Steinbukken Tattoo Designs

Troende av astrologi si at våre liv blir påvirket av himmellegemene. De forplante at alle de tingene som skjer med oss ​​er på grunn av noen endringer som skjer i planetene, månen og solen. Disse romantiske ideene er kjøpt av flertallet av oss, det er derfor, de fleste kulturer har sin egen ta på Zodiac og følge astrologi, men kanskje med noen andre navn. I Amerika, er gresk-romersk Zodiac de mest kjente. I dette, det er tolv astrologiske tegn med hver og en representerer en bestemt måned i året. Det antas at folk som tilhører samme fortegn har samme natur, verdier, egenskaper, sterke sider, etc. Capricorn den tiende tegn på dette Zodiac.
Hvis du planlegger å få en Capricorn tatovering design på kroppen din, så her er litt informasjon om hva slags design du kan velge.
Steinbukken Tattoo Designs: Betydning
Steinbukken er det tiende tegnet i dyrekretsen, og er representert ved den mytologiske geit, navngitt, Amalthea som ble hedret av Zeus, den greske guden for å gi melk til ham da han var barn. Skiltet Steinbukken er styrt av Saturn, den nest største planeten i solsystemet.
Steinbukker er kjent for å være svært konvensjonelle i sin oppførsel. De tror på å jobbe hardt og vise konsistens i hva de gjør. De forstår verdien av tid og dermed aldri avfall det. Steinbukker er jevn i sine relasjoner, og foretrekker den tradisjonelle mann-kvinne roller, det vil si mannen som leverandør av familien og kvinnen som den som bringer opp barn og tar hånd om husholdningen. Vanligvis folk som støtter eller er enig med disse trekkene og verdier, går inn for Steinbukken tatovering design på kroppen.
Steinbukker er veldig private mennesker som også setter pris på deres personlige stolthet. Dette trekket er oversatt i Capricorn tatovering design som viser en geit som står stolt, med en rolig, langt blikk i øynene. Steinbukker er veldig hjelpsomme av natur så lenge noen ikke har gjort urett mot dem på noen måte. De er også veldig stille og tror på gjør heller enn å snakke. En Steinbukken vil sjelden være en del av noe høyt konfrontasjoner, og tror på minding sin egen virksomhet. Selv i partier eller sosiale sammen, vil geitene stå på siden og venter på å bli introdusert til viktige personer (Steinbukker foretrekker å snakke med folk med en slags autoritet). The Capricorn tatovering design burde være slik at det har alle disse kvalitetene av geit. Motivene skal være fri for rot eller frivolousness akkurat som Steinbukker.
Steinbukken Tattoo Designs: Plassering, mønster og farge
Steinbukken tatovering deigns kan støttes hvor som helst på kroppen. De mest foretrukne områdene er armer, korsrygg, skuldre, bryst, ankler og føtter.
Du kan få deg svertet med enten en tribal Capricorn tatovering design eller en Capricorn keltisk design. Selv om keltiske tatoveringer for menn er mye mer intrikat laget og har rik historie bak seg, er det Capricorn tribal tatovering design som er mer populær blant ungdommene. Dette er fordi Capricorn tribal design er virkelig nyskapende. I tribal design, er Capricorn tegnet kombinert med motiver av blomster, hjerter, kors, hodeskaller, stjerner, måne og sol.
Noen ganger Capricorn skilt er kombinert med noen andre sø tegn på Zodiac også, og et hjerte er inket i mellom å knytte begge skiltene. Dette stamme design er viden støttes av folk i forpliktet relasjoner. Tribal design er stort sett skåret med svart blekk og har en svært aggressiv ser så slike Steinbukken tatovering design for menn skal plasseres enten på armen eller på brystet og for kvinner, på nedre del av ryggen. Les mer på tatovering design av dyrekretsen skiltene.
Steinbukken tatovering design er hugget i mange farger, som gul, rød, grønn, lilla, oransje, svart, grått og grønt. Ut av disse, svart og grått er de som virkelig få ut det Capricorn trekk av alvor og conventionality. Dermed disse fargene er de mest populære for Capricorn tatovering design.
Les mer om:; Design ditt eget Tattoo; Zodiac Tattoo Designs for Jenter, Tatoveringer For Men: Tattoo Ideas for menn, og det antas at en som er født under særlig sø skilt skal bare støtte its tatovering. Men det er langt fra sannheten, hvis du tror på Capricorn kvaliteter av hardt arbeid, alvor, disiplin, ambisjoner, profesjonalitet og tålmodighet, så du kan støtte Capricorn tatovering design på kroppen din selv om du tilhører noen andre tegn i dyrekretsen.