Blå blomster: Typer av Blå blomster

Blå er en farge som er vanskelig å være mislikt av noen. Skjønnheten i våre hav og himmelen ser fenomenale i blått. En av de utsøkte kreasjoner av naturen er blomster. Som de kommer i noen herlige farger, former og størrelser, de er hyggelige og fredelige å se på. Når du kombinerer fargen blå og blomster, det gir deg et annet mirakel av naturen kalt den blå blomsten. De er en sjelden art, men finnes i overflod uansett hvor de befinner seg. Ta en titt på listen over blå blomster typer finnes over hele verden.
Typer av Blå blomster; Blå blomster symbolisere intellekt og åndelighet, som er mystisk, men likevel viktige. Gitt nedenfor er de ulike typene av blå blomster som er svært imponerende, og kan brukes ved forskjellige anledninger i henhold til personlige valg. Mer om ulike typer av eksotiske blomster.
AlphabetFlower navn, AAgastache, Ajuga, Alcea, Allium, Alstroemeria, Amsonia, BBaptisia, bergenia, Brunnera, Buddleia, CCirsium, Clematis, Codonopsis, Convolvulus, Corydalis, Cymbalaria, DDelosperma, Delphinium, Dianthus, digitalis, Dracocephalum, EErinus, Erodium, Eryngium , Erysimum, Eucomis, FFuchsia, GGeum, Glechoma, Globularia, HHemerocallis, Hesperis, Horminum, Hosta, Houstonia, Iiris Isotoma, JJasione, LLathyrus, Lavandula, Liatris, Lilium, Limonium, Linaria, Linum, MMolinia, Monarda, Myosotidium, Myosotis; NNectaroscordum, Nepeta, OOmphalodes, Origanum, PPolemonium, Pratia, Primula, Pulmonaria, Pulsatilla, RRosmarinus, Roscoea, SSesleria, Sisyrinchium, Stakys, Stokesia, Symphytum, TTeucrium, Thymus, Tradescantia, Tricyrtis, VVernonia, Veronica, Veronicastrum, Vinca, Viola;
De var noen blå blomster typer som er ganske sjelden i naturen og hvis du ønsker å kjøpe disse for spesielle anledninger, det beste markedet ville være Internet. Et annet faktum om blå blomster er at de fleste av blomster med blå i deres navn blir aldri blå i fargen, de er enten lilla eller noen andre nyanser av fiolett. Som disse blomstene har så flotte farger, kan de brukes som en dekorativ pynt på en seng eller et senter bord eller balkongen. Noen blå blomster brukes til dette formålet er agetarium, verbena, riddersporer og ridderspore. Nylig annen sjelden endringer i det blå petunia ble introdusert og fikk navnet Sky Blue. Mer om blomsterarter liste over forskjellige typer blomster med bilder.
Blå blomster kan også brukes som bunndekke i en hage eller et verksted. Det ville ser fantastisk og fantastisk å se en hel bakgård full av rike blå farget blomster. Du kan bruke blomster som Vinca, iris cristata, blå smaragd og blå bugleweed til dette formålet, ettersom de vil definitivt gjøre dine naboer ønsker å besøke deg oftere.
Det er noen busker som har blå farget blomster og kan brukes som prydplanter i din hage eller veranda. Hvis du har en vei som går til hagen din, vil det være en god idé å plante noen av disse blå blomst busker på kantene. Disse busker ville bli, Blåskjegg, russisk salvie, Rose of Sharon, mahonia og butterfly bush. En annen eksotisk blå blomst plante er Morning Glory, som er en klatreplante som har blå blomster på den. Dette anlegget har lenge blomstrer som vegen over absolutt alle overflater og ser fantastisk, men disse blomstene tett på ettermiddagene.
Noen flere valg av blå blomster, kan du bruke til å dekorere hagen kan være flerårige blomster som Columbine, spir, iris, Jacob's Ladder, osv. Disse er mer praktisk enn å plante sommerblomster som de overlever i en lengre periode, dersom det tas vare på , men er litt dyrt. En hage full av blå og hvite blomster ville se deilig som blå er den peneste fargen blant alle blomstene.
Du kan lese mer på, blomsterdekorasjoner, Flower Gardens, Så, hvis du er en blå blomst fan, kan du se hvilke typer blå blomster er nevnt ovenfor. Du velger noen av disse, oppsiktsvekkende blomster til din hage slik at den ser one of a kind.