Beach Party Games

Beach party spill handler om sand, surf og dagen lang nyte av solen. Treffer sølvet sandstranden er en av de beste ting å gjøre med venner i helgen. Feste til solen står opp over horisonten og våkne opp, som solen treffer sekk over den mørke blues himmel i havet magen, er en av de beste beach party aktiviteter. Så, her er et bredt utvalg av beach party spill som du kan plukke fra.
Beach Party Games Ideer
Beach Party Games for Kids, Hva kunne ha vært et bedre sted å være Jack Sparrow, enn en strand! Perfekt! Nå som du har den beste plasseringen for spillet, her er hvordan du spiller spillet. Noen gang hørt om skattejakt? Bra, det er det samme. Så, for å gjøre det ser autentisk har spor som "Hvordan vet vi hvilken vei å gå? Se på magneten, og det vil vise. " og få inn en skattekiste, full av sjokolade og noen flere godbiter. Hvis dette ikke høres ut som interessante beach party spill for barn, og deretter se litt mer pirat party spill. Et annet spill som du kan leke med barna på stranden er "Building Slott (i sanden). Istedenfor å gå i for de fancy utstyr til en sport på stranden, la barnet utforske sin kunstneriske side på stranden. Uansett, er det så mye moro å være føle sølv sand, avtagende nedenfor som saltvann backwashes! Les mer på utendørs party spill for barn.
Beach Party Games for voksne; Beach party spill for voksne kan være utfordrende og dristig. "Fashion Wars" er en av de beste beach party spill for voksne, hvis du virkelig ønsker å eksperimentere! Del gjestene inn i grupper, og deler ut sakser, aviser, lim og skotsk bånd. Sjekk denne "erfarne" mye designe sine egne klær med trykte medier kreasjoner! "Kiss" er en annen hit spillet blant unge og rastløse. Gi ut kort med tall til jenter og kort med alfabeter til guttene. Du være leder og ringe ut et nummer og et navn. Jenta hvis antall kalt må kysse leder, mens den fyren som alfabetet kalles må hindre jenta fra kysse leder. Så, om fyren hindrer lederen fra å bli kysset, er den opprinnelige lederen gitt kortet og fyr med alfabetet blir lederen selv. Moro ikke sant?!
Noen Andre Beach Party Game ideer
Ballen til Chin, Både partnere, en dame og en herre, må holde en ball i buken og rulle den opp til haken sin, uten å bruke hendene.
Pass the Ball, Line opp et lag og bestå en ball som musikken spilles. Den som holder ballen når musikken stopper, har å gjøre som fortalt, av de gjenværende deltakerne.
Truth 'n' Dare; Den typiske omgang vite den mørke siden går aldri av moten. Så, prøv ut noen slem sannhet eller tør spørsmål og tør ideer, for å gjøre gjestene avslører sine flip side!
Beach Volleyball, Beach volleyball ligner på volleyball. Så, er det ingen forklaringer nødvendig her. Leie en volleyball og et nett og spill på!
Beach party spill er morsomt hvis du har mange gjester som deltar på festen. Dermed, planlegging og gjennomføring må være gjennomstekt. Sende ut invitasjoner på forhånd, slik at du vet hvor mange mennesker som deltar på festen. På denne måten vil arrangere maten og spille utstyr også bli lettere. Unngå å bli i godt humør, når du er rundt vannet, for å få deg i farlige situasjoner. Kos deg!