Faux Hawk frisyrer for Kvinner

Styling hår er den beste måten å legge frem dine uttrykk og fortelle folk om din personlighet. Det beste frisyrer som kan brukes til dette formålet er voguish Mohawk og faux hawk frisyrer fra punk rock scenen. For å forstå hva en faux hauk er, må du først vite hva en Mohawk er. La oss diskutere mer om disse hårklipp i følgende. Les mer på hårklipp stiler og ideer.
Mohawk Frisyre
I enkle ord, er en Mohawk en hårklipp som refererer til trimming håret på begge sider av hodet og skyter opp håret som er igjen på topp i en linje på midten. Dette frisyre er det meste slitt av punk rock entusiaster. Det er spesielt kjent blant tenåringer og unge. Det er mange kjendiser som også har lagt opp til ryktet om hanekammer. Et flertall av de unge guttene foretrekker å bære denne frisyre med hår farger som rødt, rosa, grønn, lilla, blått og andre levende nyanser.
Faux Hawk Frisyre
En faux hawk er en litt annen versjon av konvensjonelle Mohawk frisyren. Ordet "faux" betyr "ikke er ekte eller ekte", som tar vår oppmerksomhet til en frisyre som ser akkurat ut som en Mohawk, men er faktisk ikke. Derfor ser en faux hauk litt ut som en typisk Mohawk. Det er imidlertid én stor forskjell mellom Mohawk og faux hawk. Den første er faktisk å kutte sidene av håret, mens sistnevnte gjelder bare skyter opp håret uten å klippe det.
I noen tilfeller må du kanskje klippe håret, men bare litt. Den største fordelen av faux hawk er at du kan gjøre en Mohawk uten å klippe sidene av håret. Så du trenger ikke vente med å la håret vokse tilbake igjen for seg en annerledes frisyre. Faux hauk frisyrer ble tidligere båret av bare menn, men å se på fordelene, er de til og bæres av kvinner i det siste. Videre kan de også brukes på en lengde på håret, det være seg kort eller lang.
Hvis en faux hauk er slitt på langt hår, kan folk misforstår det å være en punk-rock hårklipp, på grunn av måten den øverste håret sveiper over til sidene av hodet. Du kan bære en faux hauk når du går på et diskotek, og lage en forretningsplan frisyre med samme håret mens du går til kontoret. Så det er bare et spørsmål om styling og det er ikke nødvendig å bruke hår klippeteknikker.
Hvordan Style en faux Hawk?
Hvis du ønsker å gjøre en faux hauk frisyre, første vaske håret grundig, og deretter la det tørke helt. Tørking det godt vil tillate hairstyling gel for å holde håret skikkelig. Nå, ta en betydelig mengde hairstyling gel etter lengden på håret ditt. Påfør gel til håret, form den øverste håret til en topp. Når du er ferdig med styling, bruk en hårspray for å hindre at håret faller flatt. Sett håret på sidene i nedover. Når det gjelder faux hauk frisyrer, er det ikke nødvendig å vite hvordan du skal skjære et faux hauk. Jobben kan enkelt gjøres ved hjelp av en kvalitet hairstyling gel.
Les mer på:; Kort Punk frisyrer, Punk frisyrer for Girls, Cool Punk frisyrer - Hair Ideer for Punks, Dette er prosedyren skal brukes til å lage en kort faux hauk eller en lang faux hauk frisyre. Mohawk og faux hauker har blitt sported av mange kjente personligheter og kjendiser som David Beckham, Rihanna, Pink, og mange andre. Jeg håper informasjonen ovenfor kan ha virkelig vært nyttig for deg i å vite om faux hawk frisyrer for kvinner.