Hair Clarifying Shampoo

Er din lokker kjedelig, slapp og livløs, eller er håret tynget ned av rusk og uønskede kjemikalier? Hair avklare sjampo kan bare være svaret på problemet. Våre hår er stadig utsatt for en rekke miljøgifter og kosmetiske produkter som hairsprays, mousse, og geleer. Problemet forsterkes av voks og kremer til stede i visse sjampo og balsam. Dette får håret til å se kjedelig, slapp og livløs. Avklare sjampo kan bidra til å redusere denne overflødig skitt buildup av dyp rengjøring av håret og fjerne produktrester og miljøgifter. Her er en titt på håret avklare sjampo og hvordan du kan bruke dem til å gjenopprette glans og vitalitet til kronen på verket.
Hair Clarifying sjampo: Hvorfor vi trenger dem?
Avklare sjampo ikke bare hjelpe deg å vaske av akkumulert smuss og talg fra håret, men også bli kvitt problemet med tilstoppede porer hårsekken som påvirker håret helse og kan føre til lang hårvekst og hodebunn problemer. Dette er en utmerket løsning for personer med en fet hodebunn hvis sebaceous glands produsere overflødig olje som i sin tur tiltrekker smuss og skitt. Hårpleie produkter som mousse, gel, serumer, la i balsam, samt miljømessige urenheter og klor er noen de verste hårpleie gjerningsmennene, slik at du med kjedelig, laber tråder
De fleste av avklare sjampo og produkter tilgjengelig på markedet inneholder surfaktanter sammen med ikke-sulfate anioniske renset som inkluderer Sodium Lauryl Sulfoacetate, dinatrium Laureth Sulfosuccinate, Sodium cocoyl Isethionate, Sodium Lauryl. Mens tensidene gjøre låne en ren følelse på håret ditt, kan lang tids bruk skade hårstrå sterkt. I stedet se etter sjampo med sink PCA eller en Zinc kompleks. Avklare sjampo kan også skade håret ved stripping det av fuktighet og etterlater den tørr og sprø. Så det anbefales at du følger opp med dyp condition behandlinger. Noen av de beste håret avklare sjampo inkluderer Neutrogena Anti-Residue Shampoo eller Pantene Pro-V oppklarende shampoo.
Hjemmelaget Hair Clarifying sjampo
Kjemikaliene som finnes i kommersielle avklare sjampo kan stripe de grunnleggende fuktigheten av håret ditt, slik at det tørt og ganske utsatt for skader. I stedet kan du prøve rifling gjennom kjøkkenet produkter for noen utrolige, naturlige hår avklare sjampo.
Baking Soda Clarifying Shampoo, Når blandet med en vanlig sjampo, natron bidrar til å fjerne produktrester og skitt fra håret. For å gjøre denne naturlige sjampo hjemme, trenger du to ts natron, din vanlige shampoo og noen dråper sitronsaft. Bland alle disse ingrediensene, våte håret og hell blandingen på hodebunnen og kratt røttene godt. Skyll ut med vann og vask deretter igjen med shampoo. Følg opp med en balsam og luft tørke håret. Les mer på hjemmelaget sjampo oppskrift.
Sitron og egg Shampoo, Mix en slagen egg med noen dråper sitronsaft og legge den til din vanlige sjampo. Hell den i hodebunnen og skum det. Skyll den grundig for å fjerne miljøgifter og fett av håret.
Bruke Eddik Shampoo, African American håret er naturlig tørt og krusete. Bruk denne hjemmelaget svarte hår avklare sjampo som inneholder eple cider eller hvit eddik til naturlig dype rense håret. I en plastboks, legge til en spiseskje eddik i en kopp varmt vann. Hell blandingen gjennom håret og la sitte i et minutt. Skyll grundig med kaldt vann. Du kan også blande eddik løsningen med noen dråper sitron og en halv kopp kamille blader. Kok ingrediensene, belastning og vaske håret med det å rense håret grundig.
Les mer på:; Clarifying Shampoo for svart hår, sjampo for fet hodebunn, Best sjampo for fett hår, hår avklare sjampo bør brukes rundt tre til fire ganger i måneden for å vaske håret og holde hodebunnen ren. Husk at hvis du har farget hår da klargjøre sjampo resultatet i hårfarge falmer ut for tidlig. Så ikke avklare farget håret mer enn en gang i måneden, og unngå bruk av disse dyptrensende sjampo løpet av de første ukene etter farging håret.