Hvordan Catch en mus

Hvis du står overfor problemet med mus i huset, men er nølende til å bruke noen konvensjonelle midler for å fange den, har du sannsynligvis trenger å lære hvordan du kan fange en mus uten å drepe den. Det er mange fordeler med å vedta slike taktikker, som de ikke skader gnagere, og også etterlater ikke stygg lukt i luften. Hvis musen har dødd, er det sikkert å forlate en dårlig muggen lukt ganske snart, og dette er noe som kan unngås helt. Les mer på rotter.
Mange boliger har mus problemer og noen ganger dette er bare uunngåelig. Den beste løsningen for deg er å bare få en katt. Hvordan fange en mus er mye enklere hvis det er en katt i huset, og dette vil løse mange av dine problemer. Katter vet å fange en mus raskt, og de vil også spise dem og ikke få problemet med dårlig lukt. Les noen fakta om mus for å lære mer om dem.
Hvordan Catch a Mouse Fast, Prøver konvensjonelle måter å fange mus er en effektiv måte, selv om de har visse ulemper. Du kan prøve en av disse metodene hvis du ønsker, og fordelene vil være der for deg å se umiddelbart. Rottegift er en av de vanligste svaret på hvordan bli kvitt mus. Snøring noen rotte mat med rottegift er ditt svar, men dette kan la musen døde på et sted som du ikke kan se. Lukten blir uutholdelig etter dette. Bortsett fra dette, er det mange forskjellige typer musefeller som er tilgjengelige i markedet for din bruk. Det finnes ulike størrelser og flere typer musefeller. Noen feller og med ende opp med å drepe mus, mens noen bare felle dem. Se på hvordan å bygge en musefelle bil.
Men for noen mennesker disse metodene er litt umenneskelig. Så, ser de etter alternative måter å fange disse musene. Hvordan fange en mus uten mus felle, krever litt kløkt og klokskap, og med riktig utstyr kan sette seg fast svært enkelt.
Hvordan Catch en mus; Her er noen måter du kan bruke til å fange mus, som ikke vil forårsake noen skade på dem. Du kan enkelt fange dem og slippe dem ut et annet sted. Nesten alle disse metodene vil innebære bruk av agn. Tegneserier og filmer alltid viser at mus som elsker ost, men bruker peanøttsmør er et langt bedre alternativ enn å bruke ost. Lær mer om skadedyrbekjempelse.
Håndkleet, dette er en teknikk som krever litt smidighet og svik av deg. Hva du trenger å gjøre er å plassere agnet på gulvet i en heller åpent område og deretter venter på musen til å dukke opp. Du må være litt tålmodig og stå stille til musen kommer. Når han har startet nibbling på peanøttsmør du bør gå raskt og plasser håndkle rundt seg, og deretter pakke ham opp i det. Ta håndkle utenfor og slipp ham et sted. Dette er en av de enkleste måtene for hvordan å fange en mus raskt, men du må være tålmodig og du må gå raskt.
The Drop, Nøkkelen her er å slippe musen i en dyp skål eller bøtte, og gjøre det umulig for ham å klatre ut. Bruk en dyp skål eller bøtte, og legger noen agnet inni den. Nå må du gjøre det enkelt for musen for å komme inn, så sørg for at det er en litt høyere nivå enn kanten av bøtta, der musen kan komme inn. Plasser noen crisco inne i containeren, slik at musen ikke vil kunne klatre på glatte sider. Det er også lurt å tape beholderen til bakken eller musen kan gjøre at den faller av og deretter rømme. Hvordan fange en mus uten mus felle innebærer bruk av slike enheter enkle, og med litt oppfinnsomhet kan du begynne å komme opp med egne metoder og måter å bli kvitt rotter.
I fritt fall, dette er en av de beste måtene å fange en mus, og det er også mye moro. Du må plassere en høy bøtte eller kan under et bord. På kanten av bordet stedet en hul sylindrisk rør, helst en toalettpapir roll. Balanse røret på en slik måte at agn er på den ytre kanten, og hvis musa kommer til agn hele røret vil tippe over og falle ned i beholderen under. Denne metoden gir mye av tilfredshet og du kan slipp så ute et sted. Hvis du lurer på hvordan du kan fange en mus uten å drepe det, er dette den beste metoden du kan bruke.
Også se følgende:; Natural Gnagere Control; elektronisk Gnagere kontroll; Dette var tre av de mest effektive og brukte metoder. Det er mange flere som du kan komme opp med på egen hånd også, men de ville alle være varianter av disse grunnleggende metodene. Hvis du vil vite hvordan du kan fange en mus, må du bestemme på forhånd om du kommer til å bruke noen hensynsløse konvensjonelle teknikker, eller om du skal prøve ut disse alternative midler. Uansett, jeg ønsker deg lykke til.