Fence Styles

Hva vil du at gjerdet skal se ut? Innbydende? Formidable? Eller kanskje, en enkel en, som effektivt tjener sin hensikt? Uansett, hva gjerder stil du velger, hensikten med bygging et gjerde forblir den samme, sikre personvern og holde inntrengere ute. Gjerder er også reist for spesielle formål som inneholder kjæledyr eller andre husdyr trygt i. Det er minst et dusin gjerde stiler å velge mellom, fra de høye smijern gjerder, som utgår luften av kraft til de mer konvensjonelle, men classy tre gjerder. Nedenfor er noen av de populære gjerdet stiler.
Populære Fence Styles
Wooden Gjerder; tre gjerder scorer høyt når det gjelder klasse og eleganse. De er ideelle for boliger og rancher. Det finnes utallige tre gjerdet stilarter som picket, personvern, semi personvern, split jernbane etc. Picket gjerdet stiler er den mest populære av alle tregjerde stiler. De består av flere trestolper reist på noen få meter fra hverandre med en gotisk eller fransk gotisk stil topper. Personvern gjerde består av store tre ark, støttet av innlegg. Personvern gjerder tillater ikke engang en titt inne i din hage, og dermed vokter personvernet.
er Semi personvern gjerder som ligner på personvernet gjerder, bare de lar litt gap mellom arkene. Split rail gjerder har innlegg reist på ca 8 fot, med 2 - 4 rails kjører parallelt med bakken. Disse skinnene er støttet på alle innlegg og har et gap mellom dem. De er ideelle for inneholder hester eller andre husdyr. Wooden gjerder trenger regelmessig pleie og vedlikehold sammen med en rutinemessig maleri jobb. Mer om tregjerde design.
Smijern Gjerder, Smijern gjerder er mest brukt pryd. De er sterke og vare i mange år, uten mye vedlikehold. Smijern gjerder tilby optimal sikkerhet som de er nesten ugjennomtrengelig. Men, siden de er "se gjennom", har de svært lite privatliv. Men siden, jern gjerder er ofte reist så langt som mulig fra huset, det vil si i den ytre, kan de likevel tjene formålet med personvernet. Smijern gjerder er ideelle for institusjoner og private hjem. De er ofte bygget i forbindelse med murvegger og søyler.
Chain Link Gjerder; Chain link gjerder inkluderer metall innlegg som er reist noen få meter fra hverandre. Et nettverk av krise korset kjeder støttes av hvert innlegg. Avhengig av høyden på kjedeleddet gjerdet, kan det gi betydelig sikkerhetsrisiko. Når på egen hånd, kjeden link gjerdene gi noe privatliv, men de kan være ofte kombinert med vinyl spiler for å øke mengden av personvernet. De er mest egnet for sport felt eller andre åpne rekreasjonsområder. Mer om kjeden link gjerdet installasjon.
Vinyl Gjerder, Vinyl gjerder har ikke en stil av sine egne som de er mest til å imitere stilen på noen av de ovenfor nevnte gjerder. De tilbyr et billig alternativ for gjerder og er ekstremt lette på vedlikehold. Unødvendig å si, de har blitt svært populære. Du kan ha vinyl gjerde laget i picket stil, eller et gitter stil installert over en tre personvern gjerde eller til og med en ranch stil. De er stort sett tilgjengelig i hvit eller brun farge. Dermed kan du få en helt hvit gjerde i årevis uten å måtte bry seg om å gi et nytt strøk med maling veldig våren! Mer om vinyl gjerdet stiler.
Gjerdet komponent - poster, styrer og topper fortsatt den samme for alle gjerdet stilarter, varierer bare konstruksjonsmateriale. Du kan eksperimentere med gjerdet komponenter for å skape et unikt design gjerde å skille gjerde fra resten i nabolaget. Men sørg for at du tar hensyn til alle inngjerding kodene i ditt nabolag.