50th Anniversary toasts

Michelle og William gjorde for et vakkert par portrett, et portrett av et par som er helt forelsket i hverandre. Ikke rart de var lykkelig gift, og ikke bare for kun 20 år eller noe, men i 50 år! Wow! Deres barn planlagt en stor feiring med toast, et al.
Det er ikke hver dag at du kommer over par som har vært i et ekteskap i 50 år. Det er en gylden jubileum, og det krever intet mindre enn en spesiell jubileum bryllupsfest. 50 år er et stort tidsrom, og det har vært for mye vann under broen. Dermed vurderer de spesielle følelser og båndet mellom paret, kaller det for et bryllup tale eller toast. Lar spre munterhet da og foreslår 50 år toasts!
50th Anniversary toasts til foreldre
Før vi presenterer noen toast ideer til deg, er det viktig å planlegge toast i god tid. Etter planlegging og avgjøre på temaet, eller ideen, ville det være en god idé å øve på toast. Tross alt har det å være perfekt, ikke sant? Det har å gjøre et inntrykk som også skal være full av følelser. Så er vi klar til å sjekke ut noen toast tale ideer?
Toast Idé # 1; Vel, så til å begynne, kan du fortelle eller fortelle en historie skildrer naturen i forholdet mellom det fantastisk par. Brødet kan inneholde hemmeligheter som har holdt sine ekteskapelige liv forfriskende og ikoniske for de rundt paret. Toast bør dreie rundt paret. Dette er en av de perfekte 50-års jubileet toasts fra sønnen. Les mer på skriving en skål for bruden og brudgommen.
Toast Idé # 2; Hvis du har en morsom bein, er dette tingen for deg. Men dette kommer med en ansvarsfraskrivelse. Hvis du ikke er utstyrt med en god sans for humor, bør du ikke prøve det. Likevel, å komme tilbake til morsomme 50-årsjubileum toasts, gir et ertende anekdote eller legge til dine klassiske humoristisk preg på toast. Funny toasts alltid gir et godt show stealer. Du kan ha morsomme linjer fra et dikt eller komme opp med noen morsomme linjer på egen hånd. En god latter er alltid kjær!
Toast Idé # 3; Quotable sitater er veien å gå når du ikke kan tenke på noe annet. Hvis toast ikke er for prangende eller morsomt eller sentimentalt, en hyggelig tilbud, fortrinnsvis en vittig eller morsom sitat kan legge til at zing å riste din. Igjen, dikt og prosa bortsett fra hva folk har sagt kan bidra til å gjøre ditt 50-års jubileum toast enda bedre. Quotes gjøre toast skiller seg ut, og hvis folk ikke betaler oppmerksomhet til deg, uansett grunn, kan et tilbud få det tilbake. Du kan få umpteen sitater og uttrykk på Internett, noe som kan pryde din toast veldig godt.
Toast Idé # 4; Den beste måten er å kaste alle jazz og humor involvert i noen av jubileet toasts og gjøre det kort og enkelt. Snakk fra hjertet ditt, være ekte, og si hva du egentlig føler og beundre om paret, dersom de er dine foreldre, jeg trenger ikke å fortelle deg hva du bør si. Dette er ikke å si at du ikke øver det i god tid. Du må, er de foreldrene dine etter alt. Derfor, i alle fall penning ned det du vil si, vil vise seg å være nyttig, selv om du ikke kan praktisere det.
Sist men ikke minst, kan disse skåler gis av en av ektefellene også, til ære for den andre. I så fall, dusj din partner med masse kjærlighet og ros og vennlig småerte, forteller den delen hva du liker med ham eller henne og det liker. 50-årsjubileum skåler kan være ekte morsomt og ære. Vennligst ikke tabbe den opp!
Skål!