Bipolar Relasjoner

Nå mens det ville være litt for mye å si at bipolar syndrom er en ut og ut psykisk sykdom, er det en slags mental lidelse som mange mennesker over hele verden har å forholde seg til. Den bipolare syndrom er i utgangspunktet en der pasienten viser ekstrem depresjon. En bipolar person aksjer sjelden sine følelser og viser ganske mange utbrudd av sinne og depresjon. Så å gjøre med en slik person er forståelig nok ganske tøff. Og å ha et sunt forhold er enda mer så.
Bipolar Relasjoner
Bipolar samlivsproblemer; Så hva er det bipolare forholdet problemene? Vel for det første, kan det være svært vanskelig å håndtere den konstante stemningen-svinger av en bipolar person. En slik person vil vise ekstrem depresjon og sinne som virkelig kan være svært vanskelig å håndtere. Personer med bipolar lidelse kan komme plutselig vekket over saker som du kan føle er av trivielle betydning. Samtidig, kan det være ganske vanskelig å holde en slik person lykkelig. Og manglende evne til å holde personen du elsker lykkelig kan være depressive for den som er i et forhold med en bipolar person.
For det andre, kan det også være problemer knyttet til alkoholisme og sinne. Selv om dette punktet er bare spekulativt, er det ikke utover normal rike fantasi for å anta at en person som er ekstremt depressive kan ta til flasken veldig enkelt. Vi har tilstrekkelig bevis for at triste og ulykkelige mennesker er mer utsatt for alkoholisme. Så slike problemer kan oppstå også.
For det tredje, og unnskylde meg for å sette i denne tilsynelatende materialistisk punktet i her, kan forhold med noen med bipolar lidelse ikke alltid være økonomisk bærekraftig. Det sies at en person med en bipolar lidelse sjelden varer for lenge i en jobb, og ofte står overfor endringer i jobber. Så det er en god sjanse for at en person med en bipolar lidelse kan møte økonomiske problemer og kontanter crunches ganske ofte.
Bipolar Forholdet Råd; Ja, er det vanskelig å forholde seg til en person med en bipolar lidelse. Ja det kan føre til flere problemer i fremtiden. Men er du fortsatt villig til å se dette forholdet gjennom? Fordi det er en avgjørelse du ikke har råd til å utsette. Fordi jo lenger du holder deg rundt med den, desto vanskeligere blir det å bryte den av.
Den ene bipolar forholdet råd jeg kan gi deg er at du må være veldig tålmodig. Få mennesker er tålmodige nok til å kunne foreta en slik sammenheng vellykket. Men bipolars trenger mye omsorg, kjærlighet og tålmodighet.
Den andre tingen som folk med bipolare syndrom trenger er medisiner og hjelp. Most bipolars kjenner og er veldig klar over at de har dette problemet, men er uvillige til å snakke om det eller søke hjelp. Men hvis du virkelig elsker bipolar personen du er i et forhold med deg vil fortsette å trykke på temaet for å prøve å få det løst. Det er vanskelig å si sikkert om din kjære skal bli bra, men sjansene er ganske høy som med de nødvendige medisiner, kjærlighet og hjelp, intensiteten av problemet vil helt sikkert bli redusert. Les videre for mer om bipolar lidelse behandlinger.
Så dette var alt om bipolar relasjoner. Det er vanskelig å lage en slik sammenheng vellykket, men så igjen, det er mennesker som tror på stikker med det og prøver å få til en endring i livet til noen. Så det er opp til deg å avgjøre. Er du en av dem?