Italiensk Herb Garden

Italiensk mat er kjent over hele verden, spesielt på grunn av sin unike flavorful urter som er blandet med oppvasken. En italiensk urtehage er utgangspunktet for de som elsker tanginess av italienske oppskrifter. The flavorful urter er dekorative i tillegg, noe som vil forskjønne og friske opp hagen din. Og, har du fleksibilitet til å opprettholde det innendørs eller utendørs, i henhold til landet tilgjengelighet og brukervennlighet. Les mer på urt hagearbeid.
Ting å Plant i en italiensk urtehage
Opprettholde en italiensk urtehage er ikke forskjellig fra andre urtehager. Så, hva er så unikt med den italienske urtehagen? Spesialiteten ligger i den type urter som du skal plante i hagen. I tilfelle, har du en grønnsakshage, sjansene er det at du allerede vokser noen italienske urter. Følgende er en liste over urter som du kan vurdere å vokse i en italiensk urtehage:
Basil: Basil er et populært kulinarisk urt som brukes i italienske retter. Den vokser best i varme områder med mye sollys. Harvest noen blader på et tidspunkt for garnishing retter. Basilikum er også kjent for å øke smaken av paprika, når plantet ved siden av dem. Les mer på økende basilikum hjemme.
Hvitløk: Hvitløk er mye brukt for nesten alle typer oppskrifter som krever sterk smak og krydder. Skill av de fedd hvitløk og vokse dem i potter eller bed. Du kan bruke både hvitløk blader og nellik (dannet når modne) for å legge smak til retter. Les mer om hvordan å vokse hvitløk fra et fedd.
Oregano: Å være en multipurpose kulinarisk urt, er oregano tilsettes i supper, salater, sauser, spaghetti og kjøtt oppskrifter. Den trives godt i full sol og godt drenert jord. For å få den beste smaken, blader høste oregano kun når blomsten bud vises. Les mer på oregano plante omsorg.
Persille: Persille passer godt med supper, salater og rike kjøtt oppskrifter. Grow denne urten i hagen nettsteder som mottar delvis til fullt sollys. Mens høsting, forsiktig plukke den laveste bladene sammen med stammen. Hakk persille blader og stamme for garnishing matoppskrifter.
Fennikel: Fennikel frø brukes i utarbeidelse av italienske pølser. De er også tygges etter måltider for munnen stelt og riktig fordøyelse. Du kan sår fennikelfrø i godt drenert jord og plassere dem i områder som mottar full sollys. For å beholde smaken, krever fennikel nyplanting hvert år.
Sage: Sage er et fast innslag urt for italienske retter, som er best dyrkes i områder som er utsatt for fullt sollys. Den brukes som smakstilsetning ost, pølse og i matlaging kjøtt oppskrifter. Du kan høste modnet salvie blader før anlegget når sitt blomstrende periode.
Rosemary: Rosemary er en flerårig urt som brukes i å lage brød og kylling oppskrifter. Det er veldig hardføre, og du kan plante rosmarin i noen del av den italienske urtehagen. Men sørg for at du beskytter den fra tunge frost. For rosmarin høsting, plukk blader eller klippe stilkene med en skarp kniv. Les mer på rosmarin urt omsorg.
Slik starter en italiensk Herb Garden
Nå, er du godt kjent med den type urter som skal dyrkes i en italiensk urtehage. Det neste trinnet er å plante det samme i hagen din. Først av alt, velger plantasje området, hvis du vokser dem utendørs, en godt sollyse område med god drenering er det ideelle stedet å starte en italiensk urtehage. Eller annet, hvis du planlegger en innendørs urtehage, velge et område som mottar indirekte sollys. Les mer på innendørs hagearbeid.
Når du har bestemt området for dyrking av en italiensk urtehage, kjøper store store beholdere eller forberede hagen senger ved luking. Legg tunet kompost eller organisk gjødsel til jord og fyll beholdere med potting jord. Lett så frø av urter og dekk med jord. Vann pottene eller hagen senger dypt for rask spiring. Opprettholde urter ved vanning, gjødsling og kontrollerende luke på jevnlig basis. Du kan gjerne vite mer om kulinariske urtehage.
I stedet for å begrense deg selv til de ovenfor nevnte urter, kan du også prøve å plante andre italienske urter. For enkel henvisning til den italienske urten typene, plantasje tider og andre hagearbeid relatert informasjon, kan du gå for en italiensk urtehage kit. Økende en italiensk urtehage vil definitivt bringe liv til dine sommerhage og unike smak til oppvasken, når beriket med duften av varierte urter.