Etterbehandling kjellervegger

Basement er vanligvis et sted som brukes av mange for lagring eller vaskerom. Mang en gang denne plassen går avfall og blir en samling av spindelvev. Med den økende mengden av elementer i huset ditt kan du finne mangel på areal. I slike tilfeller kan en plan om å finne et større hjem eller legge opp din plen eller uteplass til ditt hus for å passe husholdningsartikler. Mens du ser på disse alternativene, er de kjellere ofte glemt. Ja, kan kjelleren lage en klassisk forlengelse til huset ditt og ta mye mer andre ting enn ubrukelig ting. Arbeide opp veggene er en viktig del av kjelleren remodeling. Her er noen ideer for etterbehandling kjellervegger som du kan implementere og har et klassisk område klar til å brukes akkurat som alle andre rom i huset.
Beste alternativene for etterbehandling kjellervegger; Husk at før du begynner kjelleren ferdig du må holde alt materialet som kreves for å gjøre dette i kjelleren selv. Dette er fordi, kjelleren vil trolig ha en inngang og trapp, som kan gjøre det vanskelig å få verktøy og materiell nede igjen og igjen, og også kunne konsumere mye tid.
Etterbehandling Basement Vegger: Ledningsnett og Rørleggertjenester, En av kjelleren etterbehandling ideer er at før du begynner å male veggene, husk å avslutte ledningsnett for stikkontakter og brytere. Også avslutte noe rørleggerarbeid før du går for videre vegg etterbehandling. Ved drywalls, opt for gips skruer i stedet for spiker. Du kan velge akustiske fliser som er en av de beste måtene å lydisolerte kjelleren taket. Disse ikke bare blokkere lydoverføring, men bidra til å skjule ledninger og rør. Disse hjelper til å få tilgang rørleggerarbeid og elektriske ledninger uten behov for å ødelegge deler av vegg og tak.
Etterbehandling Basement Vegger: Tørrvegg, Mesteparten av kjellervegger vil bli fuktig. For å bli kvitt dette problemet er første steg mens du planlegger kjelleren vegg etterbehandling. Så får en gips installert og bli kvitt problemet. Du må måle det totale areal på vegger for å få et overslag over utgiftene med å installere en gips. Du kan følge gips installasjonen tips og teknikker eller leie fagfolk til å jobbe den opp. Når drywall er installert, kan du velge ulike gips etterbehandling teknikker og har et klassisk utseende kjeller veggen klar.
Etterbehandling Basement Vegger: Maleri, Wall coloring er mest avgjørende del av kjelleren vegg etterbehandling. Maleri dem i nye farger strøk vil gjøre kjelleren ser friske og lyse. Pass på at kjellere har lys, kule farger. Du må helt unngå mørke nyanser for kjelleren vegg etterbehandling. Optisk for faux maleteknikker er en fin måte å avslutte kjellervegger og har en elegant kjeller klar. De ulike maleteknikker for vegg er svamp, fille roll, pressing, kam og farge vask.
Etterbehandling Basement Vegger: Tapet og Gardiner, Optisk for bakgrunnsbilder for etterbehandling kjellervegger er også en fantastisk idé. Disse er tilgjengelige i ulike mønstre og farger så du vil definitivt finne en perfekt en for kjelleren vegger. En annen idé er å legge til gardiner til en av de malte vegger. Du kan legge nettoført, transparent eller mørke gardiner til veggen, strekker seg fra gulv til tak som vil gi en høyde til området. Disse kan brukes som partisjon for større kjellere.
Les mer på:; Basement Etterbehandling Cost; Guide til Vasking av Basement, Med de nevnte ideer om etterbehandling kjellervegger kan du enkelt gran-opp kjelleren og har et flott utseende plass til å bruke. Pass på at du fikse alle hyller, lamper og annet fast på veggen før du begynner etterbehandling dem. Utforsk din kreativitet og gi en grand se til veggene gjør kjelleren en av de beste rommene i huset.