Mulberry Tree Identifikasjon

Innfødt til varme tempererte og subtropiske regioner i Asia, Amerika, Afrika og Europa, er den morbærtreet en av de 10-16 arter av løvfellende trær som tilhører slekten Morus. Dette er kanskje den eneste slekten som er så komplisert når det gjelder klassifisering, med over 150 arter som står oppført, men de fleste botanikere har zeroed ned til bare 10-16 arter bare. Sammen med generisk morbærtreet informasjon, har jeg også listet opp noen av artene for å forenkle forståelsen av morbærtreet identifisering og typer.
Mulberry Tree Beskrivelse
Alle mulberry artene er løvfellende trær av varierende størrelse, 30 fot til 85 fot. Som unge trær, de vokser og etablerer seg svært raskt, men etter noen år veksten er sneglen tempo. Mulberry blader er store, enkle, vekselvis arrangert, flikete og taggete på marginen. Mulberry er dyrket for frukt sine og som hver art bærer frukt med distinkte smak og smak, er det brukt mye for å lage paier, terter, vin, kake pålegg og saft, og kan spises friske eller tørket. Mulberry trær er dioecious eller monoecious, og om våren når nye blader utvikle, jo lenger mannlige klyngen og rundere kvinnelige cluster av blomster er båret av små, slanke, uanselig pigger, separat. De er vind bestøves, men noen sorter er det ikke. The Mulberry frukt, som bringebær, er en består av flere frukter. Når blomstene er bestøves, begynner de å svelle, og hver av dem på modenhet kommer sammen for å likne en individuell steinfrukt. Mulberry frukter er samlet frukter. Følgende er noen få typer av morbær trær.
Red Mulberry Tree Identification: botanisk kjent som Morus rubra, den røde morbærtreet vokser vanligvis opp til 70 fot og kan bære god frukt til 70-75 år avhengig av tilstanden sin. Bladene er ofte større enn andre arter, butt tannete og ofte flikete. Deres oversiden er ru og undersiden, hårete. Fruktene er vanligvis dyp rød. Den røde Mulberry er innfødt til østlige USA.
Hvit Mulberry Tree Identification: White Mulberry er botanisk kjent som Morus alba, og ble innført fra sine hjemland Kina tidlig i kolonitiden, for SilkWorm kultur. Hvit morbær bladene er tynne, blanke, og veldig lys grønn (nesten hvit, derav navnet) i farger, de kan være flikete eller un-flikete. De bærer søte frukter i hvitt, rosa eller sort farge.
Kinesisk Mulberry Tree Identifikasjon: Native til Kina, er den kinesiske Mulberry mer av en stor spredning busk enn et tre. Den kan bli opptil 30 fot og spre 20 fot. Grenene er vridd med store glinsende blader. Som ung planten trenger det rikelig av omsorg i form av vanning, gjødsling og støtte staking. Fruktene det bjørn kan være rosa eller lilla. Som det kan legge en interessant preg på landskapet, har noen resultatløst varianter i denne arten blitt utviklet. Kinesisk morbærtreet er botanisk kjent som Morus australis.
Les mer på morbærtreet fakta og løvfellende trær fakta.
Mulberry tree identifisering er relativt enkelt for folk som har grunnleggende kunnskap om planteriket. For andre, beskriver artikkelen ovenfor hvordan å identifisere de ulike typene morbær trær. Mulberry frukt, i motsetning til andre bær, kan nytes over lang tid, som de modnes over en lengre periode. I de fleste tilfeller, kan fargen på frukten ikke brukes til å identifisere type morbærtreet. Mulberry trær kan trenes og formet for å gjøre dem vises mer buskete eller som et lite tre, og de ser vakkert når i full blomst med røde, hvite, rosa eller sort bær fylle treet.