinnene i planting petunias er valg av riktig plante, med fargen du ønsker. Du må bestemme stedet for dyrking av disse plantene. Det kan dyrkes i bed, i containere, hengende kurver eller innendørs. Du kan velge planter som per kravet. For eksempel, hvis du ønsker petunia planter til hagen senger, så lavtliggende varianter med en stor spredning vil være mer egnet. Følgende er noen tips og retningslinjer for petunia blomst omsorg. ; Du kan enten kjøpe petunia planter ved planting eller så frø åtte uker før tiden for å plante. ; Planting petunias gjøres vanligvis etter siste frost, under utbruddet av våren. Velg et sted med full eller delvis (men bør ha minst seks timer fullt sollys) sollys. ; Jorda må være godt drenert og på samme tid, bør være fuktig også. En torv basert blanding som inneholder perlite eller vermikulitt (for drenering) er funnet å være bra for plante petunia planter. ; Når plasseringen er bestemt, kan du begynne å plante. Disse plantene må være plantet i en avstand på 12 til 18 inches, i tilfelle hagen senger. Hvis du liker dem i containere, så plante 02:58 planter i midten av beholderen. ; Regelmessig vanning og gjødsling er bra for petunias, spesielt for de nye anleggene. Dette sikrer kontinuerlig blomstringen. ; Du kan også bruke kunstgjødsel på tidspunktet for planting. Vanligvis er en andel av en del gjødsel til fire deler jord funnet å være best for en sunn vekst og blomstring av petunia planter. Ellers, bruk en vannløselig flytende gjødsel, en gang i måneden. ; Les mer på blomsterarter - liste over forskjellige typer blomster med bilder.
Nå, har du en grunnleggende idé om Petunia blomster, Petunia planting og stell. Disse plantene kan vise seg å være en ressurs for din hage eller innendørs. Så, hvis du ikke har en petunia plante, starter planleggingen om å plante noen.