Hvordan Lace Skate Sko

Skateboarding er ansett for å være en ekstrem sport, der du krever mye fysisk energi og evne til å utføre utrolige ting med skateboard. Siden sporten er en bagatell hard på kroppen din, må du ta visse nødvendige forholdsregler slik at du ikke alvorlig skader deg. Disse forholdsreglene omfatter hjelm, albue pads, å ha en godt vedlikeholdt og godt fungerende skateboard og skateboarding sko. Ja sko.
Det er forståelig at folk flest ignorerer det faktum at du trenger riktige sko mens skateboarding. Folk antar at, spiller det ingen rolle hvilke sko du slitasje, så lenge du har alle de andre sikkerhetsutstyr på deg. Det er ikke sant. Mens utfører ulike stunts du bruker føttene mest, så du må ha en skikkelig par sko. Før du lærer hvordan du blonder skate sko, sørg for at du har kjøpt riktig par. En god måte å velge sko er å få de som har en god mengde polstring rundt ankelen regionen.
Når du har kjøpt sko, vil du sikkert ønske å vite kule måter å snøre skate sko. Du kan følge trinnene som er nevnt nedenfor om hvordan å snøre skate sko med to blonder og også med et enkelt blonder.
Hvordan Straight Lace Skate Sko
Steg 1: Det første du må gjøre er å ta blonder, setter den i venstre nederste hullet og trekk den ut fra høyre nederste hullet. Kontroller at du har like mye blonder på hver side etter at den er trukket ut.
Trinn 2: Nå, hold blonder på høyre side, sett det i det andre hullet fra bunnen på venstre side, og trekk den ut. Du vil nå måtte ta blonder resterende ut på venstre side, sett det i det andre fra nedre hullet på høyre side, og trekk den ut. Du skal kunne legge merke til en "X"-form dannelse av de to blonder i midten av skoen.
Trinn 3; å stramme lissene, bare bruke pekefingeren til å trekke opp formasjonen "X" fra sentrum. Dette vil hjelpe deg å få enda blonder på hver side, og også sikre at du går om oppgaven skikkelig.
Trinn 4; Hold på å gjenta trinnene ovenfor til du har fullført alle hull i skoen, og den er helt fylt. Lace din andre skoen på tilsvarende måte.
Hvordan Double Lace Skate Sko
Trinn 1, å starte med, må du ta en blonder og kjøre det gjennom både bunnen hullene av skoen. Nå, snarere enn å ta høyre side blonder og sette det gjennom det andre hullet fra bunnen på venstre side og vice-versa, bør du hoppe over de umiddelbare hullet og gå til den etter det. Hold på krysse blonder og kjøre dem gjennom alternative hull til du kommer til enden av skoen.
Trinn 2: Nå, plukke opp den andre blonder du ønsker å ha på skate sko. Start fra det første settet av tilgjengelige hull (i dette tilfellet den andre fra bunnen hull), og kjøre skoen blonder gjennom dem. Fortsett krysse blonder og kjører den gjennom alternative hull til du kommer til slutten av skoen din, som du gjorde for den første.
Trinn 3: Når du har fullført dette mønsteret, finner du fire blonder ender som er igjen å være bundet. Du kan knytte dem akkurat slik du vil. Enten to blonder ender av samme farge sammen, eller en av hver av begge farger sammen, for å danne knop.
Hvis du også sliter med å snøre andre vanlige utesko, les mer på; Slik Lace Sko, kule måter å Lace Sko; måter å Lace Sko; Etter å lære hvordan å snøre skate sko, bør du definitivt prøve det selv, er det enkelt og rask. Være nyskapende og finne på kule måter på hvordan du blonder skate sko selv. Tross alt, det eneste som teller er din komfort.