Slik fjerner Permanent Marker Flekker

Folk som har barn hjemme vil sikkert fortelle deg hvordan barna elsker å vise sin kreativitet og talent på veggene, sofaen, treoverflater, møbler, osv. Selv om det virker søte når barna ringer foreldrene til å vise fram sine kunstverk, foreldre sikkert har en hard tid å fjerne den fra veggen, spesielt når det er laget ved hjelp av permanent markører. Mange tror de har til å gjøre om sine vegger eller endre sofaen som er utsmykket med permanent markører som markerer gjort med dem er ment å være permanent. Likevel, om det er vanskelig å fjerne merkene laget med permanent markører, er det egentlig ikke umulig. Med andre ord, kan fjerne permanent markør flekker faktisk gjøres med riktig metoder. Så, til folk som er ute etter et svar på hvordan fjerner permanent markør flekker, her er noen måter du kan prøve. Les mer om flekkfjerning.
Slik fjerner Permanent Marker Flekker
Flekker laget med permanent penn er vanskelig fordi det er vanntett. Disse markørene inneholder løsemidler som alkohol, toluen og xylen som gjør det mulig å bruke den på ulike underlag som papir, glass, stein, metall, klær, osv. Men, å fjerne permanent penn flekker fra verdifulle møbler eller vegger kan bli ganske frustrasjon. Men som jeg sa tidligere, er det faktisk mulig.
En av de mest effektive måtene å bli kvitt flekker laget av permanent markør er ved hjelp av en tørr slette markør. Imidlertid er problemet med dette at det fungerer bare på ikke-porøse overflater som dataskjerm, tørr slette bord, kjøleskapdøren, etc. Med andre ord kan man ikke være i stand til å fjerne permanent penn flekker effektivt fra overflater som tre, klær , plast, etc. Derfor, her er noen av måtene å bli kvitt flekker laget av permanent markører der tørr slette markøren fungerer ikke. Les mer på permanent markør flekkfjerning.
Slik fjerner Permanent Marker Flekker fra plast, En av de beste og billigste måtene å fjerne permanent markør flekker er ved å skrubbe den med sitron. Lemon sies å ha visse egenskaper som hjelper i lyn farger og dermed brukes til å lette sin hudfarge, hårfarge, etc. På samme måte er det også sies å være en effektiv måte å fjerne permanent markør flekker fra plast. Skjær en sitron i to og skrubbe det på plast overflaten. En annen måte å gjøre det er å presse saften ut av en sitron og gni forsiktig flekken med klut dynket i det. Hvis flekken bare lysere og ikke går helt bort etter bruk av sitron på det, plassere plast i direkte sollys for en dag, og du vil sikkert finne at flekken har gått fullstendig.
En annen måte å fjerne permanent markør flekker fra plast er ved hjelp av hvit eddik på den. Suge en liten del av en svamp eller klut i hvit eddik og gni det på flekken. Skyll med vann og tørk med en ren klut. Rubbing natron på plast kan også hjelpe med å fjerne permanent markør flekkene helt.
Slik fjerner Permanent Marker Flekker fra klær, ha flekker av permanent merke på klærne kan gjøre dem unwearable. Men før du kaster klærne fordi de har permanent penn flekker på dem, gjør du prøve noen av disse måtene å fjerne permanent markør flekker fra klær. En måte å gjøre det på er ved hjelp av neglelakk remover. Påfør litt neglelakkfjerner på flekken og blot den med et rent tørkepapir til flekken er helt borte fra klærne. En annen måte å gjøre unna med permanent penn flekken er ved hjelp av hårspray. Før du gjør dette, er det viktig å plassere et håndkle under duken. Spray litt hårspray på flekken og gni den ved hjelp av en Q-tip. Vasking kluten i en vaskemaskin med kaldt vann og kopp salt, i stedet for vaskemiddel er også svært effektivt. Mer om å fjerne flekker fra klær og flekkfjerning fra klær.
Slik fjerner Permanent Marker Flekker fra Leather; Hvis du har funnet noen merker laget av permanent markør flekker på skinnsofa, veske eller andre ting laget av skinn, må du være sikkert på jakt etter en måte å rense det uten å ødelegge skinn. De fleste anbefaler bruk av alkohol for å bli kvitt permanent penn flekker på skinn. Imidlertid bør alkohol aldri brukes direkte på lær, da det kan føre til at fargen på skinn å falme. Snarere vil det være bedre å bruke et produkt som har høyt alkoholinnhold i det. Påfør dette produktet på flekken og stryk forsiktig med en ren klut. Aldri gni flekken gjort på skinn da dette kan ødelegge det. Akkurat som for klær, rubbing neglelakk remover med en Q-tip kan også hjelpe i å fjerne permanent markør flekker på skinn. Noen andre ting som du kan prøve trygt på skinn er kroppen spray, hårspray og solkrem lotion. Vite mer om å fjerne flekker fra skinn.
Slik fjerner Permanent Marker Flekker fra andre overflater; Bortsett fra lær, klær og plast, fjerning av permanent markør flekker fra vegger og tre-overflater kan også vise seg å være en vanskelig oppgave. Hvis du finner markør flekker på tre, gni det med tannkrem vil hjelpe deg i å bli kvitt det med suksess. Men, må man bruke de vanlige hvite tannkrem å gjøre det som tannkrem laget med gel er ikke effektivt i det hele tatt. Ved permanent penn flekker på vegger, kan de fjernes med blekemiddel og vann. Rubbing alkohol er også en effektiv måte å fjerne permanent penn flekker på flater som vegger, tepper, etc. Les mer om å fjerne flekker fra trevirke.
Du kan gjerne lese mer på:; Hvordan fjerne maling fra klær, Fabric Dye fjerning, jeg håper du har fått en klar idé om hvordan du fjerner permanent markør flekker effektivt. Så neste gang, finner du en permanent markør flekk på den dyrebare møbler eller klær, ikke få panikk. Prøv heller en av disse rettsmidler, og du vil sikkert være i stand til å fjerne flekker effektivt.