Hvordan tiltrekke en Guy

Dunk! Dunk dunk! Dunk! Hjertet ditt har startet sin rytmiske raske dans igjen, og vil fortsette å gjøre det hver gang du sjansen et glimt av ham. Hver eneste gang han reiser seg fra stolen sin og går av deg, henger hans søte parfyme lenge etter han er borte. Peeping bakfra kontoret planter du observerer ham hele veien over rommet der han sitter ved pulten sin og tygger hans penn i dype tanker - en kjærlighet traff uttrykk i ansiktet ditt. Du tror han er Brad Pitt reinkarnert og vennene tror du trenger ASAP spesifikasjoner. Du unngår mot ham fordi det siste gang du nesten kom borti ham, sa han Hi! .. Og du gikk ...Err .. min .. err ... deretter sette hodet ned og gikk bort. Så det er klart min kjære jente, er du lider av akutt tegn på en klem, blandet med en frykt for avvisning. Og hvem sier at du er alene? Millioner av smarte, vellykkede, vakre kvinner der ute blir putty når det gjelder saker om kjærlighet. De kunne ha satt verdensrekorder i akademikere, men de har null ideer om hvordan å tiltrekke en fyr.
Les mer på:; Er han tiltrukket av meg, hvordan fortelle om en fyr er tiltrukket av deg, Ville det ikke vært lettere om de hadde et tema om hvordan å tiltrekke en mann du liker? Det kunne ha spart deg alle disse søvnløse netter, hjalp du puster lettere og stoppet hendene fra svette så mye. Men nei, livet er ikke så enkelt. Så hva nå? Du liker ham, men vet ikke hva jeg skal gjøre. Du vet innledningen til grunnloven og den kjemiske formelen for sur melk utenat, men du vet ikke hvordan å tiltrekke en fyr. Det er her vi kommer inn! Heldig for deg, har vi kommet opp med garantert formler som kan hjelpe deg å mestre ferdighetene til hvordan å tiltrekke en fyr. Lær disse, og du vil aldri bli offer for "varme og kjøre '!
Tips for Tiltrekke en Guy
Har han vet du?; Det er viktig at fyren du liker eller finner søte, i hvert fall kjenner til tilværelsen din. De to av dere kanskje ikke bekjente som snakker på daglig basis, men det vil gjøre det bra selv om du kjører inn i hverandre i treningsstudioet eller hyppige samme kafeen felles daglig. Hvis du ikke kjenner ham i det hele tatt, prøve og få introdusert til ham gjennom felles venner eller delta i samme hobby klassen at han har tatt. Så prøve og snakke med ham.
Gjøre det første trekket, I motsetning til det mange tror menn ikke alltid liker å gjøre det første trekket. De er så mye redd for avvisning som kvinner er. Sjansen er at han har prøvd og feilet å mønstre opp mot til å snakke med deg. Så hvordan tiltrekke du gjøre en sjenert fyr? Bli den første til å nærme seg og snakke med ham. Han vil være takknemlig for det og respektere deg mye mer.
Les mer på:; Hvordan vet jeg om en Shy Guy liker deg; Hvordan Ask a Guy Out; Varig First Impression, sørg for å gjøre et varig førsteinntrykk! Det er hva han vil huske på deg når han tenker på deg. Så bære en smigrende kjole, DAB på noen parfyme og legge litt innsats i flott utseende. Gi ham noe uimotståelig å huske deg.
Talk Business; Start samtaler som er felles for de to av dere. Kanskje dere begge liker å lese eller se action vipper. Veer samtalen rundt tema av felles interesse, og han vil huske at for et faktum. Denne ideen fungerer når du er nervøs, fordi det ikke er vanskelig å snakke om noe som du liker, i motsetning til å snakke om noe som er av ingen interesse for deg. Så vil du lett kunne holde bakken og danne et varig inntrykk.
Få ham til å snakke, Gutter elsker å snakke om ting de er interessert i. Spør ham spørsmål om hans jobb eller en sykkel som han eier, og han vil være å snakke i timevis. Alt du trenger å gjøre er å forsyne ham med positiv respons. Dette vil øke hans ego fordi han vil huske at det var du som ledet ham til å føle seg så godt om seg selv og derfor han vil begynne å assosiere følelsen god følelse med deg.
Vær trygg, Tillit i en kvinne er en stor slå på for menn. Gjøre noe med selvtillit gir deg så mye av en kant over andre. Møte en kvinne som kan holde sitt eget i samtaler, og vet å bruke sin feminine sjarm er en fryd å være sammen med. Så ikke bli kuet ned når du bestiller for en drink eller sier dine meninger, selv om de ikke matche hans. Les mer på dating tips for kvinner.
Be Yourself; alltid være deg selv, uansett hva. Ikke fake en personlighet eller stil bare for å imponere ham. Det er ikke rettferdig å enten av dere, spesielt hvis du ønsker å ta forholdet til et dypere nivå. Den falske siden vil etterhvert komme ut og det vil være sårende og rotete å forholde seg til det da.
Bare dine styrker, Prøv og vise ham dine sterke sider. Fremheve dine positive egenskaper. Ikke dvele ved negative opplevelser når bare begynner å kjenne hverandre. Fokus på viser jo din gode poeng som kanskje syngingen din, for det tar ham til en karaoke bar og la ham se det. Hvis du har en unik styrke som ridning han vil være helt psyched å vite moroa siden av deg.
Body Language, Hvordan tiltrekke en mann blir lett når du vet hva slags kroppsspråk du må skildre slik at han husker deg. Smile mye. Være munter og glad. Kjør fingrene over leppene eller ansiktet til å ta sin oppmerksomhet der. Flip håret, snakker på en sensuell stemme og nyt noen mild flørte hvis du kan klare det. Topp den av ved å kle å drepe og smelling store og det vil ikke være en lett oppgave for ham å få deg ut av tankene hans.; Les mer på:; Kroppsspråk Tegn på Atraction, signerer han liker deg; Hvordan bli en Guy til å like deg; Nøkkelen om hvordan å tiltrekke en fyr er å være den komplette pakken. Å være fysisk attraktiv hjelper, men kan ikke bære deg på for lange. Sammen med utseendet ditt, portrettere your slå ut personlighet i tillegg, og det blir ingen måte at han kan motstå deg. Prøv disse trinnene i dag og du kan kysse dem svette hender farvel ...Slutte å stirre som en gal gal ..Gi deg synge sappy kjærlighetssanger på badet ..Glem gjemmer seg i, oh du får drift! Gå ut der jenta og ha det gøy! Alle de beste!