Slik installerer Kitchen Sink

Kjøkken vasken er et vesentlig element i kjøkkenet ditt. Du trenger det av ulike årsaker som vasking kjøkkenutstyr, tar vann til matlaging, vask av countertop praktisk og mye mer. Hvis du lurer på hvordan du installerer kjøkkenbenken så er du på høyre side. Her er en trinnvis prosedyre kjøkkenvask installasjon. Etter disse trinnene vil sikkert hjelpe deg med å finne ut hvor lett denne avløp oppgaven egentlig er. La oss starte.
Slik installerer en Kitchen Sink: Step by Step prosedyre
Materialer som er nødvendige, Sink, kranen og sil, Mål tape, lim, tape, Marker, Drill maskin, Saber-sagbladet; Fleksible leverer rør; Rørlegger sine kitt; P-felle, Prosedyre
Trinn 1; utgangspunktet hvis du vil at den nye kjøkkenbenken å passe inn på kjøkkenet countertop og kjøkken skap under. Først, start med å måle feltet nedenfor og bredden countertop. Dette vil hjelpe deg å bestemme bredden og dybden av den nye vasken som skal kjøpes. Vanligvis en 22 inches bredt vasken passer ordentlig i en countertop med en bredde på 24 inches. I tilfelle det er en benken også, så kan du melde deg på en 20-20 ½ inches bred vask.
Trinn 2: Under installering kjøkkenbenken, husk at du må skikkelig finne åpningen i benkeplaten. I de fleste tilfellene en mal er levert av vasken produsenten, mens du kjøper en, for å sikre riktig plassering. Så først må du plassere dette synke mal på countertop. Det må plasseres slik at det er minst 1 ½ - 2 inches mellomrom mellom kanten og benkeplaten er forkanten, der du står. Også det må være sentrert på vasken skapet. I tilfelle, er ditt kjøkken countertop bredere enn nevnte målinger, må du plassere vasken ikke mer enn 4 inches bakover fra countertop's frontal kanten. Nå, når man har avgitt vasken malen til høyre posisjon, tape den og deretter merke disposisjonen. Nå fjerner malen. La oss se på det neste trinnet i kjøkkenvask installasjon.
Trinn 3: Ta drillen og begynne å tjene 3/8-inch-diameter hull i fire hjørner og bli med de fire hullet med en markør penn. Nå må du kutte ut dette stykket. Så, sette inn en sabel-sagbladet i en av de fire hullene og starter å kutte prosessen. Flytt den fra ett hull til den neste, etter markøren linje. Nå fjerne cut-out når du er ferdig med å kutte prosedyren.
Trinn 4; Nå må du installere enkelte små deler som må være riktig gjort før du er ferdig med kjøkkenvasken installasjonen på countertop. Dette vil øke hastigheten og bistand enkel installasjon. Først må du installere en kjøkkenkran eller sprøyte. Lurer du på hvordan du installerer kjøkkenbenken kranen eller hvordan du installerer kjøkkenvask sprøyta? Vel, her er en enkel en! Bare følg kjøkkenkran installasjonsprosedyren i produsentens guide. Nå finish ved å feste vasken silen i kjøkkenvasken senterhullet. Nå kjøkkenvasken er klar til å bli installert.
Trinn 5: Hold vasken opp ned. Ta rørlegger's kitt og bruke det på alle kantene av vasken. Flip vasken for å bringe sin høyre side opp og legg den i benkeplaten hulrom. Vanligvis vasken er fast bruker klipp fra undersiden som vil trekke det stramt nedover, og sørge for at ingen plass det er igjen mellom vasken og benkeplaten. Disse klippene er videre hekta og skruene strammes. Les mer om undermount rustfritt stål kjøkkenvasker.
Trinn 6; Nå må du koble vasken med delene under vasken plass. Slik installerer kjøkkenbenken avløpsrør. Start dette trinnet ved å koble P-fellen. Neste bruke fleksible forsyningslinjer til å delta i kranen linjen til varme og kalde forsyningslinjer. Fjern strålesamler fra kranen. Nå koble silen til avløpsrøret linjen. Slå på vann og la den gå i 2-3 minutter. Nå installere strålesamler. Framgangsmåten i kjøkkenvasken installasjonen er ferdig og klar til bruk.
Du kan også feste skapdørene når du er ferdig med installasjonen, for å dekke opp plassen under vasken, for å skjule alle stygge rør og slanger. Vel, hvordan du installerer kjøkkenvasken er ikke en vanskelig oppgave hvis du følger de nevnte prosedyren. Høyre Bare prøv det!